Krallığınıza klan çağırma taktiği

Users who are viewing this thread

twinvict

Recruit
Merhabalar. lordları krallığınıza çekmek için belki bilindik bir taktiktir ama ben yeni keşfettim ve bende işe yarıyor paylaşmak istedim.
Cazibemin 180 civarı olmasına rağmen bazı lordları yanıma çekmek için defalarca save/load yapıyordum yine de gelmiyorlardı. Ben de yanıma çekmeden önce 30-40K dinar verip sonrasında sorduğumda istisnasız kabul ettiler. Sonrasında bir kere bile load yapmadan en az 10 lordu yanıma çekmeyi başardım.
(Sonrasında krallığımıza katılmak için istedikleri parayı da veriyorum o ayrı. Benim bahsettiğim "Lordun hakkında ne düşünüyorsun" diye sormadan önce)

Belki bilmeyen vardır her önünüze çıkan lorda 1 dinar bile verseniz cazibeniz yükseliyor. alakasız bir lord bile yanınızdan geçerken durdurun 1 dinar verin.
 
30 - 40k Dinar yerine 8 - 10K Dinar verilebilir. Lord ile ilişkinizi artırıyor. İknada İki tik veren Onur muhabbetinde avantajlı oluyorsunuz. Ayrıca Lordlar çok para isterse esir lord verin direk geliyorlar.
 
Oyunda paranın miktarını ayarlamak çok zor o çubuğu az biraz oynatınca tutar fırlıyor. Bende 3-4 milyon dinar olduğu için direk 30-40k lara fırlıyor ben de düşürmekle uğraşmıyorum. belki daha az parayla da oluyordur.

Bu arada verilecek tutarı yazabileceğimiz bir yer yok diye biliyorum varsa aydınlatırsanız sevinirim. o çubuğu sürükleyerek yapıyorum hep.
 
Bu arada demin gezinirken şöyle bir moda denk geldim bu konuyla ilgili. Denemedim ama bir bakılabilir.


Açıklaması da
Mevcut ikna sistemi (Evlilik, Görevler, Krallığınıza soyluları ekleme, vb.), Oyuncuların yüksek çekicilik değerlerinde bile son derece serttir ve oyun deneyimini bazı oyuncular için sinir bozucu hale getirir. Mod, oyuncunun müzakerelerin zorluklarını hafifletmesini (veya sertleştirmesini) sağlar.
 
Back
Top Bottom