[ECR] Eciriyeek Klanı

Users who are viewing this thread



Eciriyeek Klanı Nedir?

Eciriyeek Klanı, 11 Aralık 2016 tarihinde, bir Curse sunucusunda çok oyunculu oyunlar vasıtasıyla tanışmış olan arkadaşlar arasında kurulmuş bir oyuncu topluluğudur. Oyunları "klan" olarak oynamanın lezzetini bilen, bol bol rekabetçi hormonlar salgılayan ve ilişkilerinde samimi olması Eciriyeek Klanı üyelerinin ortak özelliğidir. En küçük üyesi 18 yaşında olan klan, genel itibari ile üniversite öğrencilerinden oluşmaktadır. Klan üyelerinin bütün iletişimi Discord platformundaki bir sunucudan sağlanmaktadır.

Eciriyeek Klanında Oynanan Oyunlar

Bir oyuncu topluluğunu tanımanın en iyi yolu topluluğun oynadığı oyunlara bakmaktır. Burada klanın oynadığı oyunlar arasından sadece çok oyunculu olan oyunlar belirtilmiştir;

Age of Empires 2, Warcraft 3: Frozen Throne, Euro Truck Simulator 2, Europa Universalis 4, Knight Online, Metin 2, League of Legends, Dota 2, Mount&Blade: Warband, CS:GO, PUBG, GTA Online, SaMP, MTA, Garry's Mod, PAYDAY 2, Half-Life, Portal 2, Stellaris, Town of Salem, Secret Hitler, Rising Storm 2: Vietnam, Verdun, Tannenberg, Sea of Thieves, Albion Online, Black Desert Online ve Mount&Blade 2: Bannerlord

Eciriyeek Klanı ve Mount&Blade 2: Bannerlord

Klan, Mount&Blade: Warband ve Mount&Blade: Napoleonic Wars oyunlarına yıllarını vermiş oyunculardan oluşmaktadır. Klanın birçok üyesi iki oyunda da birçok köklü takımda önemli görevler üstlenmişlerdir. Bannerlord'un çıkışıyla beraber, bütün üyeler eskisi gibi farklı takımlarda yer almaktan ziyade, Eciriyeek Klanı çatısı altında, aynı isimle rekabet etmek istemektedir. Eciriyeek Klanı turnuvalarda ve rekabetçi maçlarda tam aktiflik göstermeyi hedeflemektedir.

Bannerlord'da özel sunuculara izin verilmesi ile birlikte Eciriyeek Sunucusu, tüm Bannerlord oyuncularına hizmet vermeye başlayacaktır. Açılacak olan bu özel sunucuda kullanıcıların keyifli vakit geçirebilmesi için birçok etkinlik düzenlenecektir.

Eciriyeek Klanı birçok etkinlikte yer aldığı gibi etkinlik düzenleyen de bir topluluktur. Birçok oyunda ses getiren organizasyonlar yaptığı gibi, seyir keyfi yüksek içeriklerin de üretilmesini sağlamıştır. Klanın, Warband'in rekabetçi kitlesiyle yakın ilişkiler içerisinde olması ve Bannerlord'un erken erişim olarak çıkış yapmasıyla, bu platformda ilk büyük etkinliği düzenlemeyi amaçlamaktadır.

Katılım ve İletişim

Eciriyeek Klanı üye alımına açık bir topluluktur. Katılmak isteyen üyelerde aranan tek özellik karşılıklı saygı ve klana karşı yüklenmeleri gereken sorumluluk bilincidir. Klanın bütün iletişimi Discord Sunucusundan sağlanmaktadır ve katılmak için tek yapmanız gereken Discord Sunucusundaki üyelerle iletişime geçmenizdir.

İyi oyunlar, İyi forumlar!


İletişim

Discord Sunucumuz
Instagram Adresi
Steam Grubumuz
YouTube Hesabımız
 
Last edited:
Back
Top Bottom