Atakan geri döndü gençler Bir de her türlü turnuva ve maç teklifine açığız klana katılmak isteyenler de buradan başvuru yapabilir veya bize steamdan ulaşabilirler.
Ah Zavalı Unutmaki Senin Seviyene İnecek Kadar aciz değilim.CümleninSonundakiNokta said:benim adım göqtürk trazzor beş para etmez emirler verip uymayanları ispiyonluyorum evet ben tam bir zavallıyım
dibimdeki adamı vuramayacak kadar kör ve ttnet hızındaki mızrağı savuşturamayacak kadar noob olduğumu unutttuuuummm )))
Ömer Bin Hattab said:CümleninSonundakiNokta said:benim adım göqtürk trazzor beş para etmez emirler verip uymayanları ispiyonluyorum evet ben tam bir zavallıyım
dibimdeki adamı vuramayacak kadar kör ve ttnet hızındaki mızrağı savuşturamayacak kadar noob olduğumu unutttuuuummm )))
Ömer Bin Hattab said:Ah Zavalı Unutmaki Senin Seviyene İnecek Kadar aciz değilim.
TR_Aliexnus said:%100 GÜZEL BİR KLANA BENZİYOR UMARIM BAŞARILI OLURSUNUZ
Homeros said:Sayfayı yeni gördüm. Hayırlı olsun, sizleri tekrardan görmek çok güzel.
Sayfayıda çok sonra fark etmem garip oldu biraz.
Hb canım.ENKAZCII said:Homeros said:Sayfayı yeni gördüm. Hayırlı olsun, sizleri tekrardan görmek çok güzel.
Sayfayıda çok sonra fark etmem garip oldu biraz.
Teşekkür ederiz.Bu arada Ayyas klana katılmıştır.Hoşgeldin İbrahim.