[SD]~Sipahilerin Dirilişi~[SD] Güncel - Alımlar Kapalıdır[Başvurular SoD'a]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Mucahit Han said:
Kaosmatik said:
ZonaPellusida said:
Çok koala belgeseli izliyo bu çocuk demîştim dengesi bozulcak dîye.
Deme öyle deme Koalalar <3
Bence senin ismin kusmatik olmalıydı gelen geçen sana kusardı :grin:
HA - HA -HA  :roll:
NavY said:
Ozel numaradan gruptaki herkesi aradim 1 kisi cevap vermedi 12 kisiden :sad: Seni benden baska kim arar olum afafag
Vermesini mi bekliyodun  :roll:
NavY said:
Ben resimdeki kiz icin ariyom seni lan gagaga
Buna vericek cevabım bile yok  :roll:
 
NavY said:
Ne bekliyosunuz mucahitimi aricam benim amacim kızı ogrenmek.
Sana garı gız yok sg(Sıradan git)
Kaosmatik said:
Mucahit Han said:
Kaosmatik said:
ZonaPellusida said:
Çok koala belgeseli izliyo bu çocuk demîştim dengesi bozulcak dîye.
Deme öyle deme Koalalar <3
Bence senin ismin kusmatik olmalıydı gelen geçen sana kusardı :grin:
HA - HA -HA  :roll:
Komikti  :cool:
 
Fake demişsiniz de önce şu kavramları öğrenmeniz gerek gibi geldi bana.

Double Clanning, bu olay yabancı klanlar da dahil kimse tarafından yasaklanmadı şu ana kadar, kaldı ki zamanında icaros ve barabe den birkaç oyuncu da bizim klanımızda oynamıştı.

Steamdan burakla konuştugumda bizim double claning e lafımız yok dedi ama bizim sayfamızda fake gelmiş tatavasını yapıyor ?

WallHack demedigini ısrarla soyluyor bizim arkadaşımız ss nizi göstermenizi istiyorum bir ss atmışsınız ama orada hiçbir isim yok, ya ingilizcesinde sorun var bunu bu şekilde anlayanın, yada art niyetli.

Ne olursa olsun toplaşıp birine küfretmek olgun bir insanın yapacağı şey değil hele hele Karakterliyim diyen insanın yapacağı hiç değil, nokta.
 
Ben GrandTURK_TR_Referee. En başta şunu diyeyim ki ben hiçbir kimseye hiçbir wfas oyuncusuna hiçbir avenger oyuncusuna ne şimdi ne de daha önce SD klanı ile ilgili veya başka bir klanla ilgili wallhack'miş bilmem neymiş asla demedim demem de bu bir. zaten beni de sizi de herkes tanıyor yeterince. İkinci bi mesele de şudur ki canım ister GT'de oynarım canım ister Avenger'da oynarım canım ister T_A_H'ta oynarım. Şevket abi müsade ettiği sürece emin ol babam bile karışamaz bana ki sen kim oluyorsun! Üçüncü mesele ben maçta oynayıp oynamadıgımı itiraf etmediğim için deathangel deathstroke denen bu zavallılar anne kardeş din iman dinlemeden hangi cesaretle gelip AK serverında tonlarca küfrediyorsunuz? bide diyor ki bzi rezil ettin yabancılar bizden özür diledi. ulan adamların TS'den size söylediklerini duysan, benim "kışkırtmama(!)" bu kadar tonlarca küfreden adam o zaman ne yapar acaba. RESMEN TÜRK'LERİ REZİL ETTİNİZ. ama herkes de iyice ögrendi bu klanın ne kadar onursuz şerefsiz haysiyetsiz oldugunu. Hasancan'a da söyledim. eğer Grandturk'te bir tane adam cıkıp da ana bacı din iman birisine, üstüne kendisi suçlu iken sebepsizce küfrederse yemin ediyorum ya o adam klandan cıkar ya da ben cıkarım dedim. içinizden (tanımadıklarım haricinde) bi adam hasancan cıkmıs. ama o da adamsa eğer yapacağnı biliyor. böylesine rahatça istedigi yerde klavye erkekliği yaparak canı aldığı gibi küfeden zavallılarla aynı adı taşımak veya taşımamak ona kalmıştır. ha bi de utanmadan yüzsüzlük edip çok efendiymiş gibi, sanki bunlar etmemiş onca küfürü sanki bunlar ortalığı karıştırıp milletin huzurunu kaçırmamış gibi geliyor burada konu açıyor.

size tek bir lafım yok ama bir tavsiye; bu bir oyundur, bu oyun için kendi şerefimi onurumu asla sizin gibi ayaklar altına almam. siz onurunuzu şerefinizi ayağınızın altına alıp üstünde tepindiniz bugün. işte tek tavsiyem bundan sonra bu kaybettiklerinizi kazanmaya çalışın. iyi bir piyade yada tüfekçi olabilirsin çok mühim değil ama sizin gibi onursuzca bu oyunu oynaycağıma bir daha bu oyuna elimi sürmem.
 
sevkonunbiberi1 said:

Bak şuna yorum atmaya gerek yok aslında BU klanda bu karaktersize Abi diyen var bak sıralayayım,
-Kürt demiş, yarı lazımdır ama ben bile utandım bu şerefsizin yaptıgı ırkcılıgı görünce.
-Hala utanmayıp küfrediyor

Cidden şu saatten sonra bu klanda bu karaktersiz herife abi diyecek olanların olması beni üzüyor hele hele bunlardan biri benim çok yakın diğer 2 3 ü uzaktan iyi arkadaşım.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom