[M] Ak Elâ - Warband. Anasayfa'nın son hali güncellendi. 12 Şubat 2012

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Uzun zamandır hiçbir açıklama ile geri dönmedik, bu yüzden özürlerimi iletiyorum. :smile: Mod ekibi birbirinden kopmuş durumda, ama bu dağılmış anlamına gelmiyor. Mod iptal olmaz, eninde sonunda çıkar bundan şüpheniz olmasın...  Onun dışında üniversite sınavına hazırlanmaktayım açıkçası bırakın foruma girmeyi, bilgisayarı açmıyorum. Dolayısıyla mod ile de hiçbir şekilde haşır neşir olamıyorum. Hepinize iyi eğlenceler. Sorularınız, sorunlarınız için Özel Mesaj gönderebilirsiniz.


Ayrıca burada gördüğünüz "http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,134011.msg3229423.html#msg3229423" tüm modeller ve trooplar elimizde bulunmaktadır. Bu hali ile bile bir multiplayer modu beta halde çıkarılabilir.. Büyük bir çalışma mevcut çünkü. :smile: Tabii dediğim gibi üniversite sınavım var. :smile:
 
Öncelikle bu yazıyı okurken arka planda bunu dinlerseniz çok uyumlu olacak, teşekkürler...
http://fizy.com/#s/255n2u
            Arkadaşlar çok uzun süredir oyunla hatta bilgisayar ile ilgili herhangi bir şeyle ilgilenemiyorum dersler yüzünden ilginiz için çok teşekkür ederim çok sayıda mesaj atılıyor hepsine tek tek cevap veremediğim için üzgünüm. Muhtemelen Warband sürümü çıkmayacak. Çünkü tüm süreç boyunca sadece 3 kişi tarafından takip edilmiş ve zorlukla yapılmış bir beta sürümü olmuştu, o 3 kişi de ilgilenmiyor artık oyunla bu yüzden modun indirilebilir son hali 0.2 Beta sürümü olarak kaldı zannediyorum. Çok bug'ı olan hayalimdeki oyuna çok uzak bir hal oldu bu ama yine de birkaç gün önce eski dosyaları karıştırırken buldum modu ve oynarken zevk aldığımı fark ettim. Mekanlarıyla, müzikleriyle arayüzü veya karakterlerin görünümüyle Orta Dünya'da hissi verdiğine eminim.
            İşte bu yüzden bi süre oturdum hataların bir kısmını giderdim ve bunca emeğin boşa gitmemesi için en azından özet mahiyetinde bi video yaptım (http://vimeo.com/36636425)
Youtube'da sesi kıstı zalimler ama bi gün açılır belki onun da linkini koyuyorum
(http://www.youtube.com/watch?v=Ve9EApnyd_U)​


Kodlamanın, haritanın, atmosfer kaplamalarının ve esprilerin hepsi bendeniz tarafından yapıldı, iskelet sistemini ve öldürülen düşman sayısı kodunu bekir yaptı       
Model ve kaplamaların hepsi Dreadshadow ve Necati
Minas Tirith, Barad-Dur gibi oyun içi mekanları Baris_B yaptı
Bize siz destek verdiniz...
 
Bunu yapmayın ,sınavları falan vardır, işleri vardır.Elbet bir ara ,bir şekilde mod çıkar Ayrıca videoda pek bi kötü olmuş be ya modun gerçegi daha güzel  :smile:
 
hadi ordan len video için kıçımı yırttım güzel bence :grin: birkaç kere daha oku 5 satırlık yazıyı bence çünkü orda modu benim yaptığım ve bundan sonra ilerleme olmayacağı yazıyor
 
Yok mantık iyide senin sistem biraz kötüymüş sanırım  :lol: Ayrıca modu sen yapıyorsunda ben Dreadın sınavlardan sonra modu iyi yada kötü birşekilde teslim edecegine inanıyorum hem yabancı konusu var mu bilmiyorum ama olursa oradanda çok destek çıkar diye düşünüyorum
 
yok ya whitney'in şarkısı değil o, hüzünlü bi fon müziği normalde o link ama bugüne özel yüm linkleri whitney'in şarkısına yönelndirmişler... giderayak şaka yapayım demiştim fizy'den de bi tekme yedik :smile:
 
Modun 0.2 sürümü yokmu başka sitelerde yok hep filefront var ama ondada başka oyunlar var biri bana hotfile yada rapidden verebilirmi 0.1 den bıktı isengard şehirin kendisi yok........ ikonu var o ayrı  :lol:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom