Search results

1. Thorin

[WWL]Division A Week 4

I knew he isnt smart guy before, but he made a video on nazgulus, while he was also glitching as we can see on that 💀🤡

I think that ur friend should change something in his life, if its not too late because he has big problems with himself
    Is it about my life or about a tournament you talking about? Because i know my life is going much more funnier than yours but it doesnt mean you have to talk about people's life on forum as a hoster of tournament, right?

Yeah, i was glitching but looking inside of the wall is normalized think and also im pretty sure everyone will be agree with me. I dont really care about what is gonna change on score because we already beat you guys but it shouldnt be allowed. This why i uploaded the video and also i wanted to see whats ur opinion will be like, i know you are a guy who bans people just because they are insulting to you xd
  2. Thorin

[WT6T-4] Genel Tartışma, Şikayet ve Tavsiyeler

Herkese merhaba! Bildiğiniz üzere ülkemiz zor zamanlardan geçiyor ve geriye kalan 4 takımın bazı oyuncuları da aynı şekilde sıkıntılar yaşadı. Bunca yaşanan acıdan ve duraksamadan sonra hem turnuvanın eğlencesi hem de heyecanı yeterince kaçtı. En doğru kararın turnuvayı iptal etmek olduğuna karar verdim.

Bu kararımı lütfen kötü niyetle algılamayın gerçekten depremzede çok fazla oyuncu var bu yüzden en doğru karar bu olacaktır. Ancak endişelenmeyin önümüzdeki günlerde insanların da aktifliğini göze alarak başvuracağı yeni bir turnuva düzenleyeceğim. Tekrardan bütün depremzedelerimize geçmiş olsun diyorum ve Allah yardımcınız olsun.
  3. Thorin

Başka bir konu açıyom ama şu deprem olayları yüzünden bir hafta falan ara mı versek turnuvaya? Her ne kadar her takım üyesi bu durumdan etkilenmese de yardıma gidenler falan var akşam saatlerinde
    Tavsiyen için teşekkürler. Tavsiyeni dikkate aldım ve turnuvanın yarı finaller konusunu 13 Şubat da açacağım. Yarı finaller için son tarih ise 19 Şubat olacak. Eğer takımlar aralarında anlaşırsa konusu açıldığında depremzedeler veya yardıma gidenler için ek süre vermekten kaçınmayacağım!!

Buradan da ülkemizde deprem faciasını yaşamış bütün depremzedelerin Allah yardımcısı olsun diyorum. Ölenlere rahmet, kalanlara da acil şifalar diliyorum.
  4. Thorin

Alınan video istenen şartlarda Oyun açık değilken video başlatılıp oyunun açılması şeklinde başlıyor ve herhangi bir eklenti falanda kullanamam videoyu Ekran kaydı alıyorum direkt

Ayrıca thorinin videoyu onayım olmadan paylaşıp yaymasıda ayrı bir sorun videoların onay olmadan paylaşılmayacağı yazıyordu
    Videolarının yalnızca bende kalacağını ve onayın olmadan paylaşmayacağım kısmını kabul ediyorum böyle bir sözüm oldu fakat yüklediğim her iki kısım da publice paylaşmaya değer şeyler ve bazı şeylerin sadece bende kalmaması kesin karar vermeyip insanların da düşüncesini görmek güzel oldu.
    Bu arkadaş son zamanlarda çok oynasada böyle hareketler yapabilmesi garip ama gelgelelim aimbot demek tamamen titremek değil ve bunu gidip 1,2 yıllık ortalama seviyedeki oyunculara sorman saçma adam ne bilsin ki ne söylesin.Tabii Gibby'i dahil etmiyorum ama o da pek net konuşmamış diğerleri gibi fark ettiysen.

Eriklituz vardı bir ara ve bu sorduklarının 5 katı yeteneğe ve tecrübeye sahip olan oyuncular(Samu,Toma,Airel,Charlini vs) adama hile demişlerdi ama Gameshero reelden gidip teyit etmişti hile olmadığını.

Bence hile olma olasılığı çok fazla ama başka yöntemlerle teyit edersen en adaletlisi olur
    Birincisi yalnızca sorduğum oyuncular bunlar değildi. Daha sonrasında SteelYR, Rainbow gibi oyunculara da sordum ve benzer dönüşler aldım. Sorduğum oyuncuların da ''bana göre'' şuan ki oyunun aktifliği açısından yeterli tecrübeye sahip kişiler.

Eriklituz adlı oyuncunun önce hile diyerek banlanması ardından da yüz yüze gidip ''bak kardeşim ben hile değilim bunu yanında da yapabiliyorum'' demesi benim için komediden öteye gitmedi açıkçası.
    Maalesef önlem alacağım veya hilesinin kanıtlanabileceği başka bir yöntemim de yok.
    Videoyu oyun açılmadan önce başlatmış o şekilde hile açılmasının mümkünatı yok diye biliyorum,bunu göz önüne alırsak titremeleri trolüne yapmış büyük ihtimalle.
    ben trolledigini dusunuyorum arkadasin video acikken son kalan 1 kisi icin f'e basmazsin herhalde
    Gerçekten bu tarz basit yorumlar yaparak kendi oyunculuğunuzu kötüleştirmeyin arkadaşlar. Her yoruma saygı duysam da ikinci kısım da ''BEN HİLEYİM'' diye bağırdığı yeri görmek istemeyen kişilerin yorumunda samimiyetsizlik ararım.
  5. Thorin

[WT6T-4] Ön Eleme ve Çeyrek Finaller

SERE 7-6 tst
    Onaylandı.
  6. Thorin

Öncelikle merhaba. Bildiğiniz üzere turnuvanın başlangıç süresinden kısa bir süre önce Ottoman isimli oyuncunun bazı platformlardan hile kullandığı öne sürülerek banlandı. Biz de banlandığı bu videoları izleyerek hile olduğuna inanmıştık ve ona kendini kanıtlaması adına ikinci şans vererek oyununu oynayabileceğini söylemiştik.

İki gün evvel oynanan Spartans vs Karam maçında Ottoman'ın çektiği bireysel videonun bazı kısımlarını şüpheli bulduk ve bunu bugün kaptanı olduğum Eternal Fire vs Spartans maçı öncesinde de Spartans takımı kaptanları Baron ve Black_Mortis'i Discord çağırarak şüpheli bulduğum yerleri gösterdim ve izlediler. Bunu maç öncesinde yapmamın sebebi maçın skoru onların lehine bitmiş olsaydı farklı yorumlar olurdu diyeydi.

Şimdi ben bu şüpheli vuruşları bir kaç tecrübeli olduğunu düşündüğüm oyuncuya da sordum ve yorumlarını sizlerle burada forum üzerinden paylaşacağım.

Sorduğum oyuncular bir kısmınız için farklı yorumlanabilir fakat benim nezdimde Warband için yeterli tecrübeye sabit kendini kanıtlamış oyunculardır. Ottoman için son karar verilmeden önce sizlerin de düşüncesini merak ediyorum.
  7. Thorin

EF 12 - 4 Spartans
  8. Thorin

nwa 1- 0 ithilien def win
    Onaylandı.
    bkp vs riverwood pazar saat 21.00
    Kabul edildi. Sunucunuz TR_WT6T_2

Spartans vs Eternal Fire maçı bu akşam 21.30 da TR_WT6T_3 de oynanacaktır.
  9. Thorin

[WT6T-4] Takımlar, Kadrolar ve İletişim Bilgileri

Takım Adı: Spartans
    Eklenecek Oyuncunun Adı: ReoStrix
    Eklenecek Oyuncunun IDsi: 5224039
    Eklendi.
  10. Thorin

Rakip takım ve kendi takımınız:nwa vs ithilien
    Tarih ve Saat:04.02.2023 22.00
    Kabul edildi. Sunucunuz TR_WT6T_1
    Spartans 12 - 3 Karam

Ekran görüntüleri eklenecek))
    Onaylandı. Tebrikler.
    Rakip takım ve kendi takımınız: SERE vs tst
    Tarih ve Saat:05.02.2023 22.20
  11. Thorin

Rakip takım ve kendi takımınız: Spartans vs Karam
    Tarih ve Saat: 03.02.2023 21.00
  12. Thorin

Takım Adı:Spartans
    Eklenecek Oyuncunun Adı: yephble
    Eklenecek Oyuncunun IDsi: 4322303
    Reddedildi. Elemeler başladığı zaman başka takım da oynamış oyuncular kadrola eklenmiyor. Son turnuva da alınan karardı bu turnuvada da devam edecek.
    Takim Adı : Riverwoos
    Çıkarılacak oyuncunun adı : Blackdead Blackhurrica Muge_Anli Vidar EsraErol
    Yapıldı.
    Takım Adı Riverwood
    Kullanicı Adı Sahin
    GUID 3202046
    Reddedildi. Takımlar arası değişiklik yalnızca grup aşamalarındayken müsade ediliyor.
    Takım Adı: Riverwood
    Eklenecek Oyuncunun Adı: SansaMort / Svengali / deliseven / Njord
    Eklenecek Oyuncunun IDsi: 5349943 / 1717962 / 1583394 / 486864
    Hepsi yapıldı. Grup aşamasından sonra eklenen bu kuralın mantığı başka takımda oynarken takımı elendikten sonra 1 hafta ceza alsa da bir başka takımda tekrar oynamaması içindir. Oynamış olsa da oynamamış olsa da kural geçerliliğini koruyacaktır.
  13. Thorin

Biz cekilmemiştik bu arada çekilen takımlardan adam alıp devam edicektik turnuva bu formata geçicekse ztn eleniyoz sıkıntı yokda geçmezse bizi geri eklersin.
    Sizin elendiğinizi kim söyledi? 3 grup var ve gruplardan 3 er takım çıkıyor diye belirtmiştim. Bana takımda oyuncun kalmadığını söyledin ben de doğal olarak çekilmiş saydım. Eğer oynayacak bir kadron varsa toparla BKP ile olan maçınızı atın. Bir sorun da kalmamış olur.
  14. Thorin

LA BIZ 2 HAFTADIR MAC ATMIYOR OLUCAZ DUZELTIN SUNU LUTFEN
    Grup aşaması rastgele şekilde belirlendi ve geri kalan aşamalar da challonge'ın kendi sistemiyle devam ediyor. Bu durumda şanssızlık mı veya şans mı diye adlandırılır bilemem fakat takımınız Yarı Finallerden devam edecektir.
    Eğer bazı takım kaptanları bencillik yerine turnuvanın gidişatını düşünerek karar alabilselerdi bu durumu yaşamazdınız. Benim yapabilecek bir şeyim yok.
  15. Thorin

Karam vs Spartans takımının ön eleme maçları için ve Çeyrek final maçları için herhangi bir ek süre tanınmayacaktır. Kendileri bu şekilde oynanmasını talep ettiler bu nedenle Çeyrek Finaller ile verilen ek süre kadar zamanları olacaktır. 9 gün yeterince uzun bir zaman diye düşünüyorum. Lütfen bundan sonra ki maçlarda ekran görüntülerinizi almayı unutmayın. Herkese başarılar!!

Not: Ön eleme ve Çeyrek Final mapleri aynıdır.
  16. Thorin

Eleme ve Çeyrek Final maçlarınızı rakibinizle istediğiniz günde yapabilirsiniz. Eleme ve Çeyrek Final maçlarınızı 08.01.2023 tarihine kadar tamamlamanız gerekmektedir. Maçları rezervasyon ile forumdan paylaşmadan oynamayın! Maçınızda hakem bulunmasına gerek yok zaten takım kaptanlarında adminlik...
  17. Thorin

bence de eski hali daha iyiydi en azindan elenen takımlar çekilenlerin yerine konsun eskisine dönelim hem millet oynamış olur
    Anlaşılmayan yer de bu oldu sanırım. Toplamda 3 takım turnuvadan aktiflik nedeniyle geri çekildi ve 1 takım da diskalifiye edildi. Toplamda 8 takım kaldığı için böyle bir yola gittim fakat takımlar memnun olmadığını belirtti. Umarım bu şekilde devam edilmesi daha eğlenceli hale gelir sizin için.

Takımlar eski haline getirildi. Gelecek maçlarda herkese bol şans diliyorum.
  18. Thorin

artık kabul edilsin
    Arkadaşım eğer kural ihlali bir durum yoksa senin buraya oynayacağın maçtan 1 saat önce yazmış olman zaten eklenmiş kabul ediliyor.
    Takım Adı:Societas Regum
    Eklenecek Oyuncunun Adı:KONG
    Eklenecek Oyuncunun IDsi:5704780

Takım Adı:Societas Regum
    Çıkarılacak Oyuncunun Adı:Albay
  19. Thorin

Kuralları okuyup kabul ettiğinizin ve formatın normal gitmesi gerektiğinin ben de farkındayım. Belki şans denilecek fakat bazı takımlar henüz hiç maç oynamadan neredeyse Çeyrek finallerde buldu kendilerini ve Çeyrek finallerde de yine maç oynamadan Yarı finale erişecekler. Ben herhangi bir kural değişikliği yapmadım. Sadece ön elemede oynayacak 2 takım Çeyrek finallerde de oynasın diye ikisini de ''mantık'' çerçevesinde manuel olarak yerleştirdim.

Bu mantık çerçevesini basit şekilde aynı grupta oynamış takımları eşleştirmeyerek yorumlayabilirsiniz. Ancak yine de bu eşleştirmelerde yeri değişen takımlardan herhangi birisi bu yazdıklarımı istemediğini buradan beyan ederse eski şekilde devam edebiliriz. Umarım sadece kendinizin değil herkesin eğlencesini düşünerek karar alırsınız. Turnuvanın amacı da herkesin eğleneceği bir ortam yaratmaktır.
  20. Thorin

[WT6T-4] Grup Aşaması, Maç Rezervasyonları

NWA 12-5 TST
    ggwp
    Kabul edildi.

Riverwood takımı EF takımına hükmen galibiyet vermiştir ve turnuva da oynamak istemediklerine karar verdikleri için rakiplerine hükmen galibiyet verilmesi gerekiyor fakat her gruptan 3 takım çıktığı için Ön eleme maçı oynanmaması daha doğru geliyor. Bu yüzden biraz değişikliğe gidilecek. BKP nin rakibi olan Riverwood yerine Spartans takımı getirildi. BKP ve Karam aynı gruptan çıktığı için eşleşmeleri saçma olurdu. Bu yüzden Karam takımı da yine grubunun 3. sü olarak çıktığı için, Eternal Fire takımının karşısında oynayacak.

Yapılan değişikliğin sebebi Çeyrek finallerde maçlar oynanması için yapılmıştır. Bu konuda itirazı olan veya tartışmak isteyen olursa Genel tartışma konusu altında tartışabilir. Grup aşamaları böylece sonlanmıştır. Turnuva Çeyrek Finaller konusu ile devam edecektir.
Top Bottom