Oyun Dünyası Genel Sohbet

Users who are viewing this thread

http://oyungezer.com.tr/haber/51782-sizan-bilgilere-gore-yeni-battlefield-oyunu-battlefield-bad-company-3

Geliyor gönlümün efendisi aheeeeeyyyeyyeyeyeyey.
 
Şaka bir yana o konu daha çok indirime giren, kısa süreli fırsatları paylaşma yakalama konusu. Yani bir oyun zaten 5 liraysa oraya koyulmuyor. 15 lirayken 5 liraya düşmüşse konuluyor. %100 indirim yani beleş olması da o yüzden orayı kapsıyor.

Zamanında CoH Collection almıştım gerek yokmuş meğer. :sad:
 
Aypd5B.png
 
Herkes son zamanlarda oynamaya başladı Doki dokiyi, sürprizli falan ancak fazla overrated gibi geldi bana oyun. Gerçi yapım amacı ekibin seneye çıkacak korku oyununu tanıtmasıydı ve çok iyi başardılar bunu. Korku oyunlarını hiç sevmeyen biri olarak merakla bekliyorum.


 
Annie Leonhardt said:
Aypd5B.png
MarM27.jpg


Ayro said:
Herkes son zamanlarda oynama başladı Doki dokiyi, sürprizli falan ancak fazla overrated gibi geldi bana oyun. Gerçi yapım amacı ekibin seneye çıkacak korku oyununu tanıtmasıydı ve çok iyi başardılar bunu. Korku oyunlarını hiç sevmeyen biri olarak merakla bekliyorum.

İlk oynadığım zaman gafil avlanıp bayağı korkmuştum ama asıl oyunu eğlenceli kılan güzel bir ARG kısmı olmasıydı. Yaklaşık 2-3 hafta boyunca bayağı kişi uğraştık, keyifliydi, bu arada çözülemeyen 2-3 tane şey kaldı ama Dan Salvato'nun sonraki oyunundan çözümleri çıkacak diye tahmin ediyorum, ayrıca ARG kısmına girmeyenlerin oyunu abarttığına bende katılıyorum.


Edit: Yok canım neden triggerlanayim. Olur böyle şeyler, renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta. :razz:
 
Kardeşim oynadı, çok az izledim ama anlattığı kadarıyla konuya hakimim. Overrated değil bence. Kardeşim beğendiyse bayağı bayağı iyidir.

Ben easter egg olaylarına tavım zaten, şu üstteki olaylarla iyice yükseldim oyuna. Korku oyunu sevmiyorum ama merak ettim gelecek oyunlarını.
 
Oyun kötü değil zaten, visual novel türünü sevmeyen bana da sevdirdi kendini. Ki o ilk sahne de ben de korktum ve kalanını gerilmiş bir şekilde tamamladım. Sadece biraz overrated geldi bana.

Yapılan capslar de çok iyi. :lol:
wYylld70MNp_7upUGyP__3LdT331pR2zzIG4lm4DuNg.png

https://www.reddit.com/r/DDLC/
 
Kesinlikle overrated olduğunu düşünmüyorum. Fakat Project Libitina teorisinden sonra net bir yorum yapmak da pek sağlıklı olmasa gerek. Team Salvato'nun yeni oyunu nasıl bir bağlantı kuracak DokiDoki'yle çok merak ediyorum.
 
Ben korku oyunları oynayamıyorum valla, bugün pewdiepie'ın komple oynayışını oturdum izledim (ki bayağı fazla sürdü) gayet güzel oyunmuş. Yeni korku oyunu çıksın onun da playthrough larını izlerim :grin:
 
Benim de Amnesia yatıyordu, geçen açtım oynadım. İyi ki oynamışım çok iyi oyundu. Hile yapıver ışık için, zorluğu azaltıyor hikayeye odaklanıyorsun.
 
Back
Top Bottom