Spor Toto Süper Lig

Users who are viewing this thread

Sen benim dediğimi okumamışsın. O yüzden anlayamıyorsun. Ben gidemez demiyorum. Yeteneğini arttıramaz diyorum. Cenk neden Avrupa'ya gitti? Türk liginin ortalama golcüsü. Keyfi de almadılar. Şampiyonlar Ligi gibi bir platformda kendini gösterdiği için gitti İngiltere'ye. Abdülkadir ve Yusuf kendisini nerede kanıtlayacak? Ziraat Türkiye Kupası? Ben büyük takımlardan Yusuf ve Abdülkadir'e teklif geldiğini düşünmüyorum. Piyasayı yükseltme taktikleridir bunlar. En kötü ortalama Avrupa kulüpleri(Sevilla gibi takımlar) fiyat soruşturmuştur. Yoksa çok iyi fiyatlar teklif edecekler ve göndermeyeceksin? Sebep? Zaten kötü takım kuruyorsun her sene. En azından Beşiktaş gibi bir takıma giderse Avrupa arenasında kendilerini gösterirler, hem de yetenekleri ortaya çıkaran bir teknik direktör ile çalışma imkanı yakalarlar.
 
Şöyle söyleyeyim abi. İlk dediğini anladım. Fakat teklif konusunda bizzat tanıdığım birisi ve söylüyorda teklif geldiğini bu kulüplerden. Fakat kendisi Avrup'ya gitmeye çekiniyordu, nasıl yaparım, iletisimim nasıl olur, yaşantım nasıl olur gibi şeyler diyordu.. Kulüp yeni sözleşme önerince bu da kabul etti.
Yusuf'u bilmiyorum.
 
İşbara Alp said:
Aykut Kocamanın Valbuenayla derdi ne anlamıyorum. Gene ilk 11 e almadı. 2. yarı girmeseydi bu hafta puan bırakırdık.
İnsanların bunu nasıl göremediğini anlamıyorum.11 oynadığı maçlarda Fenerbahçe'nin aldığı puanlara bak,sonradan girdiğinde aldıklarına bak.Hoca Valbuena'yı hamle oyuncusu olarak kullanmayı tercih ediyor.Eleştireceğinize biraz destekleyin be kardeşim.
 
Fenerbahçe maçlarını izlemiyorum, hatta son zamanlarda neredeyse hiç futbol maçı izlemiyorum Galatasaray harici. Fakat şöyle bir şey var ki bizim için konuşmak kolay da, futbolda çok daha fazla değişken var bizim dışarıdan baktığımızda algılayamayacağımız. Şimdi biz Fenerbahçe'nin antrenmanlarını izliyor, futbolcuların günlük performanslarını takip ediyor muyuz? Hayır, böyle bir imkanımız yok. Demek ki hoca Valbuena'nın sonradan maça dahil olduğunda daha etkili olduğunu düşünüyor, maçı da kazanabiliyorsa demek ki doğru olanı yapıyor.
 
Yaklaşık 18-19 senedir ligi takip ediyorum, hiç son haftalara girilirken 4 takımın birden aynı puanda dizildiği olmamıştı diye biliyorum. Hani son hafta belirlenen şampiyonluklara çok denk geldik ama 4 takımın birden bu kadar mücadelenin içinde olduğu başka bir sene hatırlamıyorum, unutmuş da olabilirim tabii. Açıkçası Galatasaray yarın kazanırsa şampiyonluğu daha da bırakmaz, eğer berabere kalırlarsa ya da Beşiktaş kazanırsa da şampiyon Başakşehir olur. Şu saatten sonra Fenerbahçe'nin ya da Beşiktaş'ın şampiyon olacağına ben pek inanmıyorum açıkçası. Göreceğiz bakalım, şu Kadıköy'de kupa kaldırıldığı sene ve 4. yıldız muhabbetinden sonra ilk defa bu kadar heyecanlı bir sezon finali ile karşı karşıyayım.
 
Back
Top Bottom