Savaş Çıkmıyor

Users who are viewing this thread

sroplanet

Recruit
Arkadaşlar topicden  de anlaşılacağı gibi oyunda birtürlü savaş çıkmıyor. Su an Nord Krallığı'ndanım. Başlarda Vaegir lerle savaştık birçok kalesini ve şehrini aldık ama sonra vaegirlerle barış antlaşması imzalandı ve  10 OYUN GÜNÜnden beri bizim krallık ne savaş açtı ne de başkası bize savaş açtı. Onlar kendi aralarında hep savaşıyorlar ama. Bir sorun daha var. Barış antlaşmasıyla birlikte artık Kral da dahil hiçbir kont bana görev vermez oldu. Oyun tamamiyle sakın geçiyor. Ayrıca oyunda hiçbir leydi ile de görüşemiyorum . Mesela 3-4 kişiye o leydinin nerde olduunu soruyorum onlarda aynı cevabı veriyorlar ama kız orda olmuyor. Arkadaşlar bu 3 sorun için yardımlarınızı bekliyorum.
 
leydielr sadece ziyafetlerde ortaya çıakr ya da ilişkin iyiyse ve de vasisi izin verdiğinde konuşabilirsin bir nemiyi ziayret et çıkar ordan yapabilirsin :wink:
 
Leydi olayını nogay söylemiş bir açıklama yapayım eğer ateş kes antlaşması bitse bile uzun süre savaş çıkmazsa sevmediğin bir ülkenin kervanlarına ve köylülerine saldır kıza sürede savaş çıkar.
 
Thracian said:
Leydi olayını nogay söylemiş bir açıklama yapayım eğer ateş kes antlaşması bitse bile uzun süre savaş çıkmazsa sevmediğin bir ülkenin kervanlarına ve köylülerine saldır kıza sürede savaş çıkar.
arkadaş doğru söylemiş ama şu da war barış durumundayken diğer devletlerin köylerini yağmalarsan, saldırırsan vs.. onur kaybedersin
 
Uzun uğraş gerektiren  bir yöntem ama çalışma oranı %100 ılk once sehırlerdekı yerlılerle koonsuyosun bılgı alıyosun dedıkıodu seklınde sansın varsa yerlı soyle der = Soylenınlere gore orn:Kont killer_fox savstan baska birsey sevmezmis diyecek.Sende o lordu bulcaksın gorev alıcak sın bı muddet sonra sana savas acmak ıcın ogrev vercek kervan yagmala dıycek gorevı bbıtrdıgın an savas ılan ediir :smile:
 
Benim bir oyunumda 40 gün savaş çıkmayınca ben başlatmıştım.
 
Hele birde kendi krallığını kurduysan ve güçlüysen (başlarda epey savaş açan oluyor sana) 5-6 ay savaş çıkmadığı oluyor. İlla sen savaş açacaksın yani ama sebepsiz açarsan lordların nerdeyse hepsiyle ilişkin düşüyor.O gereken sebepte kolay kolay çıkmıyor ortaya.Kaç kere yeni oyuna başladım ve bitirdim oyunu sadece 1 kez denk geldi bana savaş açabilmem için bir sebep.
 
10 günde patladın  :grin:.Sende ordu diz ,erzak depola.Benim 2 ay savaşmadığım oldu.Köyün şehirin varsa git ilişkini yükselt.Bi şeyler inşa et.
Bu arada 2 ay boyuncada bendim mareşal ve bütün ordu senin üzerine.Lordlarla ilişki düzeltmek için 100 tane asker eğittim ne diyosun
hayla ? :grin:
 
adamlar sizden tırsmış ki savaş açmıyolar :smile:
kalendeki başkandan xxx krallığına savaş açmak istiyorum diyip de savaş açabilirsin fakat bu krallığına bağlı lordlarla aranın biraz bozulmasına sebep verecek
elegeçirdiğin yeri aranın bozuk olduğu lordlara verirsen düzelecek ama bu sefer torpak vermediğin lordla aran bozulacak :wink:
savaş açılana kadar köylerden adam toplayıp lezalitle eğitmen şuan yapacağın en mantıklı şeylerden biri
yada köy yaşlısı görevlerini yapıp köylerle aranı iyi tut
tuttuğunda birliğine katılmak isteyen asker sayısı artacak (milis avcı veya yaya bile çıkıyor çoğu zaman)
 
Ulan ben de savaşlar bitsin diye uğraşıyorum.Hanlığımı kurup Kergit ve Sarranidleri yıktım.Şimdi bütün kalradya bana saldırıyor.Bakalım ne kadar dayanacağız.
 
TURANŞAH said:
Ulan ben de savaşlar bitsin diye uğraşıyorum.Hanlığımı kurup Kergit ve Sarranidleri yıktım.Şimdi bütün kalradya bana saldırıyor.Bakalım ne kadar dayanacağız.
Tüm kalradya. Eğer krallığın çok güçlü değilse save verir misin? (ama güçlü olmaması önemli).
 
Maalesef save i silip tekrar başladım kardeşim.Krallık kurarken çok hata yaptım çünkü.Keşke 2 gün önce atsaydın bu mesajı.
 
Back
Top Bottom