Perkele - Warband Klaani

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Tervehdys! Tähän klaaniin liittymisestä on tehty siinä määrin helppoa että voisinpa esitellä itseni samalla.
Eli nimimerkin takaa löytyy 24-vuotias riihimäkeläinen opiskelija,  joka on Mount&Bladea hakannut jostain versiosta 0.6xx alkaen, tosin Warbandia vasta toissapäivästä. Joten totuttelemista ja opettelemista on vielä edessä. En ole kovin ahkera postaaja foorumeilla, mutta sitäkin uutterampi stalkkeri, joten seurailen posteja ja katselen josko pääsisin harkkoihin ja matseihin joukkoon pyörimään. Nähdään taistelukentillä.
- Kobrasadetin
 
Sori, ku en oo enää tässä hommassa mukana. Olen päättänyt pitää tauon Mount&Bladesta, joten voitte poistaa minut listasta..
 
Meikäpoikakin palaa yllättävän pitkän ja odottamattoman katoamisen jälkeen. Moniko teki itsemurhan ikävöidessään minua? Uskon myös saaneeni koneen kuntoon, jossa se ei kaadu aina viiden minuutin välein!
 
Aatelinkin että jonkun ihmisen paino katosi (kuvainnollisesti). Nyt se tuli takas hirttoköysi täältä tullaan --->  :lol:.
 
Morjesta, tekis mieli alkaa pelaan todellaki tätäpelii, mut olis ihan jees jos organisoitais tää setti vähän paremmin.. niinku joskus oli puhetta olis hyvä jos jengi käyttäis vaikka mirccii kokoontumisee ym yleiseen settii.. ja sit venttiä pelatessa.. en oo osallistunu kertaakaan mihkään matsiin, kun on ns vähän vaikeeta ollu tää organisointi.. enivei, en kyl oo parin viimekuukautena paljon juur tääl ollu, mut nyt ehdottaisin, että laitettas homma toimiin..
 
kristian de gothia said:
Morjesta, tekis mieli alkaa pelaan todellaki tätäpelii, mut olis ihan jees jos organisoitais tää setti vähän paremmin.. niinku joskus oli puhetta olis hyvä jos jengi käyttäis vaikka mirccii kokoontumisee ym yleiseen settii.. ja sit venttiä pelatessa.. en oo osallistunu kertaakaan mihkään matsiin, kun on ns vähän vaikeeta ollu tää organisointi..
Siis ollaan käytetty nyt paljon tuota Mumblea keskenään puhe kommunikointiin (Vaihdetaan joskus johonkin parempaan), ja jos haluaa kirjotella niin meillä on tuo Steamin ryhmä minne voi liittyä.

kristian de gothia said:
mut nyt ehdottaisin, että laitettas homma toimiin..
On jo toiminnassa..  :???:

Zoltanus said:
Siis ircciä :wink:. Ei mikään paras vaihtoehto, kun olisi foorumi kuitenkin. Teillähän on nyt muutenkin ne omat sivut.
Ehkä tänään tulee paremmat jos tykkäävät niistä mitä olen väsäillyt.  :roll:
 
Jees. Rekattu on. Mumble, Ventrilo, mIRC ja Steam löytyy. Mikki tietysti myös.
Liityinkin jo tohon Steam grouppiin. Parhaiten mut tavottaa Steamistä ja Xfirestä, kun ne on aina päällä.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom