Sizce Oyun Şu An Alınır mı?

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar merhaba, oyunu satın alan ve oynayan kişilere sormak istiyorum. Oyun şu an alınır mı? 8 yıldır beklediğim oyunu satın alıp hayal kırıklığı yaşar mıyım? Çok mu takılıyor oyun veya çok fazla mı hata var? Tat vermez mi? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
 
Aynı düşünce içerisindeydim ve içimden, "daha çok işi var oyunun erken erişimde yayınlandığına göre" dedim. 176 saat oldu ve tatmin oldum. Ama evet, çok fazla eksik var şimdi 176 saatin artından yavaştan sıkılmaya başladım. Eğer bir 100 saat gömer, sonra da yeni içeriklerin gelmesini bekler ve bir 100 saat de öyle gömerim derseniz alınabilir.
 
Oyun şu an alınır mı bu sana bağlı, çok oynamak istiyorsan sistemin iyiyse ve mp olarak da takılırım diyorsan alınır. Sp'de olan sorunların çoğu mp'de yok bir kaç performans sorunu haricinde. Onun haricinde, Armağan Bey ea da 4000 özellik olmayacak tarzı bir şey söylemişti diye hatırlıyorum, tüm bunları göze almak gerekir.
 
şuan alırsan bilgisayarında iyiyse 30 saat zevkle oynarsın sonra eksiklikler gözüne batmaya başlar o şekilde idare ede ede bir 20 saat daha oynarsın sonra az biraz sıkılır mod işlerine girersin belki biraz daha oynarsın sonra bayar yeni patch beklemeye başlarsın benim oyunla ilgili deneyimim bu şekilde oldu :smile:
 
Üstteki yoruma katılıyorum, Kalradyanın yarısını aldıktan sonra sıkıldım. Oyun kötü değil, ama erken erişimde ve henüz late game çok eksik. Diplomasi tarzı muhabbetler, lordlarla ilişkiler eklenmemiş. Şehirler de çoğunlukla aynı olduğundan bir süre sonra aynı yerleri kuşatıyor gibi hissediyorsunuz. Ben 70 saat kadar oynadıktan sonra bıraktım, erken erişimin sonlarına doğru iyice özellik eklendiğinde tekrar geri döneceğim.
 
Sistemin önerilen özellikleri karşılıyorsa alıp SP-MP'de 100 saat civarı bir vakit geçirtir. Maddi olarak durumun iyi ise hiç düşünme al dursun kütüphanede.
 
4-5 ay sonra belki tekrar dönerim oyuna ama şimdi eksik çok fazla 50 saatten sonra her şey monoton oluyor bir warband değil yani
 
Cidden çok eksiği var şuan; beklemeni tavsiye ederim, bi indirim denk gelir ileride o zaman alırsın. Hem zaten erken erişim; biraz erişsin gelişsin öyle al.
 
Herkesin kısaca ortak fikri hayır alınmaz mod desteği falan daha çok ne zaman gelir optimizasyon ne zaman tamamen çözülür o zaman kap oyunu
 
Bence alınmaz. Şahsen 62 saatlik deneyimin ardından bilgisayarımı zorlamayı, fps sıkıntısı yaşamamak adına farklı farklı şeyler denemeyi bıraktım çünkü şu anda 8 GB Ram kesinlikle yeterli değil bu oyuna. Yani diyeceğim o ki 8 GB üzeri RAM'i olmayan herkesin beklemesinde fayda var.
 
Ben kendimce gayet alınır kanısındayım. Onca saçma sapan erken erişim oyuna para verdim fakat oynadığım EA oyunlarda 250 saati devirdiğim tek oyun budur her halde. Tabi ayrıca ilk MB deneyimim oldu WB hiç oynamadım. Vuruş hissi, atmosfer aşırı hoşuma gitti. Eksiklikler var fakat ben bunların oyunun şuan için alınmayacak düzeyde olduğu kanısında değilim. Affedersiniz de ne oyunları yutturdular bize tam sürüm diye. Bırakın oyunu oynamayı açılmıyordu bile.
 
Back
Top Bottom