Search results

• Users: Thaek
  • Order by date
  1. Thaek

[Çeviri Çalışması] Nova Aetas Türkçe Yama (24.09.2021)

Proje öldü galiba, ses seda yok.
  2. Thaek

Kral, lord vs. olarak başlayabileceğimiz oyun modları

Merhaba. Konu başlığında da bahsettiğim gibi bir krallığa mensup olarak başlayabildiğimiz bir mod var mı?
  3. Thaek

[Çeviri Çalışması] Dickplomacy Mod 4.3.0.7B [+18]

Modun orijinal konusunda varsa mümkün, öteki türlü çok sıkıntılı dumping olaylarına girmen lazım.
    Abicim işsiz gibi 4 yıldır millete cevap veriyorsun ama çeviriden ses seda yok. Şimdiye bırak çeviriyi bitirmeyi mod bile çıkarırdın. Bari birisine falan devret de o devam etsin be adam.
  4. Thaek

Dickplomacy mod türkçe yama

Arkadaşlar dickplomacy modu için düzgün bir türkçe yama arıyorum. Bir tane arkadaş başlamış 2017'de ama, yıl olmuş 2021 türkçe yama daha ortada yok. Üstüne üstlük bu yılda bile konu hakkında konuşanlara cevap veriyor. tlgkz Adlı arkadaşın başlattığı türkçe yamayı devam ettirecek birisi var mı?
  5. Thaek

[Çeviri Çalışması] Dickplomacy Mod 4.3.0.7B [+18]

Hani çeviri nerede? Daha bitmedi mi?
  6. Thaek

Hocam konuda da bahsettiğim gibi univeristeye başladım. Yurda yerleştim. Bir alışayım tekrar devam edeceğim. Yama dosyaları falan kaldığı gibi duruyor. Bir sorun yok.
    Çok gecikmez. Gecikse bile vizelerden sonraki hafta bitiririm. En kötü ihtimal yarıyıl tatilini kalır. Ama banko bu sene sonuna kadar paylaşırım yani.
    Özür dilerim gecikme için.
    Yok estağfurullah, ses seda çıkmayınca merak ettim sorayım dedim. Üniversite hayatında başarılar.
  7. Thaek

Hocam türkçe yama işi ne oldu?
  8. Thaek

Floris unable to open file hatası

Çözdüm arkadaşlar. moddb üzerinden floris'in packed halini indirin ve hata aldığınız dosyaları, packed rar'ındaki dosyalar ile değiştirin. Sorun çözülecektir.
  9. Thaek

Floris unable to open file hatası

Merhaba dostlar. Floris modunun en son sürümü olan 2.54 sürümünü yükledim ve çalıştırdım. Mod paketi Expanded Mod Pack. Ama loading ekranındayken "Unable to open file: Modules/Floris Expanded Mod Pack 2.54/Resource/min_env_materials.brf" hatası alıyorum. İnternetten baktım ve genellikle modun...
  10. Thaek

Nova Aetas Türkçe Yama Projesi v0.5 (10.03.2018) (Yama Durduruldu)

Bu modu hala oynayanlar vardır diye bu yamayı tamamlamak istiyorum. Sizin yamanızı kullanabilir miyim hocam? Üzerine ekleme yapmak için yani.
    Evet. Bence birisi bu yamayı bitirmeli dostum. Diğer arkadaşın dediği gibi konunun alt kısmına yamanın diğer kısmını aldığın kişiye teşekkürler yazarsan pek bir şey diyeceğini zannetmem. Yamanı heyecanla bekliyorum.
  11. Thaek

Nova Aetas güncel Türkçe yama

Merhaba dostlar. Nova Aetas oynamaya başladım lakin mod için bulduğum tek türkçe yama'nın çok eksikleri var. Eğer biliyorsanız lütfen bu konunun altına yazın. Çok ihtiyacım var.
  12. Thaek

Nova Aetas Türkçe Yama Projesi v0.5 (10.03.2018) (Yama Durduruldu)

Bütün sürümler halihazırda duruyor olması gerek, baktım ama bir sorun göremedim, tam olarak nasıl bir sorun var?

Net bir yüzdesel hesap yapılmadı, koloni ve şehir yönetimi dışında hemen hemen her yer çevrildi diyebiliriz. Açıkçası görevlere çok bakmadım, eğer modla birlikte gelen görevler var ise onlarda çevrilmemiştir.
    Abi senden haber alamadık. Bu yama hiç tamamlanmayacak mı yav? Oynamaya başladım çok eksik var.
  13. Thaek

Mount And Blade Warband Geleceği

Bu şekilde paylaşmak yerine google docs üzerinden yazıp yine oradan güncellersen hem daha estetik ve okunabilir olur hem de insanlar güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirler senaryona.
    Senin dediğin gibi Google Docs üzerinden yapmaya çalıştım fakat yazıların aralıkları yüzünden bir sıkıntı çıkıyor ve anlaşılması zor bir senaryo ortaya çıkıyor. Ve bunları düzeltmek çok zor.
  14. Thaek

Bu şekilde paylaşmak yerine google docs üzerinden yazıp yine oradan güncellersen hem daha estetik ve okunabilir olur hem de insanlar güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirler senaryona.
    Anlıyorum, eleştirin için teşekkür ederim. Bu konularda yeni olduğum için biraz acemiyim. Önerini dikkate alacağım.
  15. Thaek

Herkese tekrardan merhaba. Bir süre daha senaryoyu güncel olarak yazmaya devam ettim ve şimdi son durumunu sizle paylaşıyorum.

Senaryonun bu kadar ilgi çekmemesi beni üzdü. Sizden tek ricam arkadaşlarınızla paylaşmanız.
    Ayrıca senaryoya elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışıyorum, dersler ve diğer işler araya girince dengesiz bir programım oluyor, o yüzden senaryoyu yerli yersiz bir anda atabilirim. :grin:
  16. Thaek

Eline saglik... :iamamoron:
    Beğenmiş olmana çok sevindim. Yakında senaryonun güncel hali sizlerle. Bilgisayarıma format attım ve maalesef güncel senaryoyu yedeklemeyi unutmuşum. Maalesef senaryonun %20'lik kısmını kaybettim. Fakat yazmaya devam edeceğim. Güncel hali için beklemede kalın. <3
  17. Thaek

Düşünceleriniz benim için önemli.
  18. Thaek

Merhabalar, Hep Kalradya'nın günümüze kadar nasıl gözükeceğini merak etmişimdir. Daima aklımda olan bir fikir vardı. Kalradyanın alternatif geleceğini anlatan bir senaryo hazırlamak. Ben bu senaryoyu not defterinden hazırladım. Ve sizinle paylaşmak istedim. İşte not defterinin dosyası...
  19. Thaek

Unresolved Warband için düzeltilmiş türkçe yama

Merhaba. Bu oyunu uzun zamandır oynuyorum ve Native modunun türkçe yamasındaki hatalar oyun zevkini bozabiliyor bence. Örneğin Cheatmenu seçenekleri, bazı diyaloglar. Native modu için düzeltilmiş bir türkçe yama bulunuyor mu? :?:
Top Bottom