League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

Ben karakteri öğrenmeye botlarla giriyorum şahsen 5 maç attıktan sonrada normal atıyorum. Dereceli atmasak bile başka insanların oyununa saygı göstermemiz gerektiği kanaatindeyim. Şahsen oyunumu zehir ettirler. Bir önceki maçta bot pre blitz + jinx ikiside maç başlar başlamaz oyunu bıraktı.
 
Ben kimsenin tryhardlığını çekemem. Canım ne istiyorsa onu oynarım normal oyunda. Kazanmayı istemek, ne kafayla girersen gir mecburiyet. bilerek maçı kaybettiren adam grieften ban almalı zaten. Ama mesele kaybetmeyi de çok fazla umursamamakta yatıyor. Singed jungle deneyecek olsam botlarla mı deneyeceğim yani? İster adc Ahri yaparım ister jungle annie giderim. Sırf birisi off-meta veya troll pick yaptı diye oyununuz berbat olacak değil. Feedleyecek adam mid oriyle de feedler, oynacak adam sup rengoyla da oynar.
 
Troll pick = kaybetmek değil. İsterse ad kata denesin ama takım çağrılarına uymuyor denileni yapmıyorsa sıkıntı büyük. Bizim troll dediğimiz zaman aklımıza gelen gel baron yapalım dediğimiz adamın all chatten baron yapıyorlar yazması falan.
 
Nlygk5.png

ad4MX5.png
 
Ahrinin oyun sonu tek atması çok güzel değil mi sizcede? Şansıma karşıya Teemo,Lux bi de adc lerinin adını unuttum ya altta fotoğrafı var onlara hep tek atıyorum zaten. Ama bende mesela Lux a yakalandığımda tek yiyodum. Sizce Ahri'ye ne kasılmalı yanlış ne kasmışım ya da yardımcı olursanız sevinirim.

vX058A.png
 
Karşında Zed varken bir Zhonya almalıydın. Belki ezdiğinizden eksikliğini hissetmedin ama ofans kadar defans da önemlidir. Morelloya da ihtiyacın yok aslında. Hasarın yeterince yüksektir zaten. - Morello - Rylai>+Zhonyas + GA yapabilirsin. Böylece yine tek atarsın ama tek yemezsin.
 
Zhonya'yı bazı maçlarda alıyorum da tam basıcağım yerleri oturtamadım bakıcaz artık önerilerin için gerçekten teşekkür ederim. :smile:
 
Geçen sezon B3 bitirdiğim (gold yerleşip silver a düşünce daha da oynamayıp  bronza kadar düşen bir çar) hesapla 10 maçı atayım dedim. 8-2 yaptım ve B5 yerleştim. Bari troll yapıp feedleyerek B5 yerleşseydim.
 
Finde said:
2 gün önce lol hesabıma almayadan 20 euro'luk rp yüklendiğini mail aldım. Başta fake sandım çünkü sonu email.riotgames.com ile bitiyordu ve ben 3 yıldır oyun oynamıyordum. Neyse pcde lol yüklü olmadığı için kontrol edemedim. Ama şifreyi değiştirdim ne olur olmaz diye. Sonra bugün bir mail daha geldi hesabınız 2100'e kadar banlanmıştır diye. Dedim ne oluyo hesaba girdim biri 13-15 mart arası 20 kadar oyun yüklemiş. Sanırım çalıntı kredi kartı filan kullanmış ayrıntılı bilgi vermemişler. Hayır yıllardır lol oynamıyorum hiç de umrumda olmaz da 1. sezondan güzel event skinleri vardı satışı olmayan. İlerde iyi bir fiyata okuturum hesabı diye düşünüyordum, neyse ticket attım bakalım neymiş olay. Bir de başımıza çalıntı kredi kartı gibi bi bela açılmaz umarım.

Lakırdı konusuna attım ama belki benzer durum yaşayan vardır diye buraya da atayım. Var mı bilgi sahibi olan?
 
kierrakennedy ▶️️ said:
ticket atmakla iyi etmişsin umarım çözülür sorun

3oGS1.png

Kara balta almana gerek yok , anlık hasar çıkaran bir şampiyon zed . Drakthar , Youmu , Gecenin kıyısı , Son fısıltı Force itemleri kalanı duruma göre alabilirsin .
 
Back
Top Bottom