FIN WNL -

WNL ohi, mitäs ny sitten?

  • Pidetään tiimi kasassa, treenimatseja joka päivä TREENIT 19:00 JOKA PÄIVÄ

    Votes: 4 12.9%
  • Kesän jälkeen tiimi uudelleen kasaan

    Votes: 12 38.7%
  • Brugir on petturi

    Votes: 15 48.4%
  • Ryozu on kaiken pahan alku.

    Votes: 16 51.6%

  • Total voters
    31

Users who are viewing this thread

En pääse tämän viikon matseihin, rappioelämälle kun antaa pikkusormen niin näyttää vievän koko käden. Viikonlopuksi puskee vielä inttimiittiä vuosien tauon jälkeen joten taitaa olla tämä liiga mun osalta tässä.
 
Mjoo. Piti sit survoa se patchi sekaan kesken WNL:n viimeistä viikkoa. IG:llä käytössä nyt uusin patchi myös. Näyttää siltä et pitänee kierrättää niiden välillä pubbailun/treenimatsien ja matsien kans.

ヽ(゚◇゚ )ノ
 
Joo, näyttäs siltä että jäätiin 3. sijalle waurio, nabxl, zoltanub ja ryozu pettureitten taakse.
Hmmmng. Jostain syystä top 3 tiimit on ne missä on suomalaisia.
 
Hienoa, että saatiin "Suomi"-tiimi kasaan liigaan ja toivoin sitä jo aikaisemminkin. Tietysti olisi mukava saada vielä lisää Korven pelaajia sekä nämä muut suomalaiset pelaajat (Zoltanub, ryozu, axL, Waurio etc.) tähän joukkueeseen.

Liigassa pärjättiin yllättävän hyvin siihen nähden, että monilla ei ollut kovin kummoista kokemusta tasokkaista klaanimatseista, heidän kokemuksensa perustui lähinnä Nations Cupin otteluihin. Kehitystä tapahtui kaikkien pelaajien kohdalla hurjasti ja toivottavasti he jaksavat jatkaa harjoittelua. Kesällä kannattaa kuitenkin pitää taukoa, jos siltä tuntuu.

Haluaisin myös aloittaa Bannerlordin tällä joukkueella, sillä Warbandinkin alkuhetket pelasin Perkele-klaanin kanssa, joka perustettiin lähes heti pelin julkaisun jälkeen.

Ei tällä erää muuta, sekalaista tekstiä tuli taas kirjoitettua.

Iso kiitos kaikille pelaajille ja Mursulle, joka jaksoi spämmiä ja urputtaa joka päivä!  :lol:
Tuli koettua monia hauskoja hetkiä sekä pieniä riitoja, mutta nehän kuuluvat vain asiaan.

Hyvää loppukesää kaikille! :smile:

PS: FINLAND IS WINLAND ~ Ajokoira
 
Itsellä ainakin aikomus tulla seuraavaan kisaan teitä enemmän kiusaamaan. Ja korvan taakse että Korpi mitä todennäköisimmin hankkii bannerlordin. Jos siinä pelattais enemmän nativea kuin modeja.
 
Jees mukavahan tuota oli vaihteeksi mättää näitä klaanimatsejakin eikä aina vaan sitä publicia. Mukana ollaan, mikäli tiimi jatkaa pelailua taas kesän jälkeen. Itellänihän ei ole mitään muuta kuin aikaa syyskuusta joulukuuhun asti, joten tulen pelailemaan todella runsaasti. Kouluhommat alkaa olemaan sen verran loppusuoralla ettei enää tarvi muuta kuin opari vääntää jossain välissä. Ainiin ja Bonerlordin ostan kans välittömästi sen ilmestyttyä, joten pelejä olis mukava jatkaa siellä sitte porukassa!

Kiitos Mursulle asioiden organisoinnista ja kaikista vinkeistä/treeneistä, joilla minunlaisesta publicpelaajasta teit kilpailevaan tiimiin soveltuvan pelaajan.

Kiitokset Korpi_Demon_xd:lle ja Primigenialle ihan vaan siitä, että aikoinaan, kun kuumottelin, että uskallanko lähteä Nations Cupiin pelailemaan, kun en omasta tasosta tiennyt tai porukan ilmapiiristä. Nämä kaksi oli siellä meikäläistä vähän tuuppimassa ja kannustamassa osallistumaan.

Vielä lopuksi kiitokset Parasdoxalle, jonka kanssa meillä oli monta kertaa mukavia ja haastavia 1vs1 matseja normireeneissä, niistä sai kyllä todella paljon irti ja tuntu että siinä oppi itekkin aina jotain.

Meikäläinen jatkaa nyt pakkailua ja huomenissa nokka kohti Ruotsin lappia ja sinne viikoksi vuorikiipeilemään ja vaeltamaan, katellaanhan sitte sen jälkeen ja törmäillään servereillä!
 
Envious_Elazul said:
Ainiin ja Bonerlordin ostan kans välittömästi sen ilmestyttyä, joten pelejä olis mukava jatkaa siellä sitte porukassa!

Kiitokset Korpi_Demon_xd:lle ja Primigenialle ihan vaan siitä, että aikoinaan, kun kuumottelin, että uskallanko lähteä Nations Cupiin pelailemaan, kun en omasta tasosta tiennyt tai porukan ilmapiiristä. Nämä kaksi oli siellä meikäläistä vähän tuuppimassa ja kannustamassa osallistumaan.

Tosta Bonerlordista en tiedä itse tulen hankkimaan ainakin ton bannerlordin, mutta aktiivisuus nähään sitten. Se kun sattui olemaan vähän hakusessa tän WNL:n aikana

Ja Elazulille tulen olemaan jatkossakin kuin tikku perseessä elä huoli :mrgreen:

Mursukin hoiti hienosti hommansa vaikka oli steamissäkin mutet jo parissa vaiheessa aika lähellä...
(Satana tulla meidän dota matseja häirittee)
 
Back
Top Bottom