Is it about my life or about a tournament you talking about? Because i know my life is going much more funnier than yours but it doesnt mean you have to talk about people's life on forum as a hoster of tournament, right?
Tavsiyen için teşekkürler. Tavsiyeni dikkate aldım ve turnuvanın yarı finaller konusunu 13 Şubat da açacağım. Yarı finaller için son tarih ise 19 Şubat olacak. Eğer takımlar aralarında anlaşırsa konusu açıldığında depremzedeler veya yardıma gidenler için ek süre vermekten kaçınmayacağım!!
Videolarının yalnızca bende kalacağını ve onayın olmadan paylaşmayacağım kısmını kabul ediyorum böyle bir sözüm oldu fakat yüklediğim her iki kısım da publice paylaşmaya değer şeyler ve bazı şeylerin sadece bende kalmaması kesin karar vermeyip insanların da düşüncesini görmek güzel oldu.
Birincisi yalnızca sorduğum oyuncular bunlar değildi. Daha sonrasında SteelYR, Rainbow gibi oyunculara da sordum ve benzer dönüşler aldım. Sorduğum oyuncuların da ''bana göre'' şuan ki oyunun aktifliği açısından yeterli tecrübeye sahip kişiler.
Gerçekten bu tarz basit yorumlar yaparak kendi oyunculuğunuzu kötüleştirmeyin arkadaşlar. Her yoruma saygı duysam da ikinci kısım da ''BEN HİLEYİM'' diye bağırdığı yeri görmek istemeyen kişilerin yorumunda samimiyetsizlik ararım.
Onaylandı.
Kabul edildi. Sunucunuz TR_WT6T_2
Kabul edildi. Sunucunuz TR_WT6T_1
Onaylandı. Tebrikler.
Reddedildi. Elemeler başladığı zaman başka takım da oynamış oyuncular kadrola eklenmiyor. Son turnuva da alınan karardı bu turnuvada da devam edecek.
Yapıldı.
Reddedildi. Takımlar arası değişiklik yalnızca grup aşamalarındayken müsade ediliyor.
Hepsi yapıldı. Grup aşamasından sonra eklenen bu kuralın mantığı başka takımda oynarken takımı elendikten sonra 1 hafta ceza alsa da bir başka takımda tekrar oynamaması içindir. Oynamış olsa da oynamamış olsa da kural geçerliliğini koruyacaktır.
Sizin elendiğinizi kim söyledi? 3 grup var ve gruplardan 3 er takım çıkıyor diye belirtmiştim. Bana takımda oyuncun kalmadığını söyledin ben de doğal olarak çekilmiş saydım. Eğer oynayacak bir kadron varsa toparla BKP ile olan maçınızı atın. Bir sorun da kalmamış olur.
Grup aşaması rastgele şekilde belirlendi ve geri kalan aşamalar da challonge'ın kendi sistemiyle devam ediyor. Bu durumda şanssızlık mı veya şans mı diye adlandırılır bilemem fakat takımınız Yarı Finallerden devam edecektir.
Anlaşılmayan yer de bu oldu sanırım. Toplamda 3 takım turnuvadan aktiflik nedeniyle geri çekildi ve 1 takım da diskalifiye edildi. Toplamda 8 takım kaldığı için böyle bir yola gittim fakat takımlar memnun olmadığını belirtti. Umarım bu şekilde devam edilmesi daha eğlenceli hale gelir sizin için.
Arkadaşım eğer kural ihlali bir durum yoksa senin buraya oynayacağın maçtan 1 saat önce yazmış olman zaten eklenmiş kabul ediliyor.
Kabul edildi.