Steamia joo

Users who are viewing this thread

Protagon

Recruit
Voisko joku älykkäämpi selventää? Ostin Warbandin DVD-Rom versiona ja se piti asentaa tämän Steamin kautta. Eikö Warbandia voi nyt sitten kuitenkaan pelata ilman tätä Hemmetin steamia? Ongelmaksi ristiytyi se, että pelasin loistavat 3 vuorokautta lähes putkeen (kuten kaikkien tulisi tehdä) ja nyt se ei yhtäkkiä enää toimikaan...! Ainoa hupi, jota saan on teksti "The game is currently unavailable. Please try again at another time". Tähänkö on pelimaailma mennyt?

Jos jollakin on hyvät ohjeet toipua tästä niin kertokaa ihmeessä. Muuten otan ihka aidon Bastardin ja lätkin näytön pienempään kokoon.
 
Question

I see the error "This game is currently unavailable" when launching a game through Steam.  What can I do?
Answer


Windows 7 and Vista Users

Please complete the  Windows 7 and Vista Troubleshooting guide before attempting any other troubleshooting steps.


Troubleshooting Steps

After each step, please re-test the issue.

  1. Exit and restart Steam
  2. Update All Drivers - including DirectX, PhysX, and Visual C++ as found at the bottom of the guide
  3. Exit Steam and rename the ClientRegistry.blob and restart Steam
  4. Exit Steam and delete everything under the Steam installation directory except Steam.exe, the ClientRegistryOld.blob, and the /SteamApps folder - this will force Steam to update when you log in
  5. Complete the Verifying GCF Cache Files process to repair your game cache files.
  6. This error may be caused by having certain Steam files set to Read Only. To resolve this:
          * Exit Steam.
          * Navigate to the directory where you installed Steam. (Typically C:\Program Files\ or C:\Program Files\Valve\.)
          * Right-click on the Steam folder.
          * Select Properties.
          * Check the Read-Only checkbox and press Apply.
          * Uncheck the Read-Only checkbox and press Apply.
  7. If this issue is only happening on a third party non-Valve game, please try launching the game's .exe directly from its installation folder: C:\Program Files\Steam\SteamApps\Common\<Game Title>.  You may also try other .exe's such as Launcher.exe in the game folder to see if a different error message is found.
  8. If the issue persists, it may be caused by a network configuration issue.  Please complete the Troubleshooting Network Connectivity guide to further assess the problem.


Data Execution Prevention

  1. Go to Start > Control Panel > System > Advanced > Performance > Data Execution Prevention.
  2. Select "Turn on DEP for all programs and services except those I select:"
  3. Select "Add", navigate to C:\Program Files\Steam (or your default Steam directory), and add Steam.exe to the exception list.
  4. Additionally, you will want to add any .exe's for the game you are seeing issues with.  These files will either be in Steam\steamapps\common\<Game Title> or in \Steam\steamapps\<Your Steam Account Name>\<Game Title>\


Secondary Installers


Many Steam games include installers for features and services required by the game. These include installers for DirectX, PhysX, Games for Windows Live, C++ components, or Windows updates required by the game.

Steam is designed to run these installers when the game is first launched. If an installer is canceled by a user or prevented from running by another application on your system, the game may not launch correctly.  If this occurs, these installers will need to be launched manually.

These installers are found in the game's installation folder, or a subfolder, found in the following location by default:

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\<Game Title>\

Note: Your installation path may differ from the above location.
Third Party Games

In some cases, this issue can be resolved by installing or reinstalling the Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package.  These installers can be found at the bottom of this guide.

Tästä eteenpäin jokainen joka mainostaa Steamia saa ylläolevan vastaukseksi. TW:n verkkokaupasta ostettu Warband ei sitten vaadi Steamia? Eihän?
 
Kiitti vaan Ljas. Toimii taas. Tosin, jos TW:n versio ei tartte steamia niin harkitsen vaihtoa... Koomista sinänsä, että Warbandin myyntipakkauksessa tai edes ohjekirjassa ei ole minkäänlaista mainintaa koko STEAMISTA! Ei edes asennusohjeissa.
 
Protagon said:
Koomista sinänsä, että Warbandin myyntipakkauksessa ei ole minkäänlaista mainintaa koko STEAMISTA!

Ei ole Half-Life kakkosenkaan kannessa mitään mainintaa Steamistä ja se oli sentään ensimmäinen Steam peli.
 
Niin. Mun on myönnettävä, että tämä Steam tuli vähän niinkuin yllätyksenä. En ole siihen aikasemmin törmännyt. Harrastan nimittäin pääsääntöisesti yksinpelejä (mitä nyt neverwinteriä tuli aikanaan hakattua 24/7 onlinessa). On vain sanottava, että tämä on käytännössä kuluttajan kusetusta. Ostaessani pelin kuvittelen saavani jonkinlaisen tuotteen, mutta saankin sitten pelkän accountin johonkin surkeaan palveluun, jolloin pelaamiseni on käytännössä nettiyhteydestä riippuvainen, jatkuvasti. Sekin olisi ok jos asiasta kerrottaisiin etukäteen tuotteen yhteydessä, tai edes installaatio-ohjeissa, jotka tässä tapauksessa neuvovat toimimaan samoin kuin vanhan M&B:n kanssa (eli ei steamista mainintaakaan). Ja myös ymmärrettävää jos kyseessä olisi täysin online-pohjainen peli, mutta kun tämä nyt sattuu olemaan aika vahvasti yksin pelattavaa materiaalia. Kaiken kaikkiaan Steam ei ainakaan multa saa MINKÄÄNLAISTA arvonantoa. Jos jollakin on jotain hyvää sanottavaa niin kertokaa ihmeessä.
 
Protagon said:
On vain sanottava, että tämä on käytännössä kuluttajan kusetusta.

Ei.

Protagon said:
jolloin pelaamiseni on käytännössä nettiyhteydestä riippuvainen, jatkuvasti.

Väärin.

Protagon said:
Ja myös ymmärrettävää jos kyseessä olisi täysin online-pohjainen peli, mutta kun tämä nyt sattuu olemaan aika vahvasti yksin pelattavaa materiaalia.

Minkä kun luulin että Warband julkaistiin juurikin sen moninpelin takia.


Protagon said:
Kaiken kaikkiaan Steam ei ainakaan multa saa MINKÄÄNLAISTA arvonantoa. Jos jollakin on jotain hyvää sanottavaa niin kertokaa ihmeessä.

No mitäs vinkumisen arvoista siinä nyt on muuta kuin että se piti asentaa koneelle?
 
Ite en haluais kyllä koskia steamiin kymmenen metrin alumiinitangollakaan. Kysyin armeijassa eräältä naapurituvan herrasmieheltä että voisko meikä kokkeilla sitä uusinta CoDia. Seuraavat 15min meni koittaessa saada peli toimimaan steamin kärttyillessä.
 
Onhan Steamissa hyviä puolia, kuten se että se avartaa maisemaa, tarjotessaan demoja ja indie-pelejä yms. Mutta en siltikään arvosta lainkaan faktaa että se tuo ylimääräisen hulahula-renkaan jota pitää pyörittää aina pelatessaan.
 
Jhessail said:
Onhan Steamissa hyviä puolia, kuten se että se avartaa maisemaa, tarjotessaan demoja ja indie-pelejä yms. Mutta en siltikään arvosta lainkaan faktaa että se tuo ylimääräisen hulahula-renkaan jota pitää pyörittää aina pelatessaan.

Samaa mieltä. Tosin ne hyvät puolet tuntuu jäävän varjoon kun aina saa käynnistellä tuota steamia ja odotella päivitysten latautumista ja kaikkea muuta scheibaa jota steam suoltaa.
Ja on se Vmäistä kun yksinpeliä pelatessa kaikki CS:S ja HL2 kaverit spammailee community chattiin kaikkea kun haluais pelata rauhassa.
Thanks Steam for screwing up my gaming experience

Ps.
Ite meinasin postaa saman topicin aiemmin Otsikolla "Steam Perkele!" mutta jäipä sitten postaamatta.
 
Protagon said:
Ostaessani pelin kuvittelen saavani jonkinlaisen tuotteen, mutta saankin sitten pelkän accountin johonkin surkeaan palveluun, jolloin pelaamiseni on käytännössä nettiyhteydestä riippuvainen, jatkuvasti.  Jos jollakin on jotain hyvää sanottavaa niin kertokaa ihmeessä.
Surkeaan palveluun? Määrittelisitkö surkean palvelun? Ja eikö sinulla ole yleensä modeemi/reititin seinässä 24/7? Toiseksi steamia voi käyttää offline tilassa. Ylipäätänsä Mount and Bladen aktivoiminen tarvitsee nettiyhteyden oli se steam versio tai ei. Vika taitaa olla käyttäjässä.

Nahkuri said:
Seuraavat 15min meni koittaessa saada peli toimimaan steamin kärttyillessä.
AAh mitä se steam sitten kärttyili? Vai oliko käyttäjässä vika?

Cheers said:
Samaa mieltä. Tosin ne hyvät puolet tuntuu jäävän varjoon kun aina saa käynnistellä tuota steamia ja odotella päivitysten latautumista ja kaikkea muuta scheibaa jota steam suoltaa.
Ja on se Vmäistä kun yksinpeliä pelatessa kaikki CS:S ja HL2 kaverit spammailee community chattiin kaikkea kun haluais pelata rauhassa.

:grin: Sain hyvät naurun röhähdykset tästä. Ensinnäkin steamin päivityksiä ei tarvitse odottaa se tekee sen salaisesti niin ettet huomaakkaan, jos nettiyhteytesi tästä toimenpiteestä menee tukkoon syy on sinussa. Mitä se muu scheiba on? Steam muistuttaa hyvistä tarjouksista, ettet missaa niitä, koska yleisesti steamista saa paljon pelejä halvemmalla kuin muualta.

Ja kun pelaat sitä yksinpeliä niin ei sinne communitychattiin ole pakko tunkea, jos ei halua mitään viestejä. Friends networkinkin voi pistää pois päältä jos haluaa.

Lähinnä vaikuttaa siltä, että Steamista ruikuttavat eivät osaa käyttää koko ohjelmaa tai muuten vaan feilailevat asennuksen sun muun kanssa. Kysymys on luultavasti vain siitä, että on uusi peli ostettu ja heti kun jokin ei tapahdu sormia napsauttamalla QQ vaihe menee päälle ja kaikki on perseestä. Kasvakaa hyvät ihmiset. Steamin kaltaiset latauspalvelut ovat PC-pelaamisen tulevaisuutta jo ihan piratismin eston takia. Paras piratismin esto edelleenkin on Steam palvelu, joka ei edes potki kuluttajaa päähän. Latauspalveluja on kokoajan tulossa lisää ja steam puksuttaa menemään eteenpäin kokoajan kovemmalla vauhdilla. Sitäpaitsi pakettiversioita ostamalla ette ainakaan säästä luontoa :wink:. Digitaalinen jakelu kun on oikeasti kätevin tapa saada tavaraa myytyä. Jotenka nyt laput pois silmiltä joka iikka.

---

Omituista on, että sanotte pelin tarvitsevan steamia? Mistä lähtien? Ostin omani CDonista ladattavana versiona eikä mitään steameja tarvinnut asentaa (väkisin). Aktivoin kuitenkin tuotteeni Steamiin, jotta friends listalla lymyilevät näkevät minun olevan online. Outoa jos pakettiversio näin vaatii?
 
Totta, vika on käyttäjässä. Sitä en pyrikään kieltämään. Täytyy varmaan kaivaa Amiga500 komerosta esille.
 
Kaikki pelit jotka tarvitsevat jonkin lisä ohjleman pyöritykseen, kuten steamin ovat erittäin ärsyttäviä. "Live" pelit varsinkin. Steamissä varmaan eniten ärsyttää mainokset, jotka aina ponkaisee esiin. Muutenkin nämä ohjelmat vievät resursseja, mikä ei ole kovin mukavaa vanhemmilla tietokoneilla.
 
Tätä minäkin vähän haeskelin. Ja niin, ei muuten toimi Warband ainakaan ilman steamia, eikä siis ilman nettiyhteyttä. Vitsi tuntuu olevan siinä, että asentaessa pelin koneeseen tulee ainoastaan steam kansio, ei mitään warbandiin liittyvää. Pelkästään .exe tiedostokin on steamin. Toisin sanoen, en tyhmänä pellenä tiedä mitä olen ostanut kun sitä ei missään mainita. Että todellakin, vika on käyttäjässä. Ja sen verran on toki vinkumista, että en mä steamia halunnut vaan sen s...tanan Warbandin. Lisäksi tuntuu, että toi systeemi ei oikein toimi niin sujuvasti kuin se voisi toimia. Koneessa riittää kyllä tehoja, mutta peli nykii keskinkertaisillakin graffoilla.

Myönnän toki tutustuttuani steamin palveluihin tarkemmin, että siinä on hyviä puolia (näitä samoja, joita edellä on porukka maininnu), mutta tässä formaatissaan se ei oikein tunnu toimivan.

No, M&B Warband on kuitenkin hemmetin kova peli.
 
En tiedä onko noi cd-keyt client kohtasia. Mutta koita ladata Warbands clientti ja rekisteröi avain siihen?

Tossa tökkimisessä voi olla kyse resurssien jakamisesta, tai monesta muustakin kuin steamista. Tai asioista, jotka johtaa siihen, että kun steam on päällä, menee viimosetki resurssit :grin:
 
Back
Top Bottom