In Progress Crashes during battle

Currently viewing this thread:

Version number
1.5.7.
Branch
Main
Modded/unmodded
Yes, but I removed mods.
Dump identifier (optional)
2021-02-18_11.06.05_87ad2682e79fa49dcd35c61c0bd28cb5

eddy0509

Recruit
ID: 2021-02-18_11.06.05_87ad2682e79fa49dcd35c61c0bd28cb5

Dear Support Team!

Summary:
I am getting crashes recently (since the 16th i believe) during battles, seems to happen randomly big battle (500v500 army) small battle (30 looters) doesn't matter. I am using leveling rebalance mod but the same things happen when i delete the mod. Tried a clean install as well but the issue persists.

How to Reproduce:
It seems like it can happen in any battle (ofc if its longer its more likely)
Scene Name (if related):
Media (Screenshots & Video):
Computer Specs:
OS: Win 10 always updated
GPU: Sapphire Radeon RX5700XT Pluse
GPU Driver Version: 20.12.1.
CPU: AMD Ryzen 7 3700x
RAM: 16 GB Kingston Hyperx Fury 3466 cl16
Motherboard: MSI B450 Tomahawk MAX
Storage Device (HDD/SSD): Adata XPG 1TB SSD

!Edit: It seems that this only happens with campaigns started with the mod on, so i think the thread can be closed
 
Last edited:

uçanbiblo

Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Hello, i will inform the devs about the issue. Have you started a new campaign after removing the mods or did you continue with the already existed one?
 

eddy0509

Recruit
I went back to an old save before installing the mod while doing a clean install went into a large army battle like 500v500 and there didn't seem to be any issues (as written in the !Edit parts of the thread).
 
Top Bottom