Lucifer

Users who are viewing this thread

Supernatural'daki Lucifer ile anca Tanrı ve Tanrının kız kardeşi baş edebiliyor. :grin:

Ben de bu dizide Lucifer'ı güçsüz buldum ama sempatikliğiyle kapatıyor arayı. İngiliz aksanını da çok seviyorum zaten.

Bu dizide ki Lucifer tamamen bir melek olarak işlenmiş. Babası tarafından Cehennem'i yönetmekle cezalandırılmış bir melek. Ayrıca güçsüz falan değil. Sadece Chloe yanındayken güçsüz düşüyor ve bunu dizide kendisi de söylüyor. Ben melekler arasında hala en güçlü olanın o olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendisinden büyük olan Amanediel'i çok fazla hırpalamıştı. Amanediel, dizide ilk doğan melek olarak gösteriliyor.

Mantıksızlık var gibi aslında.Madem en güçlü melek basit bir insanın yanında nasıl güçten düşüyor.Tamam özel insan falan ama neyse dizide nasıl açıklayacaklar bakam

İlahi olaylar görmek istiyoruz artık. Dizi polisiye üzerine çok duruyor. Dedektif sonunda kabullendi Lucifer'ı sevdiğini. Bölümün tek güzel yanı buydu.

Elrohir Oronrá said:
İlahi olaylar görmek istiyoruz artık. Dizi polisiye üzerine çok duruyor. Dedektif sonunda kabullendi Lucifer'ı sevdiğini. Bölümün tek güzel yanı buydu.

Gelecek bölümde de :fruity:

Elrohir Oronrá said:
yönetmen bütün bu csi ların yönetmeni, eski alışkanlıklari vuruyordur.

Spartaküs said:
Elrohir Oronrá said:
Bir an için gerçek Tanrı olabilir diye düşünmüştüm. Ortalık iyice karışmaya başladı.
Zaten gerçek tanrı değil mi? O kemerle dünyada kalabildi sanıyordum.

Lucifer'in dediği: Bıçağın kendisi insandaki kötülüğü açığa çıkarıyordu, cinayete  yönlendiriyordu, yani hayat alıyordu. Kemer ise bunun tam tersi, iyileştirme gücü veriyor, böylece adam da kendini tanrı sandı

İlk çıktığında çizgi roman gibi olacak sandım ama uzaktan yakından alakası yok çizgi romandaki lucifer ile.En basitinden güçleri konusunda baya zayıflatılmış dizide.Çizgi romanda tanrı gibi resmen.Ama izliyoruz işte yine bir umut

Back
Top Bottom