Mount&Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
CavalryMan said:
Courage said:
Yakında "Niye seslendirmeler Türkçe değil  :evil:" diyenler de çıkacak ya, TW başına iş aldı farkında değil.
Niye Türkçe olmasın ? Türk yapımı oyun diye böbürleniyoruz :razz: hem bu ülkede eski tiyatrocu  ve seslendirme sanatçısı çok  var ve pek meşgul olduklarını sanmıyorum bir seslendirmeci 2 kişiyi dahi seslendirebilir ( mafia 2 de Joe yu sesledniren kişi oyun içinde toplam 3 kişiyi seslendiriyordu ) isteseler yaparlar hem ekiple sürekli alakaları bile olmayacak yani sadece ekleme kısmında işleri olur adamlar kayıt yapacaklar  bence Taleworlds bunu yapabilir yeter ki istesin :grin:

Warning - while you were typing 9 new replies have been posted. You may wish to review your post.
Yapmasınlar demiyorum, ki zaten daha alfa mı beta mı o da meçhul. Yani belki de çoktan yapmışlardır. Benim orada yaptığım daha çok, hani oyunda illa bir milliyetçilik gazıyla bir beklentiye girenlerin gene oyunu kendilerinin malıymış gibi sahiplenme çabaları, destek yerine köstek olmalarına ithafen yazılmış bir şey.
 
SEVERUS SNAPE said:
Goker said:
SEVERUS SNAPE said:
Üstüne birde ana karakterler dahil seslendirme olsa yemede yanında yat. :grin:
Karakter seçme ekranında ses seçeneği var gibi.
Öyle bir seçenek varsa işte bu derim. :grin:
Yoksa  :cry:
Karakter sesini seçebiliyoruz ama bence sadece askerlere komut verirken,saldırırken yada hasar alırken ki bağırışını belirleyecek

Klai said:
Kadın karakterlerin göğüslerini büyültüp küçültemiyoruz. Ben oynamıyorum abi.
"Build" özelliği vardı  oradan yapılır herhalde :fruity:
 
Erozbey said:
|GladiatoR| said:
Native en çok oynanıyor hala. Sadece pw ve cRPG var adam gibi oynanan mp mod. Yanlış anlamayın ben demiyorum sp'ye çok önem vermesinler fakat mp hakkında hala bir video gelmedi şu vakte dek (3 yıldır).

Ben şu oynanıyor, bu oynanıyora girmeyeceğim. Sadece PW ve cRPG diyorsun ama cRPG'nin deli gibi oynandığı zamanları(Native MP 'yi bile domine etmişti) hatırlarım. Sana çok daha basit bir örnek vereceğim. Half-Life. Sence Half-Life 'ın 98 'den beri oynanmasının sebebi MP 'mi? Hayır. SP 'mi? Hayır. Modlanabilir olması. Hala SP ve MP oynayanlar var ama eskisi gibi mi? Hayır. İkinci örnek ise Half-Life 2. Hala oynanıyor mu? Evet. SP ve MP düzeyi hala aynı. Ayakta tutan ise modlar. Üçüncü örnek Skyrim. MP var mı? Yok. Oynanıyor mu? Evet. Modlanabilir olması onu ayakta tutuyor. Yani her oyunda olduğu gibi, Warband 'de olduğu gibi bu oyunu da ilerletecek olan modlanabilir olması. Açıkçası multiplayer olmasa da benim gibi pek çok oyuncu için kayıp olmayacaktır.
Aynen benim için MP ikinci sırada.Önceliğim dolu dolu bir SP ve güzel modlar.
 
Afa Potter said:
Bekoberk said:
Ben taleworldsün crytekin gerisinde kalıp seslendirmeyi sadece ingilizce yapacaklarını hiç sanmam ( biraz gaza gelirler belki :smile:. )
O harita oluşturma değildiki bildiğin sahne oluşturmaydı diye hatırlıyorum
Crytek'in o konuda eli öpülür. Üstelik dublajda çok ünlü isimlerle çalıştı Crytek. Marvel filmlerinde seslerini duyduğumuz bay-bayanlar vardı Crysis'ın TR dublajında.
Seslerin güzel olması önemli değil türkçe olsun yeter :grin:
 
Reverse Flash said:
Savaştan önce motivasyon konuşması olur mu sizce ?
O kadarına gerek yok.Komut verirken bağırsa çok tatlı olur gaza gelirsin oynarken.
 
Bloc said:
Yogurtlu Balik said:
Belki söylediklerim hakkında eleştiri yapılacak fakat oyun global olmasına rağmen ben Türkçe Dil Desteği ve Seslendirme beklerdim açıkçası. (Dil Desteği)  olabilir orası ayrı.
Beklerdim diyorsunuz da oyun daha çıkmadı bile. Hele bi sakin olun.

Orası öyle ama dediğim gibi böyle bi beklentim var daha yapım aşamasında umarım böyle bi opsiyon görürüz.
 
asICX.jpg
  :razz:
 
Son video çok güzel müzikleri de beğendim, dövüş sisteminin değişmemesi de çok güzel ama oyundan en büyük beklentim(isteğim) olan deniz savaşları-ticareti olayı yok sanırsam. Onun haricinde gayet iyi buldum.

Uyarı: Siz iletinizi yazarken 3 yeni ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

 
Aa yeni gördüm videoları ve olumlu yönde şaşırdım.Seslendirme olmasıda çok iyi olmuş.Seslendirme yeni eklenmişken illede Türkçe olmalı bu nasıl oyun gibi yorumlar yapılması nankörlükten başka bir şey olmaz.Bu arada hala merak ettiğim şey savaşta atlılar çarpışınca ne olacak.
 
Arno Dorian said:
Haritada müthiş ya abi çıksın artık şu oyunn

Haritada yürüyen ikonumuz 8 kişi olmamıza rağmen hala tek kişilik bir ikon, keşke onu da şey etselermiş.

Neyse, mobilden izlediğim için pek detaylı inceleyemedim ama tek kelimeyle harika bir oyun olacağı kesin. Gelecek günlerde daha fazla bilgi ve en kısa zamanda yayın tarihini öğrenmek dileğiyle... Şimdiden elinize sağlık TW.

Edit: Binek hayvanlar vs gelecek günlerde mi gösterilecek acaba? Bir de Gamescom'a gidenlere modül sistemi inceletiyorlar mı?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom