Uudet säännöt

Currently viewing this thread:

Jhessail

Panzervixen
Master Knight
Best answers
0
Linkki:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,12250.0.html

Tärkein muutos on nyt että seksuaaliset kuvat ovat kiellettyjä tästä eteenpäin, olipa kyseessä allekirjoitus, avatar tai vaan yleinen ketjuilu. Muuten normaali maalaisjärjen käyttö pitää jokaisen lain oikealla puolella.

Jos kellään on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa säännöistä, jätän ketjun auki kaiken varalta. Muutoksia tuskin tulee mutta ainahan voi ehdottaa.
 

Jhessail

Panzervixen
Master Knight
Best answers
0
Tulee vaikuttamaan. Jos olen ymmartanyt oikein, niin Fun Stuffin tissi-pylly-kaunotar-lihaskimppu ketjut menevat kaikki lukkoon.
 

Jhessail

Panzervixen
Master Knight
Best answers
0
Sama juttu kuin kiroilu filtterin kanssa, luulisin. Studio kasvaa ja kehittyy, kaiken taytyy muuttua hyvaksyttavammaksi julkisuuden kannalta. Ei mikaan iso pelistudio salli tuollaisia ketjuja keskustelupalstallaan - saa toki korjata jos olen vaarassa :smile: Se on menestyksen hinta, Taleworlds tulee ennemmin tai myohemmin olemaan ihan yhta hajuton ja mauton kuin muut palstat.
 

Nahkuri

Marquis
Best answers
0
Ai? Musta näytti, että tissipersekuvissa tulee voimaan uikkarisääntö. Eli ei alastonkuvia, jotka on strategisesti sensuroitu mustilla pisteillä tms, mitä IA esim. harjottaa. Mutta jos on vaatetta niin ei niin haittaa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 

Jhessail

Panzervixen
Master Knight
Best answers
0
Riippuu siita kauanko Llandy jaksaa sensuroida niita ja kuinka hyvin jengi noudattaa tota saantoa. Hyvalla tuurilla Iltatytto-linja pitaa ja hupi jatkuu.
 

Egoist XIV

Grandmaster Knight
M&BWB
Best answers
0
Milloin saadaan kaikille pakollinen kiroilufiltteri suomifoorumille? :grin:
vittu saatana