Steamia joo

Users who are viewing this thread

Suomen Kuningas said:
En tiedä onko noi cd-keyt client kohtasia. Mutta koita ladata Warbands clientti ja rekisteröi avain siihen?

Steamissä oleva cd-key ei ainakaan kuulemani mukaan ole yhteen sopiva taleworldsin version kanssa.
 
GamersGate.

Ei mitään extra-ohjelmaa jota pyörittää, ei mitään DRMää. Sarjanumero ja sillä selvä. Ostamasi pelit pysyvät tililläsi ja voit uudelleen asentaa ne loputtomasti. Ja peli on pysyvästi, 100% kiintolevyllä eikä soita kotiin kysyäkseen saako se toimia vai ei. Ja jos oikein varman päälle haluaa pelata niin kopio asennustiedostot ulkoiselle kovolle ja varastoon niin ei haittaa vaikka GG kaatuisi huomenna.

Toisaalta, Blizzard on tähän mennessä tehnyt miljoonia dollareita voittoa myymällä 25$ hintaista hevosta World of Warcraftissa joten ei kai pitäisi olla yllättynyt siitäkään että "palvelu" joka vie kontrollin pelaajalta ja muuttaa omistussuhteen vuokraussuhteeksi saa puolustajia niiden joukosta ketä kusetetaan. Onhan jopa Ubisoftin uusimmalla DRM-kiristykselläkin puolustajansa. Onkohan olemassa mitään niin paskamaista temppua jonka bisnespuoli voisi tehdä ettei sille löytyisi puolustajaa? Eiköhän Kotick ota asiasta selvää jo ihan lähitulevaisuudessa.
 
Onko toi cdon:in versio ilman steamia siis? Pelailin tässä juuri taas aamulle asti kun peli taas vaihteeksi tilttas. Nyt saan joka p...keleen taistelun alussa ilmoituksen: "enc par rel = -10 tai -15". Ja tuloksena ratsumiehet kiertelevät sitten ympyrää törmäillen toisiinsa kuin pingviinit konsanaan. Taidan alkaa pelaamaan windowsin shakkia, se toistaiseksi toimii.  :evil:
 
Suomen Kuningas said:
:grin: Sain hyvät naurun röhähdykset tästä. Ensinnäkin steamin päivityksiä ei tarvitse odottaa se tekee sen salaisesti niin ettet huomaakkaan, jos nettiyhteytesi tästä toimenpiteestä menee tukkoon syy on sinussa. Mitä se muu scheiba on? Steam muistuttaa hyvistä tarjouksista, ettet missaa niitä, koska yleisesti steamista saa paljon pelejä halvemmalla kuin muualta.

Ja kun pelaat sitä yksinpeliä niin ei sinne communitychattiin ole pakko tunkea, jos ei halua mitään viestejä. Friends networkinkin voi pistää pois päältä jos haluaa.

Öhm et sitten taida olla kovin pitkänlinjan steamaaja, nimittäin ennen steam ei päivitellyt "salaisesti" eli pyörien taustalla. Ja satun omistamaan tuon 24mb/s netin niin eipä se tukkoon mene. Muu scheiba on juur nuo mainokset ja tarjoukset ja pop-upit (Steam update news jne)jotka lävähtää turvan eteen kun avaa steamin.

Community puoleen en ole edes jaksanut perehtyä pahemmin. Mutta hyvä tietää että sen saa "pois päältä" niin että saa mätkiä rauhassa :grin:
 
Siitä asti kun counter-strike 1.6 siirtyi steamiin olen steamia käyttänyt, eli aivan alusta asti. Yhtälailla Steamille silloin on kiroiltu, mutta nyt on nyt ja ennen oli ennen. Jos ottaa laput pois silmiltä, huomaa että kehitystä on tapahtunut.
 
Uhh... kerran vielä. Eli tarvitseeko Taleworldsin sivulta ladattu Warband steamia vai onko se täysin itsenäinen mättö?
 
Protagon said:
Uhh... kerran vielä. Eli tarvitseeko Taleworldsin sivulta ladattu Warband steamia vai onko se täysin itsenäinen mättö?
Suomen Kuningas said:
Ostin omani CDonista ladattavana versiona eikä mitään steameja tarvinnut asentaa
Suomen Kuningas said:
cdonista saa myös latauspalvelulla pelit tilattua ilman mitään lisäboonuksia, suomalainenkin vielä.

Kahteen kertaan olen sen jo sanonut, eiköhän se nyt jo olisi pitänyt tulla selväksi, jos varmasti haluat steamittoman, osta cdonista. Taleworldsista ei ole tietoa.

Cdonista saa ladattua sen vielä täydellä kaistalla eikä rupisella 200kt sekunnissa.
 
Direct2Drive:n versiossa ei ole myöskään steamia.
Lataus tuli nopeasti ja asennus kertoja ei ole rajattu.
 
Onko toi "enc par rel=-10" ilmiö kellekään muulle tuttu? Taisi tulla kuvioihin ton 1.111 patchin kanssa. Ja niin, Suomen kuninkaalle, latasin cdon:in version, pyörii paljon smoothimmin...  :lol:
 
.ANIMAL said:
Direct2Drive:n versiossa ei ole myöskään steamia.
Lataus tuli nopeasti ja asennus kertoja ei ole rajattu.

D2D sen sijaan sisältää oman DRM:nsä, minkä takia esimerkiksi päivitykset joudutaan räätälöimään D2D:n versioille erikseen, Pahimmillaan johtaa tilanteeseen jossa D2D-versiota ei voi päivittää uusimpaan versioon, parhaimmillaankin joutuu odottamaan pidempään kuin muut. Eli en todellakaan suosittele - elleivät sitten ole muuttaneet käytäntöään lähiaikoina.
 
Suomen Kuningas said:
Nahkuri said:
Seuraavat 15min meni koittaessa saada peli toimimaan steamin kärttyillessä.
AAh mitä se steam sitten kärttyili? Vai oliko käyttäjässä vika?

Muistaakseni Steam ei antanut käynnistää pelin yksinpeliosiota, koska steam ei päässyt internettiin jatkamaan jotakin tuikitärkeää CoDin moninpelipäivitystä. Steamia ei voinut myöskään kytkeä offline-tilaan ja junnaavaa päivitystä keskeyttää, koska ohjelmaa ei saanut auki syystä että se ei päässyt internettiin. Voin toki muistaa yksityiskohdat väärin, mutta jostain yhtä miellyttävästä umpikujatilanteesta oli kyse, ja ainoa tapa käynnistää peli oli mennä ruikuttamaan toisesta tuvasta mokkulaa takaisin, jotta koneeseen sai toimivan internetyhteyden, steamiin pääsi käsiksi ja sen sai vakuutettua että meikä haluais tosiaan ihan vaan kokkeilla sitä yksinpeliä.

Voihan sen toki ajatella, että ko. käyttäjässä oli vika kun ei moista hässäkkää osannut ennakoida ja kytkeä steamia offline-tilaan ennenkuin meni lainaamaan mokkulansa naapurituvan pornosurffarille, mutta oman näkemykseni mukaan sen ei pitäisi rajoittaa yksinpelikokemusta millään tavalla. Vaihtoehtoinen ratkaisu, mikäli sellainen ylipäätään oli olemassa, ei myöskään ollut mitenkään helposti havaittavissa, ja se ei kyllä johdu siitä että kumpainenkaan olisi ollut mikkään näppäimistöä koivuhalolla hakkaava, tietotekniikasta mittään ymmärtämätön "JUMALAUTA, TUO MIELETÖN KISU ASUU _LÄHELLÄ MEIKÄN SIJAINTIA_" apina-aivo.
 
Steam updating...


Steam is temporaly unavaible, please try again later!


Ja näin. On se kivaa pelata pelejä steamin kautta.
 
Kyllä steami on paljon parempi kuin teidän edellä mainitsemanne muut direct download clientit. Toisin sanoen en voisi kuvitella käyttäväni muuta kuin steamia. Olen myös sitä mieltä että mainitsemanne ongelmat johtuvat käyttäjästä ja hänen evottamisestaan.
 
Tietovallu said:
wank8203015.gif
Ensi kerralla voisi yrittää kaivaa perusteluja mielipiteilleen, edes huonoja sellaisia...
 
Back
Top Bottom