Mükemmel hızlıca alışacağımıza eminim.
Şöyle bir şeye başladım, Stylus gibi bi plugin eşliğinde kullanabilirsiniz. Tam bittiği zaman konu açmayı planlıyorumEskiye kıyasla çok göz yorucu olmuş, alışılsa bile yine de eski sade tasarımını aratacak bence.
Heh ağzını öpeyim seninbakarken de buradaydık. İlk bakışta çok kötü olduğunu ve Mount&Blade ruhunu "hiçbir şekilde" yansıtmadığını söylemek isterim. Renk paletleri kötünün iyisi. En azından renkleri eski renkler olarak kullansanız bir tık daha kabul görebilirdi.
Evet muhtemelen çok daha yeni özellikler, çok daha teknik detaylar, çok daha çağa ayak uydurmuş bir forum olmuş olabilir fakat bu forum bizim sevdiğimiz, yazdığımız, düşündüğümüz forumdan çok daha uzak. En azından temanın kaybedilmemesine yönelik bir hamle yapılabilirdi
İlk mesajda aslında belirtildiği gibi bu konuda bir çalışma var. Varsayılan tema mevcut olarak kullanılacak ancak alternatif eski forum paletlerine sahip bir tema gelecek.Evet muhtemelen çok daha yeni özellikler, çok daha teknik detaylar, çok daha çağa ayak uydurmuş bir forum olmuş olabilir fakat bu forum bizim sevdiğimiz, yazdığımız, düşündüğümüz forumdan çok daha uzak. En azından temanın kaybedilmemesine yönelik bir hamle yapılabilirdi.
Bana kalırsa güzel gözüküyor ama bu konuda alternatif bir temayı zaten oluşturacağımız için zaman kaybedebilirsin. Sana kalmış tabi eğer hızlı biterse ve Taleworlds'ün teması gecikirse geçici bir çözüm olarak sunulabilir bence. Gayet güzel duruyor.Şöyle bir şeye başladım, Stylus gibi bi plugin eşliğinde kullanabilirsiniz. Tam bittiği zaman konu açmayı planlıyorum