Search results for query: *

1. hasanxxl

Tarih Oyunu

Üzerinden 3 günden fazla geçmiş başka sorusu olan yokmu?
  2. hasanxxl

TR_Groupfighting [AKTİF] leaderboard.gelibolutumeni.com

Oyuncu Adınız: Muriturca / Plutarch
    Steam Adresiniz: http://steamcommunity.com/id/muriturca2/
    Yaşınız: 20
    Mensubu Olduğunuz Alay: Mensubu olduğum herhangi bir alay yok
    Neden Yönetici Olmalısınız?: Herhangi özel bir nedeni yok :grin:.Online olduğum zamanlarda sunucuda bulunup oradaki insanlara yardım etmek isterim.Ayrıca gelen yabancılara yardımcı olabilirim.
    Yönetici Tecrübeleriniz;
    59th_Jailbreak : Şuan haftanın admini olarak seçildim.5 yıldır sunucu adminliğini yapıyorum.
    Killbox : 2016 sonlarında admindim.Uzun süre adminlik yaptıktan sonra kendi isteğim ile ayrıldım.
    1st_LI_Humans_vs_Bots : Geçen sene kurulan kendi klanıma ait bir sunucu idi.Liderlerin çoğunluğu inaktif duruma geldi ve yerine gelen kimseler eski liderin yerini tutamadığı için klan ile birlikte sunucuda gitti.
    Hotel_Partizani : Özel buluşmalar için bir kaç alay ve sunucu admini için ayarlı bir sunucu.Genellikle normal oyunculara kapalı.
  3. hasanxxl

Hearts of Iron IV

ErkutErdem said:
    Şu oyunda paratrooperları ayarlamayı öğrenemedim. Ben sadece tek vilayete indirebiliyorum adamlar 10 askerin 10unuda farklı vilayetlere indirebiliyor. Çok basit şeylerde sıkıntı yaşıyorum hep, zaten şu waking tiger ile değişecek her şey yine.

Bir orduda bulunan birimlerin hepsine teker teker emir verirsen birden fazla bölgeye saldırabilirsin.

4. hasanxxl

Üstteki Üyeyi ''Uzun Uzun'' Anlat

Turkish Cavarly nam-ı diğer Cavarly Man.Çok iyi bir insandır kendisi.Uzun süredir görmedim veya bir sohbetim olmadı.Yanlış hatırlamıyorsam en son Bozkurtlar Diriliyor modu zamanları görüşmüştük.Aşırı kibar ve duygularını çok iyi bir şekilde dışarı vuran bir insan olduğunu düşünüyorum (yada aklımda öyle kalmış).Bi aralar insanlar senin konuna gelip "Abi tam sürüm ne zaman gelir?" diye yazıyorlardı.Acaba hala bu şekilde ÖM ler alıyormusun merak ediyorum :grin:
  5. hasanxxl

[NW] [MP] Türk Askeri Skin Pack

Bu skin packı kullandığımızda skin packsiz oynayan arkadaşlarda bizim yaptığımız animasyonları görebiliyormu?
  6. hasanxxl

Yeniyim Yardım Edermisiniz

Birlikte mevcut olan sunuculardan birine girmeyi deneyin.
  7. hasanxxl

Stüdyo Armağan

Beyler profil fotomdaki kişi benim.Ne düşünüyorsunuz?
  8. hasanxxl

Yaşadığınız en büyük zaferler ve en büyük yenilgiler

Kazaklar perekopu alıp bahçesaraya yönelmişti.Yönetim boşluğundan yaralanıp Perkopu ele geçirip bir süre sonra başka devletlerinde bana saldırıya gelmesi sebebi ile Kırım hanlığına Perekop Lordu olarak girdim.Kazaklar Bütün ordusu ile muhteşem şekilde ordu biriktirdiğim Perekopa saldırdı 800 Kazak Askeri ile 399 Kırım garnizonu kuşatma savunması verdim.Savaş büyüklüğünü ilk başta en yüksek sonra en düşük seviye ye aldım.Askerleri merdivenlerin kenarına teberciler gelecek şekilde kondum merdivenin kenarına gelen kazak ölüyordu.

Üç kez savunma savaşında kazandım 300 e karşı 250 ye kadar düştü saldıran sayısı yine aynı taktiği denedim ama bu sefer uzaktan tüfekle bir tarafı yarmayı başardılar.Askerlerimi Teberciler önde piyade yanlarda ve tüfekli askerler ve ben üstte olacak şekilde bir kule içine dizdim.Yapılan takti sonucu kazakların tüfekçileri tebercilere nişan alırken seymenler ve paralı tüfekçiler benimle birlikte kazak nişancılarını aldı.Bizim görüş alanımızda hemen altımızda ise olağan üstü bir yakın mesafe kavgası dönüyordu.Kazak nişancılar kendi adamları bizim piyadeleri öldürmeye geldiği için onların görüş alanını kapatınca bizim tüfekçilere nişan almaya başladı böyle olunca nişancıları üst kattan merdivene çektim.

Rahat bir şekilde piyadeyi temizledikten sonra askerlere hücüm emri verdim.Kazak nişancılarını da yakında durdukları için ateşten önce yakın mesafeli silahlara geçtiler savaşı kazandık.İlerleyen ay Kazaklar yeniden kuşatma yapmak için gelecekti ama asla perekopa bayraklarını asamayacaktılar.

Hala Perekopun ve ona bağlı köyün lorduyum oyunda zor seviyedede olsa işler benim için her zamanki gibi gidiyor.Genelde kale biriktirdiğim Bayrakların tamamını alıp Kalem yakınlarında dost olmayan tüm birimleri avlıyorum.Perekopta şuan 600'e yakın adam var ve hala biriktiriyorum.Sıkıysa alsınlar bakalım alabileceklermi.
  9. hasanxxl

çarın güvendiği adamı sürme görevi

Zaphoja Süvariside  çok iyidir.Heriflerin altında bir beyaz at birde piştov kolaysa yakala bildiğin kanser ediyor adamı
  10. hasanxxl

İnternet'ten Para Kazanamama Platformu

Bu Çılgın çiftlik oyununu biliyorum benim bir arkadaşım oynuyor.Bizim arkadaş 4-5 aydır oynuyor parasınında birazını harcamıştı en son hesabında 140 lira filan vardı.Oyunu yanlız günde her boş kaldığınız vakit oynamanız gerekiyor.Bir süre sonra seri para kazanırsın diyor arkadaşım ama bilmiyorum.Eğer oynarsamda ona referans olmak için oynarım.

Bunun dışında benim bildiğim Wowapp denen çakma Whatsapp denen bir uygulama var.Size arkadaş sayınıza oradaki flash oyunlarını oynama sürenize ve Wow appa getirdiğiniz kişi sayısına göre aylık para veriyor.Benim iki arkadaşım var, 3 aydır kullanıyorum, kimseyi davet etmedim ve bir dolarım var.Youtube üzerinde bunu oldukça kullanıp aylık 10 dolar kaldıran insanlarda var ama bence o paraya bu emek değmez.

https://www.wowapp.com/

Eğer wowappı bilgisayarınıza yüklerseniz kanser gibi her açtığınızda çıkacak ve internetiniz açıkken uygulamada giriş yapmış gibi gözüküyorsanız internetiniz azda olsa bir parça koparacaktır.

Buda bir arkadaşım wowapp dan kazandığı inanılmaz "wow para"

4684e07828b84671804504fbaec10edc.png
  11. hasanxxl

Resimler, çizimler, çeşitli komiklikler

IMG_4710.jpg

Et döner,Adana Kebab ve İskender favori üçlüm
  12. hasanxxl

Eskiden ........

Profilde 2013 yazdığına bakmayın siz 2012 sonbaharından beri forumdayım bende.

"Zamanında forumda her yerde dupe açan biriydim"
  13. hasanxxl

Tarih Oyunu

Zaten arkadaş perma yemiş.Sor gitsin.
  14. hasanxxl

Tarih Oyunu

Üç gün kuralı var oyunda.Eğer üçgün içinde cevap gelmezse başka biri soru sorabilir.
  15. hasanxxl

Yeni Üyelerin Tanışma Konusu

Ve aleykümüsselam ve berekâtûh hoşgeldin foruma.

Aynen bende merak ettim anlamını.
  16. hasanxxl

DOTA 2 - 7.07c

LOL 2 olmuş oyun
  17. hasanxxl

[OSP][WB][SP]SELÇUKLULAR-MOD AÇIK KAYNAK OLMUŞTUR.

Bu modu uzun süredir takip ediyordum devam etmen harika olmuş.Senin için iki üç sahne yapabiilirim istersen.Aynı zamanda dil dosyalarına girip amele işleride yapabilirim.
Top Bottom