Mayıs Lakırtısı

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Nihbrin kimmiş diye arattım twitter'da bir hesap çıktı karşıma, forumda da Nihbrin diye birisi varmış ama hesabı silindiği için sadece alıntı mesajları duruyor. Hangisinden bahsediyorsan ben o değilim ki arkadaş her kimse zan altında kalmasın.
 
Yakın zamanda ekşiye giren varsa çık oyna diye Nike'ın bir reklamı var, sözlükte de içerik sponsoru olarak çıkıp duruyor engelleyemiyorsunuz. Bunun başlığına girip reklama sövdüğüm için 1 aylık lanet yedim çaylaklığa attı. :smile: :smile: :smile:
 
Son günlerde sosyal medyada dolaşan Taekwondo sporcularına ait olduğu ve Taekwondo Federasyonumuz faaliyetlerinde çekildiği iddia edilen fotoğraf ve haberlerle ile ilgili olarak Federasyonumuzun kamuoyu açıklamasıdır.
Son günlerde sosyal medyada dolaşan Taekwondo sporcularına ait olduğu ve Taekwondo Federasyonumuz faaliyetlerinde çekildiği iddia edilen fotoğraf ve haberlerle ile ilgili Federasyonumuza gelen ihbarlar üzerine konu Disiplin Kurulumuza 30 Nisan 2018 tarihinde “İdari Tedbir”li olarak sevk edilmiş; konu ile ilgili Bakanlığımız bilgilendirilmiş, Bakanlığımız tarafından müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatılmış, Teftiş Kurulu raporunu hazırlayarak Federasyonumuza gereği yapılmak üzere gönderilmiştir. Konuyla ilgili Türkiye Taekwondo Federasyonu Disiplin Kurulunca soruşturma devam etmektedir.

Yapılan araştırma ve inceleme neticesinde bahse konu olan olayın; 

1. Federasyonumuz ve federasyonumuzun faaliyetleri ve milli takım kamplarıyla alakasının olmadığı, bu olayın kişilerin bir eylemi olduğu,

2. Olayda olduğu iddia edilen bayan sporcunun orda olmadığı, orada bulunanın kişinin sporcu dahi olmadığı,

3. Kamuoyunda kötü ve art niyetli yapılan bu haberlerin bütün Taekwondo camiasına zarar verdiği,

4. Taekwondo sporu ve Taekwondo sporcularına yönelik art niyetli yapılan bu haberlerin başarıdan başarıya koşan, geçtiğimiz hafta yapılan Avrupa Büyükler Taekwondo Şampiyonasında takım halinde şampiyon olan Taekwondo milli takımlarımızın moral ve motivasyonunun bozulmasına sebep olacağı,

5. Bu haberlere yönelik haberlere ilişkin yayın yasağı alındığı bu sebeple yapılacak bütün haberlerin suç teşkil edeceği,

Federasyonumuz aleyhine yapılan asılsız bütün bu haberlere ilişkin Taekwondo Federasyonu olarak haberleri yayınlayan, yayan, haber yapan kişi ve kuruluşlarla ilgili cezai ve hukuki işlemler başlatılmış olup; Bundan sonra da bu işlemleri yapanlarla ilgili her türlü cezai ve hukuki işlemleri yapmaya devam edeceği,

Kamuoyu ve Büyük Taekwondo ailesine duyurulur.
http://www.turkiyetaekwondofed.gov.tr/haber.asp?ID=1796
 
koruk said:
KarStark said:
α Soft Aurora said:
Aaa ne lan o yarpaklı çubuk. Eheheheheh  :lol:

Guns n Roses gibi elit bir grubu dinleyen ben Kezzo ile Türkçe Rap'e giriş yaptım hayırlı olsun. No1'di Şanışerdi gidiyoruz bakalım.
No1 ve Şanışer :sad: Saian, da poet, farazi v kayra, karaçalı belki de indigo. Türkçe rap bunlardır bence. Bi de Mode XL var tabii.


Şu anda Türkçe Rap'in tahtında oturan isim Contra'dır. Müzikleri ve sözleriyle etkilemeyi başarabilen nadir rapçilerdendir. Metafizik güçleri olduğunu iddia eden dayılar gibi kendi hakkında sallayıp durur ama günün sonunda dinleyici onun yarattığı bu izlenimle büyülenir. Zaten bu şekilde kimseye diss atmadan hızla yükselip rap müziğin tahtına oturdu. Çok küfür kullandığı için ben dinlemeyi bıraktım. Lofi hip-hop yeni bağımlılığım oldu bunca yıl boşuna sözlü rap dinliyormuşum valla.
7-8. sınıfta tanıştım Contra ile. Ölü parçasıydı.
 
İnsanlar uzaya çıkıyor. Yapay zeka ile insana yakın robotlar yapılıyor. Telefonlar artık kablosuz şarj oluyor ama bizim forumdakiler hâlâ spoiler nasıl kullanılır bilmiyor. Üstüne üstlük bir keko gelip yazdığı şeyi alıntılayarak telefon ekranıma hükmediyor.  :meh: :facepalm:
 
Ben de Ölü parçasıyla tanıdım. Başta teknosa çalışanı tipli hafif tombul ve de kendi halinde takılan bir abi imajı bırakmıştı bende. 30k izlenmesi vardı o zaman ve tanınacağına ihtimal vermemiştim. Böyle ilk defa karşılaştığım rapçilerin geleceklerini tahmin ederdim ilk etapta ve ihtimal vermemiştim. İmajından dolayıydı herhalde. Yoksa çok iyi bir parça.
 
Turkish Cavalry said:
Lalaitha said:
Zéro de Conduite said:
Bugün Goker'in doğum günüü


27 Mayıs da Harlek'in doğum günü. Unutmamalıyım.

la bebe sen ne yağcı çıktın yav, bi erkutu yalıyorsun bi furkanı yalıyorsun, diggat et yafrum yalama olma  :lol:

Forumda şuan Doğum gününü bildiğim tek üye :grin:. Zamanında sanki birkaç kişininkini daha kutlamıştım özelden, fakat insan bi rica eder. Bu nezaketi tek gösteren Harlek ti. Bundan 350 gün falan önceydi işte, unutmuyoruz yapılanları :lol:. Bende o yüzden artık sade tek üyeninkini kutluyorum/kutlamaya çalışıyorum.

Gerçi başka Doğum günü bilsem onu da kutlarım. Sonuçta barışçıl politika izliyorum.
 
"24 Haziran'da bu işler değişecek!" diye vurgulu vurgulu söyleyince bir an yükseldim ben. Alışkın değiliz böyle demokratik bir ortama. Muharrem İnce'ye mi Meral Akşener'e mi versem bilemiyorum açıkçası.
 
telefon numaramı değiştirdim whatsapptan saçma saçma tanımadığım numaralar bana arapça kabe emojili iletiler yolluyor üsküdar belediyesi akpartist gibi yerlerden günde 3-4 tane SMS mesajı alıyorum aradım turkcell'i bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar keşke değiştirmeseydim numaramı
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom