Recent content by Suomen Kuningas

 1. Suomen Kuningas

  Peliporukka, Suomen vanhin klaani

  Hywänlainen Joulunpäiwän aatto Pohjolan waltacunnan forum-cansalle!

  Waltacunnan warttuneisempaizena Ratzun secä Säilän claanina on itzelläimme cunniamme cuin welvollisuudemme saadaman tiedoxi Jouluntoiwotuxen jocaiselle wuosicirjan luwun waihtumisen mercixi. Ensimmäisestä toiwotuksesta culuneexi tulewi tänän wiisi wuotta ja cohti culkiessan sen jotacuta Bannerlordixi cutzuttaman kirioitan teille tämän Peliporucan nimessä.

  Peliporucan alcuhetkistä on wierinyt wuodenkiertoja ylitze cahdexan cuukautta seitzemännettä wuotta. Nijn seisowi että on historijassamme tapahtunut monda monituizta asijaa, tuociot taistelucentillä cuin foorumeilla.

  Tarinat owat paranduneet ja hauscuunduneet, mutta eij pidä meidän unohdaman niitä alcuhistoriamme sagoja jotka wielä tänäkin päiwänä tuowat hymyn caswoillemme ja mielissämme eläwät. Corkiast ylöswalaistu ja cunnioitettu olkoon se joca näistä kauwan tapahtuneista opin secä neuwon elämänsä ja tapoihinsa ottawi ejkä mahda riwopuheisijn kieldäns myöden anda eikä corwians callista. Ei kenenkän pitä pahalla muistaa mennexi olewata, sillä pidosa eij sowi olla surullisna eikä ketän surulllisen caldaisexi tehdä. Yhdesä olemma taistot cunniankentillä selät wastakkain cäyneet ja näiden moninaisijn wuosien aicana on meistä caswanut ciinteä peliporucka.

  Toiwomme cainosti saada ciittää caickia näjstä culuneiden wuosien pelituocioista. Wartawasiten toisja Pohjolan claaneja cuten “Korpi” secä “Finnish Rifles” Ciitollisuudella myöscin terwehdimme oiceamielistä ja cunnianarwoisaa Jhessail-woutia secä tunnustuxen antacaamme työstän ja palveluxestansa yhteisen paickamme soweliasna ja sijwollisna pidämisexi.

  Cunnioittaen ja caiwaten muiztamme myöscin Percelettä jonca on ajan hammas murusixi nacertanut.

  Peliporuckan nimeen puhuwaisena cijtoxen sana uscollisuudesta pidä lausuttawan jocaiselle cukin tawallan ja tahdollans palwelewainen on näinä wuosina ollut. Yxi wissi onni ja rickaus toiwotamme howin airuelle, Tuhmeliinille secä Jornarille jonca täten nihtipäälliköxi corotan.

  Täten myöscin cansain wäelle tiedoxi annettakon: on riweihimme jällens liidynyt uusi soturi.
  Toiwottacaamme Luharn terwetulleexi.


  Cirjallisjin constein Peliporucka toiwottaa Suomen Cuninkaan caitsmaisna rauha ja terweyttä jocaiselle itzellens secä riemuitsewaista Joulua cuten onnekast tulewaa wuotta.
 2. Suomen Kuningas

  Pippelinpituusvertailua kotimaiseen malliin

  Kyllähän noita meidän nuuskijoita listalla näyttää olevan. Hyvää arpaonnea vaan niiden löytämisessä  :cool:
 3. Suomen Kuningas

  Perkele - Warband Klaani vanha ketju

  sliz said:
  kenelläkään xfireä käytössä? jos ei ladatkaa ihmeessä niin nähdään helposti ketkä online ja toisekseen onkos meil mitään ventti tai teamspeak kannua?
  steamista ja xfirestä eivät ole päässeet yhteissopimukseen, eikä kumpaakaan mainitsemistasi ole tietääkseni. etusivulle piti tulla ilmoitus, kun sellainen tulee. edellisissä harjoituksissa kommunikoivat kirjoittaen.
 4. Suomen Kuningas

  Mount&Blade-kysymykset sekä muu tilpehööri

  uusin versio 9stä. mutta on niitä HDR efectiejä ennenkin 9llä katseltu. Tietysti jos engine enablaa ne vain 10lle? Pelissä 9
 5. Suomen Kuningas

  Mount&Blade-kysymykset sekä muu tilpehööri

  Tietääkö muuten joku mikä vaikuttaa valittavana oleviin grafiikka asetuksiin.
  Itselläni ei ole HDRstä minkään laista ruksiruutua, vaikka muilla tuttavillani sellainen on.
  Heillä on myös parempi näytönohjain, että tuli mieleen, valitseeko peli näytönohjaimen/ajurien mukaan
  mitä asetuksia se näyttää? Nvidia 7600 GT 512mb löytyy koneen sisältä.
 6. Suomen Kuningas

  Mount&Blade-kysymykset sekä muu tilpehööri

  Tilulilei, jätän jatkossa e-peniksen heiluttelun vähemmälle
 7. Suomen Kuningas

  Mount&Blade-kysymykset sekä muu tilpehööri

  Tilulilei, jätän moderoinnin punalippuisille
 8. Suomen Kuningas

  Steamia joo

  Protagon said:
  Uhh... kerran vielä. Eli tarvitseeko Taleworldsin sivulta ladattu Warband steamia vai onko se täysin itsenäinen mättö?
  Suomen Kuningas said:
  Ostin omani CDonista ladattavana versiona eikä mitään steameja tarvinnut asentaa
  Suomen Kuningas said:
  cdonista saa myös latauspalvelulla pelit tilattua ilman mitään lisäboonuksia, suomalainenkin vielä.

  Kahteen kertaan olen sen jo sanonut, eiköhän se nyt jo olisi pitänyt tulla selväksi, jos varmasti haluat steamittoman, osta cdonista. Taleworldsista ei ole tietoa.

  Cdonista saa ladattua sen vielä täydellä kaistalla eikä rupisella 200kt sekunnissa.
 9. Suomen Kuningas

  Steamia joo

  Siitä asti kun counter-strike 1.6 siirtyi steamiin olen steamia käyttänyt, eli aivan alusta asti. Yhtälailla Steamille silloin on kiroiltu, mutta nyt on nyt ja ennen oli ennen. Jos ottaa laput pois silmiltä, huomaa että kehitystä on tapahtunut.
 10. Suomen Kuningas

  Steamia joo

  oletpas nokkela :grin:

  cdonista saa myös latauspalvelulla pelit tilattua ilman mitään lisäboonuksia, suomalainenkin vielä.
 11. Suomen Kuningas

  MnB: Warband Suomennusprojekti

  Ei käy, se on neito.
 12. Suomen Kuningas

  Steamia joo

  En tiedä onko noi cd-keyt client kohtasia. Mutta koita ladata Warbands clientti ja rekisteröi avain siihen?

  Tossa tökkimisessä voi olla kyse resurssien jakamisesta, tai monesta muustakin kuin steamista. Tai asioista, jotka johtaa siihen, että kun steam on päällä, menee viimosetki resurssit :grin:
 13. Suomen Kuningas

  Perkele - Warband Klaani vanha ketju

  thevisa said:
  FFFFFUUUUUUUU

  No jos kerran toiselle pyllistää, kun toiselle kumartaa, niin kai minä sitten Perkeleen jalkojen suutelua jatkan. Kumpikaan klaani ei ole vielä päässyt edes reeneihin asti, ja nyt jo väkijoukko lynkkaa vastapuolen edustajia :razz:

  Eikä Peliporukassa kai ole edes mistään klaanista kyse, vaan järjestäytyneestä peliporukasta. Mutta joka tapauksessa antakaa anteeksi vääräuskoisuuteni :'(

  Joo katselin samaa tossa, että jo on temutze draamaksi vetänyt hommat. Peliporukka kuitenkaan ei ole klaani vaan järjestäytynyt jengi erityyppejä, jotka pelaa yhdessä. Counter-strikesta asti ihmiset ovat pelanneet eri klaaneissa samaan aikaan, CB tämän vielä mahdollistaa. Mutta niinkuin joskus totesin :wink:. Pelaamaan on kuka tahansa maalaisjärjellä varustettu täysi-ikäinen tervetullut. Kyse ei ole sielun myymisestä.

  //shh ei kerrota.
 14. Suomen Kuningas

  Steamia joo

  Protagon said:
  Ostaessani pelin kuvittelen saavani jonkinlaisen tuotteen, mutta saankin sitten pelkän accountin johonkin surkeaan palveluun, jolloin pelaamiseni on käytännössä nettiyhteydestä riippuvainen, jatkuvasti.  Jos jollakin on jotain hyvää sanottavaa niin kertokaa ihmeessä.
  Surkeaan palveluun? Määrittelisitkö surkean palvelun? Ja eikö sinulla ole yleensä modeemi/reititin seinässä 24/7? Toiseksi steamia voi käyttää offline tilassa. Ylipäätänsä Mount and Bladen aktivoiminen tarvitsee nettiyhteyden oli se steam versio tai ei. Vika taitaa olla käyttäjässä.

  Nahkuri said:
  Seuraavat 15min meni koittaessa saada peli toimimaan steamin kärttyillessä.
  AAh mitä se steam sitten kärttyili? Vai oliko käyttäjässä vika?

  Cheers said:
  Samaa mieltä. Tosin ne hyvät puolet tuntuu jäävän varjoon kun aina saa käynnistellä tuota steamia ja odotella päivitysten latautumista ja kaikkea muuta scheibaa jota steam suoltaa.
  Ja on se Vmäistä kun yksinpeliä pelatessa kaikki CS:S ja HL2 kaverit spammailee community chattiin kaikkea kun haluais pelata rauhassa.

  :grin: Sain hyvät naurun röhähdykset tästä. Ensinnäkin steamin päivityksiä ei tarvitse odottaa se tekee sen salaisesti niin ettet huomaakkaan, jos nettiyhteytesi tästä toimenpiteestä menee tukkoon syy on sinussa. Mitä se muu scheiba on? Steam muistuttaa hyvistä tarjouksista, ettet missaa niitä, koska yleisesti steamista saa paljon pelejä halvemmalla kuin muualta.

  Ja kun pelaat sitä yksinpeliä niin ei sinne communitychattiin ole pakko tunkea, jos ei halua mitään viestejä. Friends networkinkin voi pistää pois päältä jos haluaa.

  Lähinnä vaikuttaa siltä, että Steamista ruikuttavat eivät osaa käyttää koko ohjelmaa tai muuten vaan feilailevat asennuksen sun muun kanssa. Kysymys on luultavasti vain siitä, että on uusi peli ostettu ja heti kun jokin ei tapahdu sormia napsauttamalla QQ vaihe menee päälle ja kaikki on perseestä. Kasvakaa hyvät ihmiset. Steamin kaltaiset latauspalvelut ovat PC-pelaamisen tulevaisuutta jo ihan piratismin eston takia. Paras piratismin esto edelleenkin on Steam palvelu, joka ei edes potki kuluttajaa päähän. Latauspalveluja on kokoajan tulossa lisää ja steam puksuttaa menemään eteenpäin kokoajan kovemmalla vauhdilla. Sitäpaitsi pakettiversioita ostamalla ette ainakaan säästä luontoa :wink:. Digitaalinen jakelu kun on oikeasti kätevin tapa saada tavaraa myytyä. Jotenka nyt laput pois silmiltä joka iikka.

  ---

  Omituista on, että sanotte pelin tarvitsevan steamia? Mistä lähtien? Ostin omani CDonista ladattavana versiona eikä mitään steameja tarvinnut asentaa (väkisin). Aktivoin kuitenkin tuotteeni Steamiin, jotta friends listalla lymyilevät näkevät minun olevan online. Outoa jos pakettiversio näin vaatii?
 15. Suomen Kuningas

  Eriskummalisia sanoja opettajien suusta!?!

  Temuzu said:
  Opettajat ei sais olla kavereita facebookissa minun tietääkseni, mutta joka koulussa omat sääntönsä.
  Tämä nyt on aivan puutaheinää :grin:

  Rommel said:
  Kaikki tuntemani uskonnon opettajat ovat joko

  A: Fundementalistisiä pakkokäännyttäjiä

  tai

  B: Itse oppineita standup koomikoita

  Repesin tälle.

  Hyvää settiä, vitsi kun olisi itsekin joskus pistänyt ylös opettajien kummallisuuksia :grin: näitä lukee oikein mielellään.

  "matikan opettaja yrittää selventää keskiarvon käsitettä jollekin toopelle: "No jos sulla on jalat uunissa ja pää pakastimessa ni keskimäärin sulla on ihan hyvä olo."
  totaalirepeäminen  :grin:
Top Bottom