League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

İlk defa jungle oynadım. Üstün olmayan gang skillerim ile çok zorlandım. Keza Master Yi ile gang atmanın oldukça zor olduğunu düşünüyorum. Taşımasak bile oyundan düşmediğim için mutluyum
 
oynayacak oyun bulamadığımdan gene döndüm bu meret oyuna, 28 level bir hesap vardı 30 yaptım 10 dereceli attım altın4 başlattı, şimdi altın3 çıktım, oynamak isteyen varsa yazabilir. platlık oyuncuyum, plat1-2 arası sürünüyorum genelde.
 
bu sene bence longzhu kazanacak worlds ü rez alıyorum şimdiden

SKT çok formsuz geliyor bana longzhu şu ana kadar kimse tarafından yenilmedi ama SKT bulunduğu grubun sonuncu takımına bir maç verdi belki stratlarını belli etmemek için böyle salmış bir şekilde oynuyorlar ama longzhu baya iddalı
 
HyperCharge said:
Hiçbir sezondan 3. sezon kadar keyif almadım. Tam da Rengar'ın çıktığı vakitler...



Ama şu aralar kled oynamaya sardım baya.  :grin:


Gözyaşı Kha'Zix mid.

Annie Leonhardt said:
bu sene bence longzhu kazanacak worlds ü rez alıyorum şimdiden

SKT çok formsuz geliyor bana longzhu şu ana kadar kimse tarafından yenilmedi ama SKT bulunduğu grubun sonuncu takımına bir maç verdi belki stratlarını belli etmemek için böyle salmış bir şekilde oynuyorlar ama longzhu baya iddalı

Longzhu SSG'ye elendi.
 
Ayro said:
Longzhu SSG'ye elendi.
ben o mesajı longzhu ssg'ye karşı oynamadan önce yazmıştım cnm

bugün (5 kasım)da sonunda 2 haftadır ıkındığım şeyi başardım, diamond oldum. plat1 kadar kötü bir elohell yok abi, cidden yok. 1 haftadır defalarca terfiye çıkıp 0 puana kadar düşüyorum çok dalgalı bir yolculuk oldu benim için, hatta terfi maçında 2 win 2 lose aldıktan sonra son oyunda karşıya dakika 3'den sonra AFK kalan kha'zix gelmese yine kaybedebilirdik, rezil bir takım gelmişti. neyse, çerçeveyi garantiledim, oh be.

bu yolculukta bana çok yardımı dokunan, bence OP olan malzahar ve ornn şampiyonlarına teşekkürü borç bilirim. Ornn'un acil nerf yemesi lazım bu arada.
 
O adamlar laf dinliyor, plata çıkan herkes kendini profesyonel oyuncu sanıyor. 2 sezon çıktım plata zaman gömmek istemediğim için daha fazla çıkmadım. Bu sene altın 3'e 10 maçta girip bıraktım flexte bile altın olmadım şahsen gerek görmedim chroması için. Ya bu oyunu aşırı yakın bir çevrem ile oynayarak elmas 3+ oynayacağım bu saatten sonra yada normal atarım her sene altına çıkar bırakırım. Zira yıllar geçtikçe altın-plat boosted insan doldu. 5-6 yılda toplasan 400 ranked maç atmamışımdır.
 
Eski hesabımı buldum.Oyunu güncelledim.Oyuna girdim.Sonuç maç başı 1 afk maç sonu 2 afk.Karşı takımın tüm kulelerini aldık.Onlar da bizimkini aldı.Ama hem savunup hem saldıracak yeterli oyuncumuz olmadığından kaybettik.
8N5YEQ.jpg
 
İlk defa Warwick oynayayım dedim. Dakika 25 felan. Skorum 12-0-9. Mütiş gidiyorum. Kısa keseceğim. Oyun skoru da 40-10 gibi bir şey. Adamların Nexus'una dayandık. 2 inhi açtık. Bizim kulemiz dahi alınmamış. Nexus'un %50 canı kalmış. Hep beraber yaralım mid'den bitirelim diyorum. Gelen giden yok. Ben backdoor yaparım umuduyla gidip Nexus'a birkaç kere vurdum. Tabii öldüm. Çok az canı kaldı yani. Daha sonra Baron pingledim. Bizim takım haritada aylak aylak dolaşıyordu. Adamlar ise 5 kişi geziyorlar. 3-4 kere nexusa ulaşmaya çalışırken öldüm. 1 tf yaptık, kaybettik. Baron gitti. Adamların nexusunun önünde bir tf daha yaptık, kaybettik. Yani adamları bırakıp herkes nexusa vursa bitircez. Oldu benim skor, öyle böyle derken 12-10-9. Kanser oldum resmen. Daha sonra kadimi yasuo tek başına almaya çalışırken o da öldü, kadim gg. Bizim inhinin orda bi tf daha katliam derken. Rakip Jax 0-12 felan gidiyorken tek atmaya başladı. Katliamdan sonra da yenildik zaten.

Merhaba tahta 5 arkadaşlar.
 
Zoe kadar saçma bir hero yok. Sıfır counter-play. 44k damage vurduğum Lux oyunumda kaybettim çünkü 3 kişiyi öldürsen bile yanına ışınlanıp 2k damage'i engellenemez bir şekilde vuran heroya karşı oyun kazanamıyorsun.
 
Q görülüyor. Dodgelanabiliyor. Zhonya basılır. Soraka ultisi kurtarır ben ikinci komboyu atmadan. Supu üstüne bir sürü kalkan basabilir. Ve tek atabilmek için kombo yapmam gerekiyor. Luxun q sunda base 575 damage yok.
 
Back
Top Bottom