Abicim işsiz gibi 4 yıldır millete cevap veriyorsun ama çeviriden ses seda yok. Şimdiye bırak çeviriyi bitirmeyi mod bile çıkarırdın. Bari birisine falan devret de o devam etsin be adam.
Yok estağfurullah, ses seda çıkmayınca merak ettim sorayım dedim. Üniversite hayatında başarılar.
Evet. Bence birisi bu yamayı bitirmeli dostum. Diğer arkadaşın dediği gibi konunun alt kısmına yamanın diğer kısmını aldığın kişiye teşekkürler yazarsan pek bir şey diyeceğini zannetmem. Yamanı heyecanla bekliyorum.
Abi senden haber alamadık. Bu yama hiç tamamlanmayacak mı yav? Oynamaya başladım çok eksik var.
Senin dediğin gibi Google Docs üzerinden yapmaya çalıştım fakat yazıların aralıkları yüzünden bir sıkıntı çıkıyor ve anlaşılması zor bir senaryo ortaya çıkıyor. Ve bunları düzeltmek çok zor.
Anlıyorum, eleştirin için teşekkür ederim. Bu konularda yeni olduğum için biraz acemiyim. Önerini dikkate alacağım.
Beğenmiş olmana çok sevindim. Yakında senaryonun güncel hali sizlerle. Bilgisayarıma format attım ve maalesef güncel senaryoyu yedeklemeyi unutmuşum. Maalesef senaryonun %20'lik kısmını kaybettim. Fakat yazmaya devam edeceğim. Güncel hali için beklemede kalın. <3