Şike Davasının Tekrar Görülmesi

Users who are viewing this thread

Fenerbahçe resmen aklandı. Ve yakın bir zamanda FİFA davaya uyup şike tesçilini kaldıracak. Fenerbahçe SK TFF ile FİFA ya tazminat davası (Şampiyonlar ligine ve UEFA ya gidememeden dolayı) açabilecek. Hak yerine tecelli etmiştir.
 
Siz Bizi Aklayamazsınız!
3 Temmuz 2011'de sahnelenmeye başlanan oyun, bugün son buldu. Biz bu oyunun sonunu ilk gün zaten söyledik!
Sizler, Fenerbahçe'yi aklayamazsınız, suçsuz bulamazsınız. Biz, futbolcularımızın alın terinden hep emindik!
Sizler, Fenerbahçe üzerinden kendinizi aklamayın. Fenerbahçe halktır, hiç birinizin gücü halka yetmez, yetmeyecek!
Bugünün son olduğunu düşünmeyin. Bu oyunu kuran ortaklarınız gibi, sizler de halka hesap vereceksiniz!
Mücadelemiz, her alanda, her platformda bu suçun tüm ortaklarına karşı devam edecektir.
Ulu çınarın her ferdi adına
TAŞRA TARAFTAR GRUBU

12115915_440957762776463_3221991288506819656_n.jpg
 
Fenerbahçe'nin şike davasını yürüten savcı ve avukatlar şimdi paralel yapıdan ya hapiste yada yurtdışında.
 
Sporun her anlamda kirlendiğini düşünüyorum ama "Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" diyenlerin temize çıktığını düşünmüyorum.

Fener yaptı da Galatasaray yapmadı mı? Yaptı.
 
Balex said:
4 sene önce, 3 Temmuz'da buralarda şike şike diye inleyenler nedense hiç uğramamış bugün. Delil(!) aynı delil, mahkeme aynı mahkeme.
cidden sen bunun gerçek olduğunu düşünüyo musun ki :grin:
 
ElbisHan said:
Fenerbahçe SK TFF ile FİFA ya tazminat davası (Şampiyonlar ligine ve UEFA ya gidememeden dolayı) açabilecek.
Şu olayı görmek istiyorum ben.Fenerbahçe bilerek aklandırıldı diyorlarsa böyle bir şeyin olmaması lazım.Bir takımı aklandırmak başka eşek yüküyle tazminat ödemek başka.Eğer Fenerbahçe masum ama bizim suçumuz yok derlerse o zaman gayet bir bit yeniği var derim ben ama Fenerbahçe tazminatı alırsa suçsuzluğuna inanırım.
 
Ben diyorum ki size şike davasını başlatan savcı Zekeriya Öz ve yardakçıları paralel yapıdan oldukları ortaya çıktığı için yurtdışına kaçtı. Televizyonda sahte belgelerle birlikte Aziz Yıldırım'ın şike yaptıgına inandırmaya çalışanlar ,Mehmet Baransu gibi paralel yapıdan içeri atıldı. Bunlar göz önünde bulundurulunca Fenerbahçe nin Aklanmasının şansı %200 arttı. Bu nedenle TFF ye konuda ki sahte belge işleri yüzünden. Fifa ya TFF nin talebi olmadan davanın halen devam ettiği halde Fenerbahçe ye 2 yıl daha avrupa liglerine gidemez cezasını verdiğinden dolayı Fenerbahçe TFF ve FİFA ya  tazminat davası açabilir.
 
Yahu o kadar takım yöneticilerin açıklaması sonunda böyle bir karar çıkıyorsa, ben daha bir şey demiyorum. "Fenerbahçe için yaptım" sözünden sonra hala "biz şike yapmadık" diye ortada dolanan varsa, diyecek söz bulamıyorum. Ya hayatı görmek istediği yerden görüyor. Ya da hayal dünyasında yaşıyor. Bu forum için söylemiyorum, genel olarak konuşuyorum.

Şimdi yalandan "tazminat davası açıcaz" diye bir şey atmışlar sanırım ortaya. Hadi UEFA'ya tazminat davası aç ve onu kazan. Biz de görelim. TFF neyse, onu her halükarda kazanır zaten. TFF'nin FFF olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Diyeceklerim bu kadar.
 
İşte tam dediğimiz üstüne bastın sevgili kardeşim. Şike yi FB için yaptım sözü varya işte o. Bu haberi de Mehmet Baransu yaydı. Hatta TV 8 de bile Telegol programında "Montajlanmış şekilde " gösterildi. Fenerbahçe SK o kongredeki konuşmanın aslını paylaştı. Kongreyi FB TV den izleseydin aslında öyle olmadığını görürdün. Yıldırım diyor ki : Biz şike yapmadık ! İşte belgelerini de yüce divan önünde sundum. Haa halen bana inanmıyorsanız , Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım ! Başka kimse için Değil. Diyor. 3. Duruşma da buda görüşüldü.
 
Siz ne terbiyesiz insanlarsiniz gidin su konusmanin tamamini dinleyin orda baska birsey anlatiyor siz konusmanin bir kismini alintilayip bak bak şikeyi itiraf ediyor diyosunuz nasil bi ahlaksizlik bu.
 
mountblade4ever™ said:
Siz ne terbiyesiz insanlarsiniz gidin su konusmanin tamamini dinleyin orda baska birsey anlatiyor siz konusmanin bir kismini alintilayip bak bak şikeyi itiraf ediyor diyosunuz nasil bi ahlaksizlik bu.

Bende onu anlattım kardeşim. Araştırmadan sorgulamaya yargılıyorlar.
 
Burada algı algı diye konuşanlar AY'nin konuşmasının sadece 5 sn'lik kısmını kesip ortaya koyup "ömö özöz şökö yöptöysöm" dedi diyorlar ya. En çok ona gülüyorum :lol:
 
Back
Top Bottom