Warband Ateşkes anlaşması yapmak, Düşman Lordunu devletimize katılamaya ikna etm

Users who are viewing this thread

emc

Regular
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak.

Sarranid'lere bağlı Şu anda Mareşalim
4 adet şehir, 4 adet kale , 12 adet köy benim.
Lady Sur ile evliyim.
Sarranidler Şu anda  Nord , Kergit , Svadya ile savaşta ( Aslında Rhodoklarlada savaşda olacaktı fakat onları yok ettim.)

Neyse bu kısa durum bilgisi ardında gelelim sorularıma

1) Nasıl Ateşkes anlaşması teklifi gönderebilirim ? 3 krallıkla savaşmak oldukça yorucu oluyor. Artık elimde asker kalmadı gibi hep acemi askerlerle savaşa giriyorum.
2) Düşman Lordlarıyla savaşlarda esir almak yerine o kadar çok serbest bıraktım ki, Sarranid Lordlarında bile daha iyi ilişkilere sahibim mesela bir lordla aram 60 larda , Şimdi bu Lordu bizim devlete katılması için nasıl ikna edebilirim.

Bunları yapmak mümkün mü ? Modsuz , Hilesiz
 
Diğer lordları yanına katman için ikna yeteneğinin iyi olması gerekiyor.Gidip düşman olduğun lordlarla da konuşabiliyorsun ve savaş yapmadan yanından ayrılabiliyorsun aranız iyiyse...Ayrıca senin aranın iyi olması yetmiyor aynı zamanda krallığına katmak istediğin lordun kendi krallığıyla da arasının kötü olması gerekiyor...Hatta en önemli kriter bu...Örneğin Sarranidlerden Emir Mundhalir, Kralla devamlı anlaşmazlık halindedir onunla konusursan yüksek ihtimalle sana katılacaktır...Ateşkes içinde ordunun içinde bulunan yine ikna yeteneği en yüksek NPC ne görev verebilirsin...Ama önce bakanına danışman gerekiyor...Direk görevlendiremiyorsun...
 
sarranidlere bağlıysan ateşkes imzalayamazsın onu kral yapar.
 
Back
Top Bottom