Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
va0mWr.jpg


Bugün Gist2020'deydim, küçüğünden büyüğüne kadar yoğun bir ilgi vardı standa, bu kadar ilgi alması beni çok mutlu etti herkes muazzam bir şekilde kilitlenerek oynuyordu...

Kıymetli modumuz @MArdA TaleWorlds da stantta duruyordu samimi ve güzel muhabbeti için kendisine de teşekkür ediyorum, Gist'e gidecek olanların standa uğramasını şiddetle tavsiye ediyorum
 
Pek çok oyuncu MP'de taraflar açısından tıpkı Warband'deki gibi en kötü-en iyi sıralaması yapmış kendince ve hiç birşey değişmemiş Battania'nın yükseklerde yer alması dışında. Hala en kötü Aserai-Khuzait en iyi Empire-Vlandia diye gidiyor sıralamaları. Çok ilginç aynı tas aynı hamam olması.

Bu arada neden sürekli Türkçe-Moğolca değişiklikleri yapılıyor onu da merak ediyorum. "Kılıj" yerine "Ild" gelmesi vb. gibi. "Khuzaitler Mogol Len!" diyelim en iyisi, zaten öyleler.
 
Last edited:
Gerçekten Khuzaitte hiç Türk esintisi göremiyorum, zırhından kaftanına kadar tamamen Moğol yapmışlar. Piyadelerin dikdörtgen kalkanı bile Yuan Moğollarının Japon seferinde kullandıklarıyla aynı (Mōko Shūrai Ekotoba) Sturgia bile Nors-Slav karışımı (huskarl-druzinnik), en azından Göktürk, Kıpçak zırhlarını referans alıp ekleyebilirler bence.
 
Dediğiniz gibi. Kergitlerde daha çok Türklük hissiyatı vardı. Türk-Moğol karışımı dense de Khuzaitler biraz Moğol eğilimli görünüyor bu sefer.
 
Bu adam gerçekten 1000 vs 1000 çalıştırmış (başka birinin videosu var onda 500 v 500), 15 fps'nin üstüne pek çıkmamış olsa da 2000 kişilik bir savaş nasıl görünüyor M&B'de çok güzel göstermiş:

Bu arada katafraktların mızrağını neden değiştirmişler ki, çok kötü görünüyor şimdiki hali. Videoda atlı okçuların düşmanın etrafında çember çizerek saldırması çok güzel görünüyor. Oyunun SP kısmında atlı okçulara özel böyle bir emir oluşturulması güzel olurdu eğer yoksa.
 
Last edited:
Oyunun şu halini özlüyorum açıkcası hala. Bu oynanış görüntüsündeki savaşın aynısını oyunun şimdiki haliyle de yayınlasalar da biz de karşılaştırsak güzel olurdu.

İyide oyunun şimdiki halinin bu videodan kötü olması imkansız. Acaba bu videonun üzerine ne kadar iyilişme oldu diye düşünmelisiniz. Sonuçta bu videonun üzerinden 2-3 yıl geçti. :smile:
 
Benim ilk attığım videoyu yapan adama aitmiş mod. Yorumlarda moddb'ye yükleyeceğini söylüyordu, bi bak istersen. Youtube'da bir sürü test görüntüsü yayılmaya başladı şimdiden.
Gören oldu mu bunu bilmiyorum; ilginç bi deney yapmış adam; gördüğüm kadarıyla katafraktlar op olmuş.

@BiqLesh
Bana bazı açılardan ileri gitmek yerine geri gitmiş gibi geliyor 2017'den beri.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom