Şimdiden Bannerlord sahibi olun

Users who are viewing this thread

@ Postal yanlış kişiye çatıyorsun ve gereksiz bir duyar kasıyorsun.

TaleWorlds ne yapsın millet çakalsa? Gamescom'a standa gelenlere key veriyor, bu key'i kullanmak yerine satıyor adam. İnsan faktörü var.

Ayrıca gören de bende 1 ton key var ve bunlar üzerinden nemalanıyorum sanır. Toplamda 1 beta key verdim community üyelerine, diğer Bannerlord key'leri cebimizden çıkıyor. Kazanan arkadaşlara pre-order (olacaksa) ya da 20 Mart 2020'de direkt iletilecek.

Bu kadar basit bir mevzuyu münakaşaya çevirmenin anlamı yok. Faaliyet varsa katılın, katılmıyorsanız bakın geçin, olayı büyütmeyin gereksiz yere. Teşekkürler.
 
Bazı arkadaşlar TW forumunda yapılan offical turnuvalarda başarılar göstererek key alıyorlar. Örneğin WNL (Warband Native League) sezon yedide turnuvanın en iyi süvarisi en iyi piyadesi gibi kişilere key verildi.
 


Yeni bir faaliyet başlattım tüm bilgiler YouTube videosunun metin kısmında, neden buraya yönlendiriyorum? Çünkü faaliyet YouTube üzerinden gerçekleşiyor. Anılarınızı canlandıracak bir içeriği var :smile: + key kazanıyorsunuz. Bol şans.
 
White Snake said:
Yayıncılarda bi sonraki hafta gelmeden de beta keyleri hızlı bi şekilde elden çıkarıyor, üstüne keylerin böyle umarsızca dağıtılması yayıncıların suçu sayılmaz, ellerindeki avantajları kullanıyorlar. Mantıklı bir hareket, ama taleworlds benden yine - puan aldı. Warbandı arkadaşlarıma çok övmüştüm, çok aldırdım ama bannerlord da tam tersi olumsuz reklam yapıcam.

lutfettin
 
a4 said:
Tam bir ciftlikbank oyun versiyonu basligi. 10 liraya vercem dese su an karayiplerde sicak kumlardan serin denizlere girip adeta buz gibi bir kokakola icmis gibi ferahlardi.
Yabgu Nizam Pasha said:
Close beta key'i verdiğimiz arkadaş şu an oyunu oynuyor.
P7Gbad.png


Diğer 5 kişi de çatır çatır (ilerleyen günlerde daha fazla hediye edeceğiz) oynarken, aynı minvalde yorumlar atabilecek misiniz, merak ediyorum.

Tanımadığınız bir insan hakkında yanlış zanda bulunmaktan kaçının. Hukukunuzun olmadığı insanlara karşı hitap ederken yahud kendileri ile iletişime geçerken bir kim bu diye bakının. Size yakışacak şekilde hareket edin. Olumsuzluk saçmayın.  :neutral:

Başkaları karaborsaya düşürüp millete oyunun fiyatından çok daha pahalıya close beta satarken ben, bana muhabbet besleyen çevremdeki oyuncuların yüzünü güldürmeye vesile oluyorum, gelen yorumlara bak. Yazıklar olsun.

Güncelleme: Adam zaten banlanmış :grin:

Ahaha  :lol: Yorumlar ve açıklamalar mükemmel. Çekilişe katılan arkadaşımız şimdi Ferrari'ye biniyor gibi. İnanasım yoksa bile inandım yemin ediyorum.
 
Back
Top Bottom