Revern Role Play - PWMod

Users who are viewing this thread

rowles

Recruit
xJfjuAT.png




Uzun süredir düşünülen bu projede eşsiz bir titizlikle çalışacağımızı ve sizlere en mantıklı ve en iyi rol ortamını sunmaya çalışacağımızı temenni ediyoruz. Warband platformundan birçok proje geçti, kimi iyi kimi kötüydü. Biz bu sunuculardan aldığımız ilham/deneyim ve kendi yaşantımızdan kazandığımız becerilerimizle sizlerle bu sunucuyu buluşturmak için toplandık. Bu rol planında bütün Lead admin ekibi, Developer ekibi dahil 2. planda kalarak oyuncular en öne alınacak ve sunucuyu onlar ağırlıklı yöneteceklerdir. Peki ya biz ne yapacağız? Biz bu yönetimdeki hakemler olarak en doğru kararları alacak ve sizler için eğlence planının daha nasıl iyi olacağını düşüneceğiz.








Sunucu İsmi: TR_RevernRPG
Sunucu Durumu: Kapalı
Sunucu Kapasitesi: -
Harita: -

Web: pw.revern-rpg.com





 
Başarılar. Bu arada forumun arka planı olmamış. Yeni kişileri buralarda görmek hoş  :smile:
 
Hayırlı olsun, ana kentin özenle yapıldığı ve yoğunluğu içine çekebileceği bir harita yaparsanız çok güzel olur.
 
tr serverları ilgi görmüyor onun yerine nexusta bir türk klanı kurabilirsiniz bence
 
Reklam vermek olmasın,ismini söylemeyeyim swnin.Yazları sunucusu 50-60 kişiden aşağı düşmüyordu.Neden yapamasınlar?İnsanların hevesine kırmaktansa heveslendirmek daha doğru bir davranıştır.
 
Kayıt sistemli bir pw serverı olsa oynasam diyorum bir adam gelip sırf paramı vermeme rağmen acaba daha parası var mı diye kesmişti beni serverda admin'de yoktu öyle kalmıştı param içime oturdu bunların önüne geçmek için destekliyorum ve heycanla bekliyorum.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Bu konu hakkında hiç bir fikrimiz yok ekimizde bir arkadaşımız sıfırdan başladı bu işe yavaş yavaş öğreniyor ve uğraşıyor. Ek olarak birde işini iyi bir şekilde yapan ve profesyonel bir modülcü arkadaşımız var Warband üzerinde sunucu açma işine ilk defa giriyoruz doğrusunu söylemek gerekirse acelemizde yok biraz uzun sürecek işimiz ama uğraşıp en iyi şekilde ve sizlerinde isteklerini ve önelerinizi göz önünde bulundurarak bir şeyler yapacağız daha keyifli bir ortam için daha önce sa-mp üzerinde çalışmalarımız oldu gayet iyi gidiyordu fakat bazen her şey yolunda gitmeye biliyor bu yüzden dolayı Warbanda geçmeyi düşündük en azından bu platformda anlayışlı ve kişilikli kişiler var. Sa-mp ortamı ise oldukça farklı çoğu kişi egoist ve kinci, hep ben hep ben diyen kişiler. Ne diyelim dostlar umarım zevkli ve keyifli bir ortam yaratırız hep beraber eğleniriz.
 
Back
Top Bottom