Epic Games Store'da GTA V Beleş

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Dün redditte olur yok olmaz falan diye düzimelerce post atıldı adamlar harbi yapmış.
GTA 6 hayırlı olsun diyelim o zaman
 
Şuan girilebiliyor. GTA 5 dağıtımda. Fakat patron çıldırmış :party: Başka bir epic kapı açılacak önümüzdeki hafta ve devam eden haftalarda..

Yetti mi, hayır!

14 mayıs - 11 haziran arası 2020 EPIC Mega İndirim dönemine girmişiz. 60TL lik indirim kuponu da veriliyor. Bu kupon ise 1 kasıma kadar geçerliymiş.
 
Şimdi redditte vs uygun oyunları kaça geldiğini listeleyenler olur ama bir örnek verilecek olursa AC Odyssey 29tl. Ultimate versiyonu ise 135tl.
 
Online'ın PS3 zamanından bu yana geldiği hali gördükten sonra pek oynamayı düşünmüyor olsam da aldım, dursun bir köşede.

Epic Games'in tek problemi launcherdaki ağırlık. Yoksa Steam fanboylarına aldanmamak gerek, adamlar gerçekten güzel indirimler yapıyorlar. 150TL'ye RDR2 aldım oradan ilk çıktığı zamanlar.

Steam'in sosyal ağına, profiliydi kartıydı bunlara sahip değil ve bu konuda Steam çok daha önde ama benim gibi singleplayer ağırlıklı oyun oynayan ve community'i pek sallamayan birisi için Epic ve indirimleri gerçekten harika bir şey. Daha güzel olan kısmı ise bu tarz hamleler arttıkça zamanla diğer platformların da oyuncular için daha iyi indirimler yapmasını sağlayacak olması.
 
Steam'in karşısına iyi rakipler lazım ki tekelden kurtulalım ayrıca iyi yönü ileride daha sağlam beleş oyunlar ve iyi indirimler ile ucuz oyun alacak olmamız. hadi hayırlısı!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom