In Progress Screen flickering during the loading screen

Users who are viewing this thread

Version number
1.6.1
Branch
Main
Modded/unmodded
Unmodded

hoonii

Knight
Summary: Sometimes when joining a clan match, the screen goes bazinga and it starts to flicker between the main menu screen and the loading screen. Game doesn't crash, but it doesn't finish loading either so it basically gets stuck in that screen and I'm forced to alt+f4. Screenshots taken show only either the main menu or the loading screen but I got the photo with my phone.
How to Reproduce: Idk, it happens to me randomly when joining a clan match with 6v6 stacks. It always happens when the loading screen showing the map shows up.
Media (Screenshots & Video):
70de45af1c292c10a3810c0954a7f713.jpg
As you can see, both screens are mixed up, screen "flickers" between these two screens very rapidly and does not stop until I shut the game down with alt+f4.
Computer Specs:
OS: Win10 64bit
GPU: GTX 1050m
GPU Driver Version: 471.68
CPU: Intel i7 7700HQ
RAM: 2x8GB
Motherboard: laptop
Storage Device (HDD/SSD): SSD
 

hoonii

Knight
Is your GPU drivers up to date? Have you tried verifying the game files?
Yes my drivers are up to date and I have verified my game files and all files are intact.
edit: This started happening on previous updates but it was never this much, after 1.6.1 I get this quite a lot actually.
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Can you send us the configs folder of the game located under the documents folder? arda.gunduz at taleworlds dot com
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Forwarded to the QA team for further investigation. We will reach out again if we need more information. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 
Top Bottom