[AR] Anatolian Raiders | Tencereyi ocağa ekliyoruz

Users who are viewing this thread

279) Eğer Tenzo, İngiltere'den 2 (iki) sene içerisinde geri dönerse Crafty, Flecha'a bir oyun alacak. Eğer dönmezse Flecha, Crafty'e oyun alacak. İddiaa Tarihi: 18.09.2016 01.4

Büyük iddianın sonuçlanmasına sadece 2 ay kaldı.
 
Flecha said:
Teşekkürler Mikail bey. Eğer müsait iseniz sizin ve klanınız ile en yakın zamanda er meydanın çarpışmak isteriz.
Teşekkürler. Biz de sizin gibi yeni bir klanız ve çarpışmak için can atıyoruz. Kergit diye bir faction buldum çok güzel. Eminim ki bu faction ileride asla yasaklanmaz ve seneler boyu klan savaşlarında kullanılır. Klanımı kergit ile ustalaştırmayı düşünüyorum ve sizinle savaşırken de hep kergit seçeceğiz. Biz klan savaşımızda arenayı seçiyoruz.
 
Kergit tercihinize saygı duyuyor ve bizde büyük kargılar ile çarpışmak istediğimizi tarafınıza deklare ederiz. Arena tercihimiz karşılıklı olup bizde faction olarak Svadyayı seçmek istiyoruz.
 
Pekala biz de büyük kargı alacağınız için oyunun en sağlam atı olan binek atı alacağız ve hem çok pahalı olan binek atını hem ağır yayı karşılayabilmek için kalkan ve kılıçtan vazgeçeceğiz.Bu arada kurallar gereği t den yazarsanız biz kazanırız. Yarın er meydanında görüşmek üzere.
 
Hukukla alakalı hiç bir alakam yok ama madem okadar sormuşsun biraz mantık yürütelim... A’nın herhangi bir talebi olabilir ama C’nin karşı çıkması halinde, A’nın fidelerinin kendisinin  olduğunu kanıtlayacak delil yoksa hukuken bir şey çıkacağını zannetmiyorum C kârlı çıkar gibi sanki.
 
Back
Top Bottom