Oyunda savaş hiç bitmezmi bi mola yav

Users who are viewing this thread

serhadss

Recruit
asker kese kese bir hal oldum.. 50 tane şövalyem var.. lvl 27  hile yok v.s.. sarranidlerdenim. vaegire daldık ben 2 kale 1 şehir aldım.. tüm lordlarını kralını teker teker yendim.. revaydin ve arkasındaki iki kaleyi aldım.. (tilbut bide yanındaki ismini unuttum). tam rahatladım,şehirlere orduları atmaya başladım derken.. birde baktım nordlara savaş ilan etmişiz.. 5-6 tane nord lordu kralla birlikte bana geliyo.. revaydini kuşattılar 700 askere 170 askerim..savaş hiç bitmicekmi napıcam bilmiyorum..

Ama illallah ettim yaa.. valla vericem topraklarımı yaycam popomu bariyyede.. en iç tarafta kalan topraklar orası zaten.. rahat olurum herhalde :grin: KİMSE RAHATSIZ ETMESİN ARTIK!!! :sad:
 
yav. oyunda tüm krallıklarla savaştım yani.. ordan oraya koşmaktan bıktım valla :grin: sarranidlere girmeden önce svadyaya dalıyodum.. krallığımı kurdum.. sonra 3 krallık savaş açtı bana.. :grin: orasını geç artık öteki karakterlerimde diyo yeter artık sürekli kan döküyoruz kendimizce ama vardığımız nokta belli değil diye çıkıyolar ordumdan valla bende bktım emekli olcam :grin:
 
Doğrusu ben savaşmaktan bıkmadım.Aşağıda yazdığım taktiği uygulayınca hiç bıkmıyorum savaşmaktan:

En iyisi oyunun başında 100 asker toplayana kadar görev yapacaksın.Sonra bir krallıktan bir kale alacaksın.Sonra o krallıkla uğraşdur.Diğer krallıklar onlara saldırı yapılmadığı sürece savaş açmaz.Ayrıca tavernadaki yoldaşları alıp köylere lord yap adamlar 50 asker topluyor çok işine yarıyor onlar.Daha sonra düşmanın olan krallığa seferler yap.Bir de düşman lordları kendi tarafına çekmeye çalış.Çok işe yarıyor.Ben bu taktikle 2 krallığı ele geçirebildim(hilesiz).Ayrıca kendi krallığın olunca oyunun ayrı bir zevki çıkıyor.
 
İlk olarak konunun yeri burası değil warband olması gerek burası eski mount&blade'in konusu.Soruna gelince eğer savaşmaktan bıktıysan bir süredir savaştığın krallıkların şehirlerini gez tabi kendi krallığının(yani bağlı olduğun krallığın ya da kendi krallığının) şehirlerini de gez lonca başkanlarıyla görüş biri sana verecektir lordları ikna et diye.Senden 2 tarafın birer lordunu savaşı bitirmeye ikna etmeni isteyecektir.İkna ettikten kısa bir süre sonra barış imzalanıyor zaten.Bu arada kendi krallığın kurulunca ayrı bir zevk oluyor evet ama oyunda hala çeviri hataları ve bazı buglar var.Örn:Erkek olan bir Lorda(yani bana kralken :grin: ) hanımım naçizane hizmetkarınızım diyor ya da lordlarla konuşurken mesela emir lahkemle konuşmaya gittin diyelim bi f'e basıyorsun sana dediği ilk şey peki,xxx değil, "emir lahkem" "ne vardı" diyor.
 
Bir bug var o da süper.Ben yoldaş krallığı kurmuştum.Lordlarla konuşacağım.Adam bana ziyafetimize katılarak bize şeref verdiniz diyor ama ortada ziyafet yok.
 
hobeto13 said:
Bir bug var o da süper.Ben yoldaş krallığı kurmuştum.Lordlarla konuşacağım.Adam bana ziyafetimize katılarak bize şeref verdiniz diyor ama ortada ziyafet yok.

Hayır.O bizim oyunu yapan modların tembeliği adamları hazır cevap yapmışlar
 
roKKafeLLa said:
O biraz siyasete giriyo panpa :grin: Diplomasi modunu bi dene istersen

inci burada olmasa bari panpa <3  :mrgreen:
bende de öyle çok vazla savaş var ama şehir görevlerimi yapyım aramı ilerleteyim diye barış görevleri çok geldi :smile:
 
Back
Top Bottom