Mühendisler ve Mühendis adayları

Users who are viewing this thread

ben de ktü makina okuyorum. teknik resimi iyi olan var mı? vizeden 37 aldım finali bilmiyorum ama büte kaldım herhalde çok lanet birşey. teknik resim 1 den kalırsan ikiyi kitliyor. 2.sınıfın ilk döneminde veremezsen 3 e kalıyor. 3'te de makel var onu kitliyor. kilit sistemi var çok sıkıntılı inşallah geçerim. kilit sistemi sizde de var mı?
 
Eee naptınız? Var mı büt falan, ne alemde dersler?  :smile: Benim bir tane var. ''Olasılık Kuramı'' diye bir ders. Diğerlerini verdim çok şükür.
 
carrier said:
Elektronik şimdi bile piyasada yere sahip olup, ileride bu etkinliğini 2 ye 3 e katlayacak bir alan. Ben Elektrik-Elektronik derdim.
Elrohir Oronrá said:
Caranimo said:
Elektrik Elektronik ya da Bilgisayar arasında seçim yapmam gerekirse hangisini önerirsiniz?
Elektrik-Elektronik mühendisliği. Bilgisayara göre iş imkanı çok daha fazla.
Biraz gec bir cevap olacak ama eenin en azindan Turkiye sartlarini goz onunde bulundurdugumuzda ce den daha fazla is imkanina sahip oldugunu, olabilecegini dusunmuyorum. Cok ezbere cevaplar gibi geldi bana.
 
Elektrik, elektronik mühendisleri neredeyse her sektörde kullanılıyor artık. Şahsen her gün kariyer.net gibi bilimum siteleri staj imkanlarını araştırmak için baktığımdan bunlarla da karşılaşıyorum, bilgisayar mühendisliğinden daha fazla iş imkanı olduğuna eminim.
 
Şuan Türkiye'de en değerli mühendisliktir kendisi. Otomativden otomasyona, savunma sanayinden beyaz eşya sektörüne kadar her alanda ihtiyaç duyulan mühendislik. Zaten bir üniversitenin muhendisliklerine baktığımızda puan sıralamasında da en tepede elektrik-elektronik mühendisliği var.
 
Sınavlar bitti, tatil başladı. İşkolikliğin yan etkilerinden kurtulabilecek miyim bilmiyorum.  :smile:

Quiksilver said:
Calculus için iyi bir kaynak arıyorum. Biraz aceleci olduğumdan Thomas Calculus aldım ama sizce kötü bir seçim mi yaptım?

Thomas Kalkülüs bence güzel bir kaynak. Kitabın küçük bir kısmına çalışmıştım gerçi, hocamızın takip ettiği kitabı kullanmıştım daha çok. Ama içerdiği bilgi ve görseller açısından güzel bir kitaptı.
 
Zaten çoğunluklu Thomas Calculus önerilir. Thomas Calculus'e ek olarak Spivak ve Berkey'in kitaplarına bakılabilir.
 
9-12 Şubat arası WIN METALWORKING Fuarı var Beylikdüzü TÜYAP'ta , Marmara Üni. orada olacak, bekleriz efendim.
(Genel olarak Robotik ve elektronik ağırlıklı bir fuar).
 
Hocam beni de elektrik-elektronik mühendisi adayı olarak ekler misin? Bu arada bilen var mı hangi programları öğrenmem gerektiğini?
 
Solidworks ile katı gövde temaslı ve temel hareketli hareket etütü



Olm bakın kullanın bunları, halen öğrenci olanların aklında bulunsun  :razz:
 
Back
Top Bottom