HATALAR

Users who are viewing this thread

öncelikle merhaba arkadaşlar malesef öfkemi buraya biraz yansıtacağım

oyunu yaklaşık 2 hafta civarında oynamıyorum bugün tekrar başladım ama ısrarla sürekli yeni gelen güncelleme eskisini aratır oldu cidden çok öfkeliyim böyle oyun oynanmıyor ki benim bi beklentim yok şu özellik bu özellik sadece çalışmayan perk sistemi ve krallık sekmesindeki krallıklarla savaş ilan et, barış imzala seçeneklerinin boş olması ve önceden düzgün olan türkçe yazılar şimdi gene ingilizceye kaymış bunun yanı sıra batanya takımındaki lordlardan biriyle konuşma yaptığım sırada ekran ağaç dalları gibi birşeylerle doldu nefret ettim daha artık bunları düzeltin bare yenilik zaten yok eyvallahta olan bişeyide bozmayın be !!
 
Erken erişim oyunu bizde bıktık ama yapımcılara da yardımcı olmamız lazım.
Sonuçta bu oyun bir Türk oyunu kendi oyunumuz, sinirlenerek değilde daha tatlı bir şekilde belirtelim sorunumuzu yapımcılar bizim geri dönüşlerimizle oyunu düzenlemeye çalışıyorlar.

Şu anda bir çok sorun var öncelikle oyunun optimizasyon sorunlarını çözmekle uğraşıyorlar ki bu önemli bir sorun zaten son gelen güncellemelerle çok da olmasa da oynayışa etki eden düzeltmeler vs. geldi bizim yapabileceğimiz bir şey yok şuanda yapımcılar eksikleri giderene kadar modlarla desteklememiz gerek, gene bulduğumuz kusurları sorunları vs. belirtelim ki listeye alsınlar gelecek güncellemelerle düzeltmeye çalışsınlar..

İyi oyunlar..
 
Back
Top Bottom