*** cuceresc toata harta?

Ogaday

Recruit
Best answers
0
Care e strategia ca sa cucertesti intreaga harta?
Am o armata de 80 de calareti swadian.Pot cuceri un castel cu ei dar doar atat.
*** se procedeaza?
 

Corruptor™

Recruit
WBVCNWWF&S
Best answers
0
Paaaaai, dacă nu ai cel puțin 2-3 orașe care sa îți dea bani la greu nu îți face multe speranțe. A da, și ar trebui sa ai propriul tău regat, nu sa fi vasalul altui rege. Sa spunem ca ai câteva orașe și ai și niște lorzi de partea ta. Dacă nu ai încă Right to Rule maxim 100% ar cam fi timpul sa îl ai la maxim. După ce faci rost de o sursa comstanta de bani, încearcă sa ii acumulezi pana faci in jur de 500.000. După ce ai obținut tot banetul ăla, începe maică sa recrutezi soldați DE PESTE TOT. Orice fel de trupe sunt bune pentru acum (mai puțin țăranii si in general trupele de tier 2). Un mic sfat: in timp ce recrutezi soldați (in jur de 60) bagă-i intr-un castel și lasă-i acolo. Asta ca sa nu plătești aiurea taxe enorme pentru întreținerea lor.

Și repeta procesul iar și iar și iar. După ce ai obținut o armata de câteva mii de soldați, ataca Sarranid Sultanate. Mie mi se par cel mai ușor de cucerit de vreme ce sunt toți îmbrăcați doar in cârpe. Nu ar trebui sa dureze foarte mult sa le distrugi tot regatul. Eu am pierdut doar vreo 40 de soldați in total de când le-am luat primul castel pana i-am făcut praf de tot. Și nici nu a durat așa mult.

Odată ce ai obținut toate castelele alea, încearcă in continuare sa păstrezi cât mai multe orașe pentru tine pentru a face rost de bani. De aici înainte concentrează-te pe recrutatul de lorzi și da-le castele ca sa ai o întreaga armata la picioare. Apropo, doar pentru ca acum ai o ditamai armata nu declara război total împotriva întregii hărți, o sa te facă aia praf. Cucerește-i unul câte unul.

Următoarele tale tinte are trebui sa fie acei tarani din creierii munților, Rhodoksii. După aceea treci la Nordici dacă nu au fost făcuți deja praf *** se întâmpla de fiecare data. După aceea Vaegirii și, Khergitii si la final ataca Kingdom of Swadia. Cam asta ar fi in mare. Doar tine minte următoarele lucruri:

*Nu poți face absolut nimic fără bani, îți vor trebui soldați noi după fiecare oraș cucerit.

*Daca lorzii de sub comanda da încep sa se certe ca prostii, încearcă sa ii calmezi sau vor dezerta ca fraierii.

*Imcepe cu țăranii aia îmbrăcați in cârpe si o sa îți fie mult mai ușor sa cucerești toată harta.