Ateş ve Kılıç Donma ve Npc'ler geç açılıyor

Users who are viewing this thread

BerkFuat

Recruit
Merhaba arkadaslar .. oyunu oynarken takıntılar meydana geliyor .. Örneğin Savaş esnasında Bir askere Vurduğumda Küçük Bir Donma meydana geliyor..
Npc'leri acıyorum 2 dakika felan bekliyorum Sonra Açılıyor

Sistem Özellikleri

İntel Dual Core E7600 T 3,45 3,06 GHz
4 GB DDR3 Ram
Zotac 1 GB Nvidia 9800 GT 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte Turbo S-Series Anakart
22 İnc Lcd Ekran

    Ekran Kartının Driveri En Son Sürüm ..
    Pcde 1 tane bile virüs yok nod 32 ile yeni tarattım Lisanslı ..
    İşlemcin Isınıyo Diceksiniz belki .. İşlemcinin Kendi Fanı Ayriyetten Tam Yanında Xılence Dual HD Fan Var Pcde Toplam 5 Fan Var , Isınmıyoda zaten

Yardım Lütfen
 
Maalesef aynı sorun bende de göze çarpıyor.

Oyundaki donmaların ve yavaşlamaların sistem özellikleriyle ilgili olduğunu düşünmüyorum,öyle ki bilgisayar özelliklerim oyunun oynanması için gerektiği sistem özelliklerinden hayli hayli iyi.

Umarım yakın zamanda sorunun kaynağı bulunur.
 
bende sizin sölediğinz bir durum yok askisne warbanda kergitler dalınca fps 10lara düşüyodu bunda artık sorun olmuyor oyundeki tüm özellikleir fulleyince Pefornmans kaç oluyor bende %96 oluyor sizde ?
 
bende bunun için girmiştim,bendede özellikle savaşa girerken ve şehir meydanında dolaşmaya girdiğimde yavaş giriyor,ayarları düşürdüm filan nafile.
 
Bendede bir sorun var ama daha beter.Savaşma esnasında oyun aniden donuyor dahada kendine gelmiyor.Bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum.Herşeyi denedim oyunun ayarlarını bile düşürdüm.DirectX7`de açtığımda böyle bir problem yok.Ama DirectX7`de oyun çok kötü gözüküyor zevk alamıyorum.DirectX9`da bu sorun oluyor ekran kartında felan sorun olabilirmi.Acaba.
 
Back
Top Bottom