En sevdiğiniz öldürme şekli

Users who are viewing this thread

ben baslayim: kargiciyken elimde buyuk kargi varsa baltali kisilerin biraz uzagindan gecerek onlarin ustume atlamalarini saglarim sonra havada kargiyla avlarim. :grin: 240 cm yi bosa yapmamis adamlar.
 
çift elli ile kafa uçurmak..

@netenes
ben süvari avlamayı çok severim bi ara kapışırız :grin:
 
No 1. (okçuyken) bomboş alanda mal gibi durup kargıcıları üstüme çektikten sonra tam kargı gelirken biniciye head shot atmak. (at çarpıyor bazen)

No 2. (piyadeyken) rakibin arkasına dolaştıktan sonra olaya konsantre olmuş okçulara arkadan sinsice yanaşıp ikişer üçer kesmek. artık yemiyorlar ama, yanlarında hep bir iki piyade var, nöbetçi...
 
warband oynamadım ama normal oyunda işime yarıyan kolay ve etkili bi yöntemim var.Atla giden adamı vurmak zor olduğu için (arkasından giderken) önce atını okla indireceğiz daha sonrada o attan düştüğü için önce bi sendeliyecektir kalkmasına izin vermeden kılıç , balta , mızrak vs yardımıyla öldüreceğiz.
 
Koltuklanmış kargıda adam öldüremediğimden kargıyı normal kullanmak.
Önüme geleni affetmem...
 
Bir okçuyla duello yaparken adamın oku gelmeden arbaleti doldurmak için eğilmek sonra kalkıp öldürmek... Çok zevkli oluyor :smile:
 
Kargı ile kesin öldürüyorum ama zevk olsun diye kılıçla okçu öldürmek...
Süper oluyor... Ayrıca okçu genelde arkasını dönmez önüne bakar onları sinsice bitirmek çok güzel oluyor...
Ayrıca üzerime atlayan adamları kargı ile halletmek aşırı zevkli bir şey...
 
Ben adamları hızlıcana öldürmeyi seviyorum. İyi bir kalkan+hızlı bir kılıç(favori:Sarranid muhafız kılıcı)+düşman=fesanet  :lol:

(Not SPde yalnız :lol:)
 
Koltuklanmış kargı tabiki eskiden ölüyodum ama şimdi bi ben bide koltuğumun altını açtım kargım var birlikte kes babam kes  :grin: :grin: :grin:

Bazen okçu oluyorum arbaletli okçuya ok atıyom şerefsiz o sırada ok almak için eğiliyo ok üzerinden geçiyo :grin: :grin: :grin:
 
Bilirsiniz herkez vücut zırhı alır.Ben vücut zırhından hemen önce kafa zırhını almanın önemini bilenlerin sayılı olduğunu düşünüyorum.Neyse hepsi vücut zırhı alıyor.Merdivenden
çıkıyor ben de 1 tekme atıp hemen kafaya bir darbe ve zırh olmadığı için ölmesini izliyorum.İşte benim öldürme şeklim.
 
En sevdiğim?
Tabii ki de:
qsa14i.jpg
Bombardıman.  :twisted:
 
Back
Top Bottom