Uudet säännöt

Users who are viewing this thread

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Linkki:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,12250.0.html

Tärkein muutos on nyt että seksuaaliset kuvat ovat kiellettyjä tästä eteenpäin, olipa kyseessä allekirjoitus, avatar tai vaan yleinen ketjuilu. Muuten normaali maalaisjärjen käyttö pitää jokaisen lain oikealla puolella.

Jos kellään on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa säännöistä, jätän ketjun auki kaiken varalta. Muutoksia tuskin tulee mutta ainahan voi ehdottaa.
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Tulee vaikuttamaan. Jos olen ymmartanyt oikein, niin Fun Stuffin tissi-pylly-kaunotar-lihaskimppu ketjut menevat kaikki lukkoon.
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Sama juttu kuin kiroilu filtterin kanssa, luulisin. Studio kasvaa ja kehittyy, kaiken taytyy muuttua hyvaksyttavammaksi julkisuuden kannalta. Ei mikaan iso pelistudio salli tuollaisia ketjuja keskustelupalstallaan - saa toki korjata jos olen vaarassa :smile: Se on menestyksen hinta, Taleworlds tulee ennemmin tai myohemmin olemaan ihan yhta hajuton ja mauton kuin muut palstat.
 

Nahkuri

Marquis
Ai? Musta näytti, että tissipersekuvissa tulee voimaan uikkarisääntö. Eli ei alastonkuvia, jotka on strategisesti sensuroitu mustilla pisteillä tms, mitä IA esim. harjottaa. Mutta jos on vaatetta niin ei niin haittaa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Riippuu siita kauanko Llandy jaksaa sensuroida niita ja kuinka hyvin jengi noudattaa tota saantoa. Hyvalla tuurilla Iltatytto-linja pitaa ja hupi jatkuu.
 
Top Bottom