PewDiePie | Brolar tanışma tartışma platformu.

Users who are viewing this thread

Erozbey said:
Cry bu çocuktan bin kat daha iyi.
%5BDaysGoBy27,%20Well%20We%27re%20Pouring%20Gasoline.%20By%20towniehooligan%5D.jpg
 
@Courage

Courage said:
Sierra Maestra said:
Yap o zaman. Kim tutuyor?
Stay a while and listen, usta geymır.
Sierra Maestra said:
Komik adam işte, komik.
Şaka mısın? Adamın komik olup olmadığını mı sorguladım da, böyle bir cevap veriyorsun? Sanki babanızın oğluymuş gibi sahiplenmişsiniz. Ha eğer istiyorsan, komikliği hakkında da iki kelam ederim.
Sierra Maestra said:
Ama o adamı zaten milyonlarca kişi takip ediyor.
Zayn da müslümanmış biliyor musun? =/ Milyonlar takip ediyor diye, kalanı da gerizekalı mı oluyor yani? Tuhafsınız.
Sierra Maestra said:
Sırf anırarak mı geldi? Sonuçta çabası var, 1.400 video çekti, yükledi.
Peki bu 1,400 video ile neye dayanarak bu adam gamer diyebiliyorsunuz? Happy Wheels, Amnesia vb oyunları oynayıp videosunu yüklemek oyunculuk mu oluyor yani? Ona bakarsak bir yığın Youtube kanalı var, zaten önüne gelen X Gaming, Zart Gaming, Zurt Gaming diye çöplüğe döndürdü Youtube ortamını. Kimin eli nerede belli değil. Bu adamlar da pek ala ön plana çıkabilirdi. Peki bu adamın farkı ne? Amnesia gibi tutmuş bir oyunu oynayıp, sonra da videodaki içeriklerden "bakın ben çok doğalım, hadi benim repliklerimi Youtube'da video olarak paylaşın" yapmasından başka bir şey değil. 1,400 videosu ile tutmuş derseniz, işte o zaman komik olur bu adam. Anca buna gülerim.

Çektiği videoların birinde almış kız arkadaşını yanına Amnesia oynuyorlardı. Etraf zaten ışıklı, yanında kız var. Kız zerre korkmuyor, bu eleman yerinden hopluyordu. Kimse kalkıp da, bunda samimiyet bulmamı beklemesin. Düpedüz aldatmaca bu.
Sierra Maestra said:
Sen 10.000 video anırıp koy, geç onu o zaman. İnsanlar oturduğu yerden çok güzel laf atıyor.
İtiraf et, Directioner' mısın, Beliber'cı mı? Kıyasa bak "10.000 video yap, geç onu =(("

Bana ne yahu? Bana ne? İstediğimi söylerim bu adam hakkında. Sanki küfür etmişiz gibi verdiğiniz tepkiye bakın. Adama kıçı kırık videolar üzerinden "Bu adam gamer hacı" diyorsunuz, sonra kalkıp demediğim bir şey üzerinden laf atma gayretine girişiyorsunuz. Adamın komikliği çok da umurumdaydı sanki. Dilediğiniz kadar anırmalı, işemeli videosunu izleyin, zerre umurumda değil. Fakat kalkıp da bu adama gamer demeyin. Ayıptır, günahtır.
Courage said:
Sierra Maestra said:
Yap o zaman. Kim tutuyor?


Şimdi her nedense toplanma amaçlı bir başlık nefret kusulan mekana dönmüş, ne nefret edeni varmış bu adamın böyle. Öncelikle sevmezsin, takip etmezsin ama "Huağğ işemeli sıçmalı videonun nesine gülüyosunuz yeaa" diyip, birkaç ergen grubu olan Biebercılar vs. İle bunu bağdaştırman yanlış. He sen çok müthiş, kültürlü bir insan olabilir, 17. Yüzyıl İngiliz Tiyatrolarına da gülenilirsin ama bu adamın sevenlerine de böyle yaklaşman akıl karı değil. Ben gülüyorum arkadaş,  seviyorum da takip de ediyorum.

Gamer lafına gelince, adamın işi bu adı üstünde "Oyuncu". Oyun da oynuyor parasını da kazanıyor ve bu tabirin gerçek kullanımı da iddia ediyorum BUDUR. Nasıl basit bir örnekle öğreten (teach) ve bundan para kazanan teacher oluyorsa, oyun oynayıp para kazanan da Gamer tabirini karşılar benim gözümde. He tabiri değiştirirsin sen Youtuber dersin başka bir şey dersin beni bağlamaz.

Onu körü körüne savunduğum yok, zaten aptallık olurdu. Ama yiğidi öldür hakkını yeme derler. Sana göre "anırmalı" videoları gayet eğlenceli buluyorum zaten amacı eğlendirmek ötesi yok.
 
Seher Akıncısı said:
Youtube'da Pewdiepie'ı ölümüne ve savunan çok fazla kişi var, ve bunlar beni rahatsız etmeye başladı açıkçası. Buradaki kimseye hitab etmiyorum, ama neredeyse yarımız adamdan nefret ediyor, diğer yarımız onu sevmeyenlerle ilgili nefret dolu konuşmaktan çekinmiyor.
Ben kendisinden nefret etmiyorum. Temsil ettiğinden nefret ediyorum. Video oyuncuların Let's Play tarzı, 100-200 video boyunca suyu çıkarılacak şekilde oyunlar oynayarak 10-15 yaşındaki çocukları kendilerine "fanboy" yaparak bir hayat sürüyor olmalarından rahatsızım. Çünkü benim gözümde o davranışlar gayet genç bir kesime hitap ediyor ve o genç kesimin video-oyunları sadece bununla tanımlası gayet korkunç.

Kendisi hakkında bir sorunum yok, çünkü rolünü iyi oynuyor adam. Çocuksu davranıyor, bağırıyor, çağırıyor. Garip tiplemeler yapıyor. Rol oynadığını bilmek, bir derece saygı duymamı sağlıyor.



schwalye said:
Gamer lafına gelince, adamın işi bu adı üstünde "Oyuncu". Oyun da oynuyor parasını da kazanıyor ve bu tabirin gerçek kullanımı da iddia ediyorum BUDUR. Nasıl basit bir örnekle öğreten (teach) ve bundan para kazanan teacher oluyorsa, oyun oynayıp para kazanan da Gamer tabirini karşılar benim gözümde. He tabiri değiştirirsin sen Youtuber dersin başka bir şey dersin beni bağlamaz.
Hayrına öğretmenlik yapanlar öğretmen olmuyor mu yani? Para mı alması lazım?

Gamer lafı oyun oynamakla vaktini harcayana denir. Senin bahsettiğin adam oyun oynadığı için para kazanmıyor. Pro-gamerlar var onu yapan, StarCraft 2 oynayıp 100.000 dolar kazanan. Fakat senin bahsettiğin adam oyunu oynarken yaptığı şovmenlik yüzünden izleniyor, para alıyor. Aradaki farkı anladığını umuyorum.
 
Benim pek hoşuma gitmedi gereksiz bağırıp çağırıyor, böyle şeyler bazı kitlenin hoşuna gidiyor ki bu kadar abone yapmış. Aynı şeyi Türk gamerlarda yapıyor doğrusu benim tek takip ettiğim kanal videoyun, işlerini hakkıyla yapıyorlar, diğerleri safsata. (Görmediklerim olabilir.)
 
Aslında Türkler bu işi çok daha sakin yapıyor. Kimi aşırı sıkıcı oluyor ama ayarı tutturanlarda var. Mesela oyungezer'den 2 kişi (adlarını hatırlamıyorum) Day Z yeni çıktığında 10 videoluk bir inceleme çekmişlerdi. Ne bağırıp çağırıyorlardı nede kalitesiz espri yapıyorlardı. Ama izlettiriyordu kendini. Gerçi onların amacı Lets Play falan da değildi incelemeydi. Tek seferlikti. İşini o şekilde inceleme tarzında yapan bir Channel olsa hoş olurdu.
 
Youtube'da var bir çok sadece oyunu kendi istedikleri şekilde oynayıp, videolarını da internete koyan kişiler. Amaçları şaklabanlık değil, sadece oyun oynarken videolarından para kazanmak. Fakat onlar çok tutmuyor tabi.

http://www.youtube.com/user/MaskedGamer
http://www.youtube.com/user/DansGaming
http://www.youtube.com/user/Northernlion
http://www.youtube.com/user/SideStrafe
 
Ben de gayet severim kendisini ancak o bağrışlarından değil, o bağırışları için seviyorsanız sevmeyin zaten. Oyunlarda düştüğü komik durumlar, konuşması ve sinirlenişi[ve ardından gelen isveççesi(artık ne deniyorsa :razz:)]. Bağırması güldüreceğine aksine soğutabiliyor.
 
PewDiePie'ın kampanyasına yardımda bulunup eğlenceli indie oyunlar almak istiyorsanız : https://www.humblebundle.com/weekly
 
Yogscast var mesela benim en sevdiğim minecraft çeken cast.Adamlar artık marka haline geldi PewDiePie ezilir altlarında üstelik amerikan aksanlar çok güzel.Yeni dizi çekmeye başladılar.Oyunlarını yaptılar.Sadece bir kaç tane oyun değil bir sürü oyun videosu çektiler.Ne kadar minecraft çok olsada.Şuan dünyadaki en iyi cast diye düşünüyorum.

Özellikle şu video serisine bakmalısınız çok zevkli.
 
Minecraft çekenlerden sevdiğim Captain Sparklez. Çok rahatlatıcı bir konuşması var videoları da sürükleyici.

Bunun dışında SethBling redstone ile fevkalade şeyler yapıyor, ilgimi çekenlerden biri de bu.
 
Back
Top Bottom