Spor Toto Süper Lig

Users who are viewing this thread

Cimbom skor olarak güzel bir başlangıç yaptı. Oyun olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Zeminin kötü oluşunu bahane edemem çünkü zemini iyi olan Konya'da Akhisar'a karşı da takım rezaletti. Bu sene zor geçecek gibi.
 
k68YlA.png
 
Ben bir sıkıntı görmedim şahsen maçta. Volkan ayısının kendi oyuncusunun üstüne tırmadığı pozisyon net penaltı değil zira adam geriye savrulurken kollarının kontrolü elinde değil ve top hiç yön değiştirmeden iniyor geri.
 
Galatasaray sakin ve tecrübeli,
Fenerbahçe özgüvensiz ve aceleci,
Beşiktaş heyecanlı ve kafası karışık,

Konuşmak için çok erken ama bu sene yine Galatasaray şampiyon olur.
 
Kara Bey said:
Galatasaray sakin ve tecrübeli,
Fenerbahçe özgüvensiz ve aceleci,
Beşiktaş heyecanlı ve kafası karışık,

Konuşmak için çok erken ama bu sene yine Galatasaray şampiyon olur.

  Galatasaray'ın sakin ve tecrübeli olduğu bir bakıma doğru. Ama Beşiktaş'a katılmıyorum. Tecrübe olarak bakacaksak en az GS kadar tecrübeli bir takımız. Bizim eksiğimiz 10 numara o kadar. Düzgün bir 10 numara gelirse bence Beşiktaş şampiyonluk için bir tık daha önde olur. Mevcut kadrolara göre ise GS. (GS'nin forvet alacağını varsayıyorum.)
 
BJK vefa döneminden beri Avrupa Kupaları gelirleri ile yaşıyordu. Geçen sene ne şampiyonluk, ne şampiyonlar ligi ne de hem geçen sene hem bu sene kupa gelirini çöpe atarak ekonomisini bayağı tehlikeye attı. Her çıkan başkan "bir Türkiye gerçeği var" diye cümle kuruyor zira 14-15 yabancı oyuncusu var bu takımların ve maaşlar Euro üzerinden bu takımlar gerek camiaları gerek yönetim kurulları sayesinde batmaz ancak yüzmezde. GS şuan kadrosuyla efsane sağlam gidiyor. FB güzel gelir kazandı Araplara oyuncu satıp ancak yerini dolduramıyor. Ali Koç ve Cocu 2-3 yıl sıfır kazanç ile oynasalar bile kızmam laf etmem ben. Cocu/Aykut kocaman resmi atan var Twitter'da etkileşim manyağı patates beyinli insanlar bunlar. Aykutun kurduğu kadro ile oynamak zorunda bu adam niye takımda para yok. Ali Koç zamanla çevirecek bu dümeni ama camiianın sabırlı olması lazım fenerde. BJK'da geçen sene yaptığı tiyatrodan ötürü Şenol Güneşin gitmesi taraftarıyım ben şahsen. FB düşmanlığını konuşturdu BJK'yı yaktı adam aşırı gereksizdi.
 
Bu forvet işi saçma oldu ya. Forvet parasını ŞL'de iki galibiyetle çıkartırdı. Hadi Onyekuru da iş yapar Santraforda ama düzgün bir forvet şarttı. Sattığın kadar al sınırından korkup ya adam satamazsak diye korkak davrandılar.
 
Fikret Orman 1.5m istemiş Vagner Love için. Love alacaklarını bırakıp geçecekti diye çıkmıştı ilk haber son saniyede 1.5m euro isteyince kabul etmemiş GS. Cengiz başkan iyi sunum yapıyor ama transferde falan çok taraftar üzdü. Terim defalarca en az 1-2 forvet transferi istemesine rağmen adamın isteğini yerine getirmediler. Hayırlısı. Fenerbahçe güzel kar ile kapattı dönemi. Sattıklarından gelen paranın yarısını harcadılar ve alınan çoğu oyuncu genç. Bunu borçlardan yapıyorlar anlıyorum da keşke her takım böyle gitse o zaman borç sıkıntısı hızlı çözülür ama yok kısa süreli başarı için 35-36 yaşındaki "tecrübeli" yabancı oyunculara euro ile x8 maaş ödüyoruz.
 
Belhanda, kendisi medeniyetle tanışmamış bir kabilenin mensubudur. Türk futbolunun geleceğinin hayatını kaydırmaya yönelik hareketten hapse atılmalıdır.
 
Galatasaray maçının skorunu görünce şok oldum. Kötü olmuş Galatasaray adına. Fenerbahçe Kayserispor maçında ilk yarıdan en az 2 kişinin atılması lazımdı. Bilerek özellikle bileklere doğru sert hamleleri oldu. Ayew'e çıkan gereksiz sarı kart ve Slimaniye çıkan gereksiz sarı kart. Talihsiz goller yedik. Maçı kazanabilirdik ama olmadı. Bu sene şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum. Galatasaray veya bir anadolu takım 2019 sezonunu şampiyon kapatır. Fenerbahçe ilk 5 te yerini bulur herhalde. Başkanın Samandırada bir şeylere el atması lazım. Buranın Süper Lig olduğunu ve bu takımında herhangi bir takım değil Fenerbahçe olduğunu hatırlatması lazım.
 
Şu Bursayı bir yenelim de psikolojik üstünlüğü elde edelim. Gerçi bu herifler bize fena bileniyor ama olsun. Deplasmanda Bursayı yenen Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayıdır.
 
Pentagram said:
Şu Bursayı bir yenelim de psikolojik üstünlüğü elde edelim. Gerçi bu herifler bize fena bileniyor ama olsun. Deplasmanda Bursayı yenen Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayıdır.
Bütün sezon yatıp 2-3 tane büyük maçta her şeylerini ortaya koyarak ligde kalmaya çalışıyorlar. Geçen maçta çimleri falan kurutmuşlardı :lol:  Sonra Trabzon'a Beşiktaş'a maç sattınız diye bilenip ağlıyorlar. Küme düşerler belki bu sene. Ligde Harun tutuyordu yıllardır takımı. Hakettikleri yer alt lig.
 
Düşsünler zaten artık Bursasporla ilgili bir şey duymak istemiyorum ya.
 
Anadolu takımları için o sene bu sene. VAR da geldikten sonra hakemlerin doğru karar vermesi çok daha muhtemel oldu. Kayseri, Trabzon, Malatya gibi takımlar şampiyon olabilir belki. Kasımpaşa da olabilir ama İstanbul takımı onlar da. :razz:
 
Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar vızı bızı cızı akhisar Juventus değil len keke...
 
Back
Top Bottom