GökKurt Klanı

Users who are viewing this thread

RuthlessS

Recruit
Öncelikle merhabalar ahali. 2012 yılından beri geliştirilen Bannerlord sonunda çıkıyor. Binlerce saatlerimizi verdiğimiz Warband'dan kalan dostluğumuzu yeni oyunada taşımaya karar verdik. Kemik kadromuzla birlikte GökKurt klanını kuruyoruz. Belki hatırlayanlarınız vardır ismimiz Aragoth'du. En eski klanlardan olmakla birlikte yaşımızın ilerlemiş olduğundan dolayı iş hayatı kpss derken son 2 senedir aktif olamadık. Tekrardan geri dönüyoruz. Kısaca vizyon ve misyonlarımızdan da bahsetmek istiyoruz. Vatansever ve milliyetçi insanlar olarak; vatani değerlerimizin ışığında ülkemizi her alanda en iyiye taşımak vizyonumuzdur. Zamanla ulusal alandaki turnuvalarda da yer almayı hedefliyoruz. Benimsediğimiz misyonu bizim gibi benimseyen, kardeşliğe önem veren ve özellikle eski toprak arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz :smile:

İletişim için steam grup linkimizden bizlerle iletişime geçebilirsiniz : https://steamcommunity.com/groups/gokkurtbannerlord
 
Last edited:
Size de başarılar dileriz, postu 1 hafta önce atmıştım. Oyun daha çıkmamış olduğu için sancak seçimi yapmadık, oyundakilere göre karar verilecek. Görsellikten çok oyun yeteneği ve saygı/sevgiye önem veriyoruz : ) ilgi çekici olmasındansa nicelik bizim için daha önemli.
 
Back
Top Bottom