[RJ] Roots of Justice

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bi de Maçlar ne zaman,server ne zaman açılacak,antremanlar ne zaman,niye bazıları yüksek rütbeyle başladı,antranör kim vs. vs.?Cevap verin lütfen!
 
Kimkim said:
Bi de Maçlar ne zaman,server ne zaman açılacak,antremanlar ne zaman,niye bazıları yüksek rütbeyle başladı,antranör kim vs. vs.?Cevap verin lütfen!

Toplarlanma bitsin hersey baslicak denildi, sadece biraz zaman lazim. Kisa bir sure icinde bi antreman daha yapsak, sonra da bi kac dostluk maci iyi olur bence.. Butun basari dileyenlere de tesekkur ediyorum klan adina, herhalde tesekkur etmeyen yoktur nede olsa..
 
Server açma işi çok zor değil . Yandaki internet kafeye gider açtırır . Uzaksa eğer kendi açar  :grin:
 
Dartremal. said:
Server açma işi çok zor değil . Yandaki internet kafeye gider açtırır . Uzaksa eğer kendi açar  :grin:
Tabi sana göre bebek oyuncağı server,düzgün server istiyorsan vps mutlaka lazım hep açık kalması için yoksa 2 serverin olur daha iyi ilki vpsli hep açık diğeri antremanlarda açılır öbürü hep açık kalır.
 
sabvator said:
Amacini gercekten bende merak ediyorum acikcasi. Umarim yapabiliriz dostluk maci, hem aramizi daha iyi yapabilmek hem de eski olanlari unutmak icin diyebiliriz :smile: Amadeus ve Ezop kabul ederler umarim..


İsteğimiz Dostluk maçı yapmak ve boyumuzu ölçmek.Ayrıca aramızda çok kötü şeyler olmadı.Sizin klandan atılanlar atıldı ve konu kapandı.Siz yakışanı yaptınız.Sizinle sorunumuz yok.
 
[WK]WK_Down said:
Size Clanınızı Toplamada Basarılar  :twisted: :mrgreen:

Klan zaten kurulmuş durumda yapmamız gereken tek şey gelişmek o sorunda kısa süre sonra hallolur sen merak etme için rahat olsun bütün klandan atılanları topla :smile:
 
Amadeus msn de sana ulaşamıyorum yanında bir adam simgesi var ver onun yanında msn e davet et diye bir yazı var birşeyler yazıncada iletilemiyor birşey anlamyamadım bu işten engellemiş olabilirmisin yanlışlıkla ?
 
Selam Arkadaşlar

Adım Volkan, 28 yaşında bir bilgisayar mühendisiyim.

Oyunu büyük bir zevkle oynuyorum.

Bu güne kadar sürekli Rus sunucularında oynuyordum. Dün itibarı ile RJ ittifağına geçmiş bulunuyorum.

Bugüne Kadar Birçok MMORPG oyunu zevkle oynadım.(Aslında Warband Multiplayer tam olarak bu kalıpta değil ama) WOW, Knight Online gibi oyunlarda büyük ittifakların Başkanlık, Yöneticilik, Kuruculuklarını yaptım. "Birden çok" olan her yerde karışıklık uyuşmazlıklar olmuştur olacaktır. Bu aslında bir dengelenmenin göstergesidir. Kurulan her topluluk mutlaka karmaşa ve ayrılıklar içermiştir. Bu sebeple Her ne kadar sadece bir "oyun" olsada bazı şeyler olmuş ve olacaktır elbette. Bu ittifağı seçme sebebime gelirsek ;

Rus sunucularında oynamamın sebebi dillerini anlamadığım içindi. Komik değilmi ? Sebebi küfürden ve küfredenden nefret etmemdi. Ancak dün gece bir karşılaşmada Bu ittifakın üyeleri ile oynadık. Küçüğünden büyüğüne saygı ve hürmetleri çok hoşuma gitti. Ben oyunu oynuyorsam ciddiye alırım ve oynadığım insanlarıda tartarım. Bu ittifağı hakediyormuyum söylemek bir miktar arsızlık olur ama, Bu ittifak beni kesinlikle hakediyor. Tüm bunların sonucunda Captain_Scorpion Rj_Immortality olarak Roots Of Justice'e katılmıştır.

Son olarak bu muhteşem oyunun kalitesinin bozulmaması dileklerimle...


Sevgiler.
 
E o zaman söyle bakalım denizcim, Dün  yorgun argın birkaç saat savaştım. Nasıl buldun bakalım oynayışımı...
 
Badass said:
E o zaman söyle bakalım denizcim, Dün  yorgun argın birkaç saat savaştım. Nasıl buldun bakalım oynayışımı...

Abi kötü bulmak gibi bi seçeneğim yok sana 10 kere öldükten sonra :grin:
 
MAÇ DUYURUSU
Gün=30 AĞUSTOS PAZARTESİ
Saat=23:00

        Knight Of Swan                                VS                              Roots Of Justice
kossancak.png
<<<<<VS>>>>>
bannerov.jpg


MAÇ KADROSU
As Kadro
RJ_Guitarissimo
RJ_TheLastHero
RJ_SabVatorTRK
RJ_ReximuS
RJ_EZOP
RJ_TrFatal1ty
RJ_İmmortality

Yedekler
RJ_Slayer
RJ_Abanda
RJ_Mortred
RJ_SADOPASA
RJ_RoboRoach

Maça katılcak arkadaşlar bana mesaj yoluyla bildirirlerse sevinirim.

Maç esnasında el aralarında oyuncu değişikliği yapılıp herkesin oynanması sağlanıcaktır aksi taktirde vicdan azabı çekerim (:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom