[WB][SP] Cihat ve Haçlılar v6 Çıktı !!!

Users who are viewing this thread

frozenpainter said:
Kerem_tr said:
herkese iyi geceler öncelikle mod çok güzel elinize sağlık ama v4.0 güncellemesi yaptıktan sonra benim saveler gitti belgelerim/save games bölümüne girdim iki adet jihad ve haçlılar var  ordaki saveyi diğerine attım ama çalışmadı bunun bir çözümü varmı
ve bi de herkes senaryo diyor ama ben bi türlü bulamadım başlangı. görevinden sonra direk haritadayım bi  yerde yanlış mı yapıyorum yardım ederseniz sevinirim
v4ü güncellemiyorsun, direk full sürüm olarak indiriyorsun, yeni bir mod gibi indireceksin.Eski kayıtlar yeni sürümlerde çalışmaz.
peki görevleri nasıl yapacağız başlangıçtan sonra direk haritadayım  :facepalm:
 
Steam kullanıyorum mod. için "v4.011 Yükseltme Sürümü"nün otomatik olarak steam'a entegre olup olmadığını nereden anlayabilirim? Yani oyunun sürümünün yükseltilip yükseltilmediğini anlayabilir miyim, bunu kontrol etme imkanımız var mı?
 
@
Öncü birliklerden sonra hikaye bitiyor devamı eklenmedi.
@ilkkale
Su, bira ve şarap miktarlarını kontrol et, 220/220 ise en son sürüm yüklenmiştir.
@kerem
Ana görev için ilk baştaki menüden ana göreve başla demelisin, şu zindanda başladığın yerden başlmalısın.
 
Senaryo yazmada yardım ede bilirmiyim? Tarihe esinlenerekmi yazıyorsunuz senaryoyu yoksa kafanıza göremi?
 
Mod çok iyi hocam. Birkaç eksik şunlar;
1- Görevler biraz zor olmuş.
2- Dövüş çok yavaş.
3- Hisar ve köyü aktif/deaktif etme seçeneği eklenmeli.
Bunlar dışında mod mükemmel hocam. En iyi Türk modu olmaya kesinlikle aday. Onun dışında, güncellemeyle bu ve bunun gibi özelliklerin elinizden geldiği şekilde iyileştirilmesini umuyoruz.
 
Devlet kurduğumuzda askerleri illa kendimiz yapmak zorunda kalmasak güzel olurdu. Bir de şu kaçaklar kale kurunca ordudan eksilme oluyor o düzeltilirse iyi olur.
 
Kara Bey said:
Devlet kurduğumuzda askerleri illa kendimiz yapmak zorunda kalmasak güzel olurdu. Bir de şu kaçaklar kale kurunca ordudan eksilme oluyor o düzeltilirse iyi olur.
Krallık askerleri halihazırda ekipman ve silah kuşanmış durumda oluyor zaten, senin yapman gereken yetenek puanlarını vermek, bir defalığına mahsus.
Hisarlar 10 unun üzerinde olunca 2-5 arasında bir asker kaybı oluyor, eskisi gibi çok değil.
 
Burdan birisi Tebriz şehir olarak eklensin demiş Kayserinin ismini tebriz yapmışsın  :grin: değiştirdim ben de ama adam o coğrafyada tebriz olsun demişti. Kale yerine şehir olsun dedi yani hem böyle yapman kötü olmuş.
 
Abi senaryayo ekleme yapmışsınız güzel olmuş bazı hatalar var dikkat etmediyseiz söyliyeyim 2. görevde aladdin keykubad görev veriyor bizansa barışa zorlamak için o yüzden gemilerdeki tüccarları öldürmemizi istiyor fakat o görevi yaptımızda gemimiz ilerledikten osnra tüm askerler bende dahil gemiden düşüp ölüyoruz
 
Başlangıç diyalogları düzeltilmeli hocam direk selçuklu ordusunda neydin diye sorup çölde kamp kurmuştun diyor. Bu kısım görevi yapmayı seçtikten sonra çıksa çok daha güzel olur.
 
Hocam eline emeğine sağlık güzel yapmışsın. Yalnız bazı devletler arasında boşluk çok Kıpçaklar ile Moğollar arasına birkaç kale , köy eklesen Bulgaristan ile de Papalık arasına birkaç devlet ekleyip sınır sorununu kapatsan dünyanın en iyi modları arasına girer diye düşünüyorum. Ayrıca görevler biraz zorlayıcı ve silah pazarında yay bulmak biraz zor onun haricinde 10 numara mod hocam böyle devam.
 
PubliusCornelius ScipioAnatolius said:
Yeni dizilimler dosyası son sürüm ile uyumlumu ?
Evet, v4.011 patch'i indir, içinde formations kalsörü var, onun içindeki dosyaları modun içine at, sonra moda girip kamp menüsü, yeni dizilim ayarları, yeni dizilimi aktif et.
 
Back
Top Bottom