2 senedir karıyı görmüyom 2 çocuk doğdu ? meydan kuşatma vs savaşlar daha uzun olamaz mı ? devletler çok agresif ?

Users who are viewing this thread

-kergitlere katıldım 2 senedir o savaş senin bu savaş benim özellikle baturya ile savaş bitiyor 3 gün geçiyor hemen gene baturyaya savaş açılıyor. biraz düzeltilmesi lazım.
-bi de askerler paldır küldür birbirine çöküyor savaşta şöle bi insanın canının değeri yok yani biraz kendini kollayan eden yok. çok kısa sürüyor savaşlar.
-karıyı 2 senedir görmüyom 2 çocuk doğdu hayırdır ne iş?
-2 adet ordu patlattık 9 tane esir aldım sibir şehrinden argoron şehrine kadar hiç bi yere uğramadan yürüdüm sadece. şehre vardığımda 9 esirden sadece 3 tane kalmış. böle iş mi olur yav ? 160 askerim var 160 kişi 9 kişiye sahip mi çıkamadı ?
-bazı yaverlere ordu kurdurdum 3 tane birliğim var kendimden hariç ama 2 tanesi sürekli esir düşüyor gittikten 3-5 gün sonra. kime nerde esir düştü belli değil ???
-2 gün önce gelen patchin açıklamasında kuşatma savaşında saldırı yediğinde meydan savaşı çıkmayacak yazıyordu ben hiç kuşatmada savaşmadım???
-kaleye kuşatma falan kurdum şimdi 420 asker ile saldırıcam yanımda 50şerden 4 birlik bekliyor ben saldırırken ama kale kuşatmasında sadece düşman garnizon var o bekleyen 200 kişi katılmıyor. yani ben saldırırken yarma harekatı yapabilir, bana saldırabilir ya da başka kapıdan içeri girmeye çalışabilir birşeyler olabilir ordan bakıyorlar şehir düşsün diye???
-şehirde 80 tane okçu var rakama baktığımda öyle gözüküyor ama duvardan 10 kişi ok atmıyor ben elimi kolumu sallaya sallaya kapıya kadar yanaşıyorum???
-ayrıca mancınık balista dikmişler kulelere daha 1 tane isabet yemedi askerler hiç ölen yok...
-bi de kapıyı kırınca kapının önünde 40-50 tane asker kalkan pozisyonu almış bekliyor tamam 10 numara süper güzel savunma ancak hiç kımıldamıyorlar. yani orda çakılı bekliyorlar ölmeyi. hele ki at ile içeri girip arkalarına geçtim mi yandılar hepsini tek başıma doğruyuveriyom uzun mızrak ile öle arkaları dönük yüzleri kapıda bekliyorlar ????
-en az 10 savaşta en az 30ar tane imparatorluk katafaraktı öldürdük 1 defa bile kata at zırhı çıkmadı ya da vücut zırhı bu ne iş yav ?
- ha bu katafarak demişken çok güzel görseli var zırhı falan çok iyi demirden dağ gibi duruyor tamam ama bi vuruşta geberiyo bu zırh değerleri revize edildi halen az sanırım? hadi koltuklu kargı ile bi kerede kestik diyelim ölümcül deliş yaptık ama baltalı mızrak ile kesici darbeyle öyle zırh giymiş askere 217 hasar vermek çok saçma oluyor???
-oyunun adı bence mount&SPEAR : Menavlion şeklinde değişmeli çünkü kılıç işlevsiz kalmış. wb de mızrak işlevsizdi onu biraz canlandırem diye temelli uçurmuşlar kılıç da sönük kalmış
-kergit hanının kızını aldım onunla evlendim. hanı ve diğer çocuklarını nasıl öldürürüm ????
 
Last edited:
esirlerin kaçmasını istemiyorsan ya direk öldür yada sat. bir de eğer esir limitini aştıysan esirler çok hızlı bir şekilde kaçarlar. limiti aşmadığından emin ol.
 
Aynı okçular ve mancınık benim ağzıma ediyor. Zoruluk ayarlarım 2/3 hepsinde yapay zeka dövüşü en zorunda. Belki onunla alakalıdır
 
esirlerin kaçmasını istemiyorsan ya direk öldür yada sat. bir de eğer esir limitini aştıysan esirler çok hızlı bir şekilde kaçarlar. limiti aşmadığından emin ol.
esir 87 adet alabiliyorum ancak sadece 9 tane var limiti geçmedik.

Aynı okçular ve mancınık benim ağzıma ediyor. Zoruluk ayarlarım 2/3 hepsinde yapay zeka dövüşü en zorunda. Belki onunla alakalıdır
zorluk 2/3 evet okçuların isabetinde sıkıntı yok ancak kuşatmaları vurmuyor. daha eklemeler de yaptım yazıyı edit ettim.
 
Back
Top Bottom