Arkadaşlar ben lehistan senaryosunu yapıyorum.Sel görevinde şöyle bişey yazıyor ; Bir köy yağmalanıyor devir silah kuşanma devri.Bu köyü bir türlü bulamadım.Hangi köy acaba ?
arkadaşlar ben kılıç kınımı elimde taşımak istiyorum çift elli kılıçları sırtımda taşıyorum çok saçma duruyor kınını eline almak mümkünmü ? (çift tek elli silah fark etmez)
EDİT : Düzenleme
Sarranid krallığında kerkitlilerden bir lord esir var.Bu esiri kurtarmam için ne yapmam lazım ? şehirin bağlı olduğu köye gittim yaşlıyla konuştum yangın çıkar dedim ondan sonra ne yapmam gerekiyor nasıl ve ne zaman yangın çıkıyor ?
arkadaşlar onur ve nam acil lazım onur kazanmak çok zor zaten görev verdikleride yok :D hile ile bişeyler yapamazmıyım kodlarla oyunlarda bulamadım yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar lordlardan görev almak için konşuyorum sürekli şunu diyor ;
devamı varda koymadım ingilizcemde iyi değil lütfen yardım
resim gözükmüyorsa buyrun link http://tinypic.com/view.php?pic=10p4jcw&s=5
uzun bi zamandır yoktum warbandın çıktığını duyunca geri geldim :D 30 lira bayılıp warband aldım :D Duyduğuma göre evlenebiliyozmuşuzda bilen birisi nasıl evleniliyor ne yapmak lazım anlatabilirmi ?
Selamunaleyküm arkadaşlar benim grubumdaki asker sayım 5000 den fazla haliyle ne akdar yiyecek alsamda nerdeyse 1 günde bitiyor grubun moreli düşüyor :D Ne yapmam lazım lütfen yardım :) bire erzak almak için pazara girdiğimde :D , demir filan satıyo pazarcı ,erzak dükkanında demirin ne ii var :D
arkadaşlar şimdi ben sancar han ın vasallarından dım.Yeminimden azad edildim Dustum Han a yardım etmek istedim,ancak dustum han beni yanına almıyor ne yapmam lazım :D
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.