The Witcher 3 : Wild Hunt

Users who are viewing this thread

Sergeant Night said:
Steam indirimi ile dün satın aldığım oyundur.
Gerçekten Kingdom Come: Deliverance gibi zor olan bir oyunla cebelleşirken, The Witcher 3'ün beni rahatlatacağı inancındayım.
Aksini düşünen varsa özelden bilgilendirebiliir. :smile:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Keşke önce Witcher 3 oynasaydın sonra Deliverance cikletmiş deseydin... Ama kader.
 
Oyunun ana hikayesini yeni bitirdim. Çok güzeldi gerçekten hakediyor övgüyü. O kadar beğendim ki ek paketlerini oynayasım kalmadı. Daha güzel olabileceğini düşünmüyorum. Bir şans versem mi acaba?
 
Metehannica said:
Oyunun ana hikayesini yeni bitirdim. Çok güzeldi gerçekten hakediyor övgüyü. O kadar beğendim ki ek paketlerini oynayasım kalmadı. Daha güzel olabileceğini düşünmüyorum. Bir şans versem mi acaba?
Aynısı bana da olmuştu. Witcher ana hikayesini sindirmek için bir ay kadar diğer dlcleri oynamadım, oynama isteği de gelmedi zaten. Herhangi başka oyun da oynamadım bu süre zarfında.

Okumadıysan  Witcher roman serisini öneririm, Witcher 1'in hikayesi de çok sağlamdır.

 
Bu aralar önümde girmem gereken baya bi sınav var. Kitap okumaya vakit bulur muyum bilmem ama kitapları sipariş edicem. Askerde bi arkadaş sipariş etmişti biraz bakma fırsatım oldu. Merak ediyodum zaten iyi aklıma getirdin. Teşekkürler :smile:
 
mesajını görmeden önce diğerine başladım. :smile: grandmaster zırh setleri oluyormuş bu dlcde, ilk işim onları tamamlamak.

https://www.youtube.com/watch?v=XpvSXPmS4dY şunu sabaha kadar dinleyebilirim.
 
2'yi ve 3'ü tüm dlcler ile bitirdim. ikinci oyunun combatı daha iyiydi üçüncüden. Sign'lar daha kullanışlı, ve düşmanlara göre farklı signları yerinde kullanmak gerekiyordu. 3. oyun daha çok vur geç kafasındaydı ve çok daha kolaydı genel olarak. 2'yi 3. zorluk seviyesinde 3'ü son zorlukta bitirdim.
Hearts of Stone'un hikayesi Blood and Wine'dan daha creepy ve etkileyici geldi. Bir de bir şeyi fark ettim, oyundaki kötü sonlar daha etkileyici bir his bırakıyor. Düz storydeki kötü son çok güzel tasarlanmış. Kötü sonlar witcher evreniyle daha çok uyumlu.
 
İlk oyunu da öneririm. Ben çok önyargılı yaklaşmıştım eski oyun filan diye, kombatını anlamak için zahmet bile etmemiştim. Meğer hedefe bir defa tıklıyorsun ve Geralt saldırıyor, mouse rengi anlık olarak değiştiğinde farkedip tekrar basarsan da kombo atıyorsun. En kolayda açıp eğlenerek oynadım.

İkinci oyun gerçekten çok daha zor 3. oyuna göre. Ben de son zorlukta bitirdim TW3'ü, canavarlara karşı genelde yapman gereken dodgelamak ve arkadan saldırmak ya da igni atmak oluyor. Yağlar bende çok fark yaratmadı. İkinci oyunla ilgili sevmediğim tek şey, iksirleri kullanma mantığı. Çok yavaş ve hantal bir süreç bana göre. Daha hızlı bir şey düşünselermiş daha güzel olabilirmiş. Ama zorluk konusunda bence de daha iyi W2.

İlk iki oyunu ilk defa bitirdim, şu an Witcher 3'ü dörtüncü kez oynuyorum. 2 yıldır oynamadığımdan bazı şeyleri unutmuşum. Adamlar harbi güzel iş çıkarmışlar ya, bu kadar uzun bir oyun bana kendini dört kez oynattı. Aynı zevkle hem de.
 
Seriye direkt birinci oyundan başlamış biri olarak kendimi şanslı addediyorum. :party: Tüm serideki hikayeyi daha anlaşılır kılmasını geçtim, birinci oyunun kendi içindeki hikayesi başlı başına güzel.
 
Last edited:
Back
Top Bottom