.

Users who are viewing this thread

Bazı sorularım var.

Makaveli_Shakur said:
Taşkent ve Divine RPG ortak yapımı olan Minecraft sunucumuz.
Sunucu Adresi:Taşkent.nitrado.net
Sunucu Kapasitesi:70 Kişi
Sunucu Modu: Hayatta kalma - Survival mod
Sunucumuzda lag kesinlikle yoktur,survival olduğu için market ve diğer benzeri warplar yoktur her şey emektir emek sunucusudur diyebiliriz.

Harbiden çok güzel hiç lag yok.. 0 pingle oynıyorum. Pardon oynayamıyorum çünkü sunucu yok ortada :smile:  silin bari olmayan şeyi burada tutuyorsunuz.




VE ASIL SÜPRİZ

Divine RPG Counter-Strike G:O Sunucu

Uzun süredir çalışmalarına başladığımız ve ancak yeni yeni hayata geçirebildiğimiz bir projemiz olan CS:GO sunucularımız Salı günü  açılacaktır,çalışmalar benim ve Frasper'in yakından ilgilendiği bir sunucu olacak.


Cs sunucunuzu bulamadım ip verirseniz bi bakmak isterim listede 30 dakikadır arıyorum göremedim malesef :sad:  ya da böyle bir sunucu kalmadı artık o_O

Arkadaşlar herkese iyi forumlar,daha önce Frasper'in bahsettiği mod çalışmalarına başlamış bulunmaktayız ancak okul,gündelik yaşam vs. sebeplerden ötürü Frasper,ben ve diğer ekip arkadaşlarımız pasifti,ancak bir çok kişi Frasper'de dahil aktif duruma geçti.Test aşamaları ve yapım aşamaları başladı.Alpha süreci bitmek üzere konu hakkındaki daha detaylı bilgileri pe.divinerp.com üzerinden alabilirsiniz,ancak sitemiz şu anda tam aktif değildir oda yapım aşamasındadır malum yaz tatilinde değiliz her şey 2 kat uzun sürüyor.Daha fazla uzatmadan süprize geçiyorum.

Umarım mod'u bitirirsiniz. Diyorsunuz ki "mod çalışmalarına başlamış bulunmaktayız ancak okul,gündelik yaşam vs. sebeplerden ötürü Frasper,ben ve diğer ekip arkadaşlarımız pasifti,ancak bir çok kişi Frasper'de dahil aktif duruma geçti." şimdi burada oyuncular sevinmeli mi üzülmelimi ? okul gündelik yaşam vs her zaman önemlidir fakat benim merak ettiğim konu. Eh bunlar hiç bitmeyecek şeylerdir :smile: sınavlar bugün biter 1 ay sonra tekrar başlar. Yani şimdi benim anladığım sizin açıcağınız server 2 ay dayanır 3. ay sınavlardan dolayı ilgisizlikten kapanır olan oyunculara olur.. :/

FE nin açılımını bende merak ettim Mod çalışmasında başarılar. herşey güzel olsun.

bu arada pe.divinerp.com siteside çalışmamaktadır bilginiz olsun alınacak bir bilgide yok malesef. :/ bu başlıkta ki hiç bir şey doğru değil mi ?

İnsan başlığa girince vay be kaliteli bir şey geliyor gibi gözüksede. bunu bir çok kişi düşünmüştür. Nede olsa herkesde saydığınız oyunlar yok warband sunucusu olunca diğerleri biraz önemsiz kaçıyor girip bakmıyorlardır. Ama bu tarz şeyler insana güven veren şeylerdir ve hepsi fiyasko.  en son ekim 19'da yazmışsınız. 2 ay geçmiş hiç bir server açık değil.

Zaten bir tane server var revo pek bi farkınız yok bir başlık açmışsınız 2 ay yoksunuz.. Başlığınız biraz insanların gözünü boyamak gibi olmuşta bol şans dilerim ne diyim
 
Back
Top Bottom