İleri Düzey Warband Rehberi

Users who are viewing this thread

Guy Fawkes said:
3rd episode is going to be released tonight.Editting atm :grin:

Also a surprise, 4th episode will be recorded tomorrow because i haven't released videos for a while :smile:

Yabancı forumda duyurdum ama burada duyurmayı unutmuşum :smile: 3. bölüm bu akşam yayınlanıyor arkadaşlar.Ardından uzun süredir bölüm yayınlamadığım için yarın da 4. bölümü yayınlamayı planlıyorum.

Gordioss

Master Knight
Warband'a yeni başlayan oyuncuların veyahut oynayıp ama öğrenemediği için oyunu bırakan oyuncuların ilgisini bir hayli çekecektir. Böyle oyuncu eğitme videolarının olmaması sebebiyle senin oyuncu eğitim videoları için harcadığın emeğin de boşa gitmeyeceğinin düşüncesindeyim, yeni videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz!

Bakalım her şey sırasıyla :smile:

Piyade üzerine 1 veya 2 videom daha olacak sonra diğer birlikler için videolar çekeceğim.

Buyurun 4. video hazır :smile:

Black Dead

Kalkan geri sekince vurulabildiğini bilmiyordum açıkçası.Güzel olmuş.

Sypranx

Son iki videonun altyazısı Türkçe değil yalnız. Bu sorun bir tek bende mi acaba?

Sypranx

Guy Fawkes said:
Son iki videoya altyazı eklemedim,  altyazı seçeneğinde youtube'un kendi türettiği altyazı var.
Eklemeyi düşünüyor musunuz? Çünkü bende hiç ingilizce yok  :neutral:

Açıkçası onun için ekstra bir zaman ayırmak gerekiyor ama madem böyle bir kitle var, bugün altyazısı olmayan bölümlere altyazı eklerim :smile:

Sypranx

Teşekkür ederim.

Bu arada YouTube'a yüklediğiniz diğer videolardaki siz misiniz ?
Bi videonuza çok güldüm de  :lol:

Video Warband Native League 4 maçından alıntı.Sesler de maç sırasında teamspeakte olan oyunculara ait, ben de varım tabii :smile:

Sypranx

Sonda yaptığınız taktiğe bayıldım, süper bir video olmuş. Hepsini izledim. Çok iyidi  :smile:

Afa

Grandmaster Knight
WBWF&S
Yabancı forumdan bazıları "Karmaşık ve zor taktiklerin püf noktalarını açığa çıkarıyor" gibi yorumlar yapmış fakat hiçbir sorun yok bence, dünyada başka birinden de böyle ipuçları veren video görmedim. Başarılar (y):smile:

Afa

Grandmaster Knight
WBWF&S
Çok hızlı yaa  :razz:  Mouse hassasiyetini arttırmanın bir faydasını görür müyüm bunda?

Top Bottom