Mount & Blade:Warband (Bannerlord Modu) Duraklatıldı

Users who are viewing this thread

Karsontr

Regular
(Üzülerek belirtmeliyim ki maalesef bu modu geliştirmeye devam edemeyeceğim. Bilgisayarım oldukça eskiydi ve bugün sonunda bozuldu. Hiç bir şekilde açamadım. Yeni bir bilgisayar almak için paramı biriktirmem gerek. Şimdilik modu geliştirmeyi duraklatıyorum.)

Arkadaşlar merhaba. Bir modlama yapmaya giriştim. Modlamaya başlarken modlama, kodlama ve modelleme hakkında hiç bir bilgim yoktu. Sadece warband native ve diplomacy 4.litdum modlarını oynamış birisiyim. Bannerlord'u bir kaç kez oynama şansım oldu ama kendi bilgisayarım gerçekten kötü olduğu için (warband'de siegelerde 5fps'ye kadar düşüş oluyor.) Bannerlord'u sürekli oynayamadım.

Oyundan hevesimi alamadığım için benim gibi olanlar ve Bannerlord'u hiç oynayamamış olanlar için warbande Bannerlord'u mümkün olabildiği kadar eklemeye çalışıyorum. Bir nebzede olsa Bannerlord havası vermek için bu modu tasarlamaya karar verdim. Modlamayı, kodlamayı ve modellemyi taleworlds forumdaki derslerden öğrendim. Tabiki belli bı seviyede. Eklemek istediğim çoğu şeyi yetersiz bilgimden dolayı ekleyemiyorum ve çoğu şey derslerde mevcut değil. Mod şuanda bitmedi ve eksiği çok. Ama şu ana kadar kat ettiğim ilerlemeyi paylaşmak istedim. Bu modu şu anda tek yapıyorum. Başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu. Eğer yardımcı olmak isteyenler olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

(Ufak tefek yazım hataları düzeltilebilir.)

Krallık Kralları ve Kraliçeleri:

İmparatoriçe Rhagaea:

6ajDF.jpg

İmparator Lucon :

5PIEb.jpg

İmparator Garios :

SjVgI.jpg

Monchug Han :

6QU3W.jpg

Kral Raganvad :
wQaOQ.jpg

Kral Derthert :
_2hYu.jpg

Kral Caladog :

Caladog için bir saç modeli eklemeyi düşünüyorum. Çok benzemedi çünkü.

6YUce.jpg

Sultan Unqid:
qp_wG.jpg

Oyun Haritası:
lq78K.jpg
s6WKR.jpg
e16CN.jpg
oGSqm.jpg
PN0Yn.jpg

Şehir Sahneleri:

Şimdilik sadece Epicrotea Şehri var. Tasarım devam ediyor. Şehirleri bannerlorddaki görünümleriyle birebir aynı yapamam maalesef. Bütün şehir ve kalelerin oyun içi görüntüsü olması lazım. O yüzden biraz kafamdan yapıyorum. Ayrıca Nord krallığını kaldırdım ve şehir, kale, köy ve lordlarını Kuzey İmparatorluğuna verdim. Nordları kaldırma sebebim Vaegirleri Sturgiya'ya daha yakın gördüğüm içindi. Belkide Nordlar daha yakındır yanlışlık yapmış olabilirim.

nACxq.jpg
DNEPZ.jpg

4oE2Y.jpg

İmparatorluk Lordları:

Her İmparatorlukta 20 lord mevcut. Görünümleri şimdilik aynı. Tek tek değiştiricem.

ZDd2Z.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güncelleme Notları Buradan Sonradır

Menü Arayüzleri: Menü arayüzleri yavaş yavaş değiştiriliyor. Bütün menüler Bannerlorddaki menülere benzetilecek. Ana menü arkaplan kalitesi biraz düşük maalesef internette bulabildiğim en kaliteli hali bu şekilde. Eğer hd görüntü bulabilirsem onunla değişeceğim.

R4uOS.jpg

FVUck.png

NnpxT.png

gI1QC.jpg

Bannerlord Müzikleri Eklendi:

Han Animasyonları: Şimdilik hanlarda iki tip npc var. Aseraylı ve Khuzaitli npcler. Her krallık için han npcleri ayarlayıp ekleyeceğim ayrıca sayılarını da arttıracağım.

sOT97.jpg

Uln_c.jpg

Arkadaşlar şimdilik modun dosyalarının ve modül sistem dosyalarının indirme linklerini oluşturmadım. Modu zaten zevkine yapıyorum. Bitirdikten sonra linkleri atacağım. Olmazsa gönderiyi attıktan sonrada koyabilirim. Moda eklemek istediğim şeyler var ama maalesef bilgim yetmediği için yapamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar ulaşabilirse güzel olabilir aslında. Şimdiden teşekkür ederim. Şu anda yaptıklarım çok basit şeyler olabilir tek başıma bu kadar gelebildim maalesef.

Last edited:

TRYAVUZ

Recruit
M&BWBNWVC
Hocam heyecanlandım modu dört gözle bekliyorum

Sizin gibilerin desteklenmesi gerek.

Bu arada modun linkini yakında paylaşırsan sevinirim.

Last edited:

Karsontr

Regular
Hocam heyecanlandım modu dört gözle bekliyorum

Sizin gibilerin desteklenmesi gerekiyor kesinlikle!

Bu arada modun linkini yakında paylaşırsan sevinirim.
Teşekkür ederim hocam. Elimden geldiğince bişeyler eklemeye çalışıyorum. Umarım tecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Bazı yerlerde takılıyorum o yüzden aksayabiliyor. Moda elle tutulur güzel özellikler ekledikten sonra linkini hemen atacağım. Bu şekilde atarsam klasik native'nin sadece daha fazla yerleşkeli ve farklı haritalı hali olur nerdeyse.

TRYAVUZ

Recruit
M&BWBNWVC
Teşekkür ederim hocam. Elimden geldiğince bişeyler eklemeye çalışıyorum. Umarım tecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Bazı yerlerde takılıyorum o yüzden aksayabiliyor. Moda elle tutulur güzel özellikler ekledikten sonra linkini hemen atacağım. Bu şekilde atarsam klasik native'nin sadece daha fazla yerleşkeli ve farklı haritalı hali olur nerdeyse.
Hocam birde bir önerim var oyunda ana menüde ve yüklenme ekranının sol üst kısmında mount and blade warband yazıyor onu bannerlord olarak değiştirirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.

Karsontr

Regular
Hocam birde bir önerim var oyunu ana menüde ve yükleme ekranının sol üst kısmında mount and blade warband yazıyor onu bannerlord olarak değiştirirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.
Hocam ufak detayları halledeceğim onlar çok sıkıntı değil.

HusezWband

Recruit
M&BWBWF&SNW
Hocam Bannerwar Adlı moddan daha iyi olacağından eminim çünkü Bannerwar modunda Adamlar heryerden kaldırmışlar web sitelerinde bile yok indirme linkleri kaldırılmış

Top Bottom